Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sota36 napisał(a):
Coztego - a przypomnij gdzie zamawialas? Bo ja polecam telekarme!

Karmydodomu :p
Niestety, niewiele jest sklepów, gdzie można kupić 7 kg opakowania psiej karmy. :roll:

Posted

ja u nich zamowilam to odzew byl niesamowicie szybko
Wiem, Agnes, zamawiałam u nich korzystajac z Twoich doświadczeń :p
Pewnie prędzej czy później dojdzie... Zobaczymy jak się będą tłumaczyć 8)

Posted

Się wyjaśniło. Dystrybutor nie dostarczył kociej karmy, więc czekali na kolejną dostawę, ale w kolejnej też nie dotarła :p Zamieniłam ją więc na acanę i jutro rano wyślą.
Wszystko rozumiem, ale chyba warto powiadomić klienta o opóźnieniu wczesniej, a nie dopiero jak klient się upomni o swoje :p

Posted

Ozzy zjada NN L&R
Nie jest źle tylko trochę detonuje nocą:evil_lol:

Zamawiałam w święta w Grande Cane..w środę wysłali a w czwartek rano miałam w domu woreczek;)

Posted

Alus - my nie detonujemy az tak mocno, tyle ze te kupy sa wielkie,ale zauwazylam,ze GUTEK - nienawidzacykarm suchych wcina ja z apetytem,tyle ze zanecamy! No i tyje!!!! W 2 miesiace przybralo mu sie - 1.300 (:))

Posted

Mnie sie tez tak wydaje, moze nie wiecej, ale wieksze:) Ale skoro psu sluzy (nie mamy biegunek, a byly, no i przybieramy na wadze, a i siersc wyladniala) to niech chlopak je!

Posted

Może opiszę pierwsze wrażenia w temacie NN :p
Karma jest świetna :) Suce bardzo smakuje, wczoraj ukradła i zeżarła ok. 1 kg na raz :p Przeżyła, dobrze się czuje, nawet kupki w normie (mimo, że dzienna dawka dla Kreski to ok. 300 g).

Posted

coztego napisał(a):
Karma jest świetna :) Suce bardzo smakuje, wczoraj ukradła i zeżarła ok. 1 kg na raz :p Przeżyła, dobrze się czuje, nawet kupki w normie (mimo, że dzienna dawka dla Kreski to ok. 300 g).

no widzisz;) - Agnes wie co pisze:cool3::lol::eviltong:

a 300 gram dla Kreski to duzo? Dla mojej suki wychodzi jakies 360 gram, a to i tak mniej niz w innych karmach do tej pory, tylko najczesciej tabelki nijak sie maja do Azy ;)

Posted

Nitencja napisał(a):
my karmimy :) i generalnie nie narzekam. A probowalas Lamb and Rice BOZITY ?

nie, nie spotkałam się z nią jeszcze.korci mnie DIAMOND, bo to ponoć lepsza linia, na rynek amerykański....narazie spasam BRITa do końca (ech, chyba jeszcze z 10kg zostało, może komuś odsprzedać LB???:cool1: ), a potem chcę spróbować Diamomd L&R. korci mnie holistyczna, ale to już narazie trochę za drogi interes, jak na moją kieszeń i inne wydatki związane z Prestonem :shake:

Posted

coztego napisał(a):

coztego - a po ile placisz? Ja dla swojej Paskudy (prawie 39 kilo) dawkuje 300 - 340 gram - i przybiera na wadze. Co nas cieszy.
Pytam o cene,bo albo zamawiaj przez telekrame (przykladowo) albo u nasjest hurownia, ale szczerze mowiac jak narazie w telekarmie jest taniej!

Posted

sota36, ja kupiłam w karmydodomu, chyba za 69 zł za 7,5 kg.
Wciąż szukam sklepów internetowych, w których są opakowania 7,5 kg (nie koniecznie NN) i możliwość darmowego transportu przy większych zakupach.
Muszę też przejechać do hurtowni w Zabrzu, zobaczyć jakie karmy mają...

Następnym razem chyba wypróbuję tę Bozitę, ale jak na razie widziałam ją tylko w jednym miejscu w necie, z dość drogą przesyłką...

Posted

coztego- gdzie ejst ta hurtownai w zabrzu?ehh i tak nie trafie bo gliwic tez nie znam dobrze ehe... ale jakbys byla zorientowalabys sie o cney pro planu z lososiem i jagniecina no i tej nn z jagniecina i czarnej?bylabym wdzieczna bardzo:)oczywiscie worki 15 kg mnie interesuja:)

Posted

Nie napalajcie się zanadto, bo kiedy byłam ostatnio w tej hurtowni (fakt, że to dość dawno było) to mieli jedynie Ariona w ofercie :p
marmara 19, hurtownia jest w drodze z Sośnicy, na Roosevelta, nazywa się chyba Arax.

Posted

[quote name='coztego']
Wciąż szukam sklepów internetowych, w których są opakowania 7,5 kg (nie koniecznie NN) i możliwość darmowego transportu przy większych zakupach.
Tu masz wszystkie opakowania.
TUTAJ
Inne karmy też dostępne w mniejszych workach.

Warunki darmowego transportu: wpłata na konto i zamówienie powyżej 150 zł.
TUTAJ

Posted

Moje psy jedzą od dwóch tygodni Nutra Nuggets Lite/Senior Dog i musze powiedziec że całkiem dobra jest ta karma :) Kano nie gazuje , koopy w normie , małe granulki w związku z tym łatwiej mi Lalke oszukać ;) bo jej musze dosmaczać.Karma pasuje dla obu psów jeden prawie 10 lat drugi ponad 4 lata.Sucz jest młodsza ,ale jej musze dosmaczać więc kalorii ma w normie ;)
sierść ładna z pyska nie capi ;) poprzednio jadły Acane light/senior i bardzo grymasiła sucz , Kano puszczał bąki , dużo piły wody , koopy takie sobie.
NN znacznie lepsza.