Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale sie zamotalyscie :P Sota jak chcesz zapytam na innej grupie, moze pomoga, a mozesz zawsze zadzwonic do sklepu i zapytac ew przeleciec sie do zooligcznego gdzie najczesciej jest sprzedawana NN :)

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wracając do opinii o NN to daję swojemu Staffikowi w tej chwili NN Professional i jestem bardzo zadowolona. Mój niejadek bardzo chętnie pochłania ją w każdej ilości, ma ładną błyszczącą sierść i robi "ładne" małe kupki :roll: Karma jest też o tyle dla mnie dobra bo ta wersja zawiera wszystko czego mój pies potrzebuje i zaczyna po niej nabierać ładnie masę mieśniową o co głównie mi chodziło :cool3: A jej największym pluem jest stosunkowo mała ilość jaką dziennie musi pochłonąc psiak w stosunku do innych tego typu karm wysokoenergetycznych :) co przy niejadku jest bardzo znaczące.
Tak więc polecam pieskom pracującym lub niejadkom z ADHD takim jak mój Dżezik :oops:

Posted

Agnes napisał(a):
robie porownanie z proformance - bo taka chyba karmilas?

O, jak ładnie :) Już doszła karma? :crazyeye:
A mozesz jeszcze jakąś monetę przy tym położyć :razz:
Pewnie i tak zamówię, bo mają 7,5 kg opakowania. 15 kg to dla mnie za dużo :cool1:

Posted

coztego napisał(a):
A mozesz jeszcze jakąś monetę przy tym położyć :razz: :cool1:
Już gdzieś wcześniej pisałam, że NN M jest wielkości 1-groszówek ;)
U mnie jedna sucz wsuwa jak odkurzacz, droga gryzie ;)

Posted

coztego napisał(a):

pewnie - doszla po kilku godzinach od zamowienia:cool3: ale jeszcze jej nie daje, koncze stara, pozniej bedzie przez chwile mieszana ze stara i dopiero ta wejdzie

coztego napisał(a):
A mozesz jeszcze jakąś monetę przy tym położyć :razz:

nadal chcesz takie foto (nie ma problemu, moge zrobic) czy opis Katerinas starczy? ;)

Posted

[quote name='Agnes']
nadal chcesz takie foto (nie ma problemu, moge zrobic) czy opis Katerinas starczy? ;)
Dzięki, już sobie chyba potrafię wyobrazić ;)
sota36,ale na fotce jest trójkącik, to chyba inny rodzaj NN :cool1:

Kupię, zobaczymy, co sucz na to powie. Jak nie będzie chciała to wyślę Agnes w prezencie :p

Posted

coztego Aza sie ucieszy:eviltong:;)
ale Kreska chyba wybredna nie jest jakos specjalnie? bedzie wcinac :P
matko, ja nawet nie wiem co to znaczy pies niejadek:p

Posted

[quote name='coztego']Dzięki, już sobie chyba potrafię wyobrazić ;)
sota36,ale na fotce jest trójkącik, to chyba inny rodzaj NN :cool1:

Kupię, zobaczymy, co sucz na to powie. Jak nie będzie chciała to wyślę Agnes w prezencie :p
coztego
Jak bardzo chcesz to dziś wieczorem Ci pstryknę fotkę :smile:
Ale wieczorkiem bo teraz spadamy do babci ;)

Posted

tak do mnie dotarlo...czy NN ma miarke swoja? w sensie taki kubeczek do karmy, bo ze sklepu mi nie dali, a musze to jakos dostac - i nie wiem czy w zoologicznym zwyklym maja takie...?

Posted

no ja tez sobie radzilam w podobny sposobz kubkiem po acanie, ale on juz jest ledwo zywy i trzeba cos innego wymyslec ;) pojde "sepic" do weta po kubek - on napewno ma od RC :p

Posted

[quote name='Katerinas']coztego
Jak bardzo chcesz to dziś wieczorem Ci pstryknę fotkę :smile:
Ale wieczorkiem bo teraz spadamy do babci ;) coztego... sorki zapomniało mi się :oops: czas na bilobil ;)

proszę
zdjęcie NN M w porównaniu do 1-groszówki

Posted

Katerinas napisał(a):
coztego... sorki zapomniało mi się :oops: czas na bilobil ;)

proszę
zdjęcie NN M w porównaniu do 1-groszówki

:eek2:
już po fakcie, zamówiłam :placz:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Katerinas']ojej... a czemu buczy? ;)
Tak dla jaj :diabloti:

Kreska je?

W ogóle je, ale NN jeszcze nie miała okazji spróbować, czekamy na dostawę :lol:

Kreska zje wszystko, więc to małe piwo, jakoś te 7 kg upchnę ;) Gorzej, że przy okazji zamówiłam 3 kg NN dla kota, nie mając pojęcia czy ta mała cholera w ogóle to tknie :lol:

Posted

coztego napisał(a):
Tak dla jaj :diabloti:
:diabloti:

coztego napisał(a):
W ogóle je, ale NN jeszcze nie miała okazji spróbować, czekamy na dostawę :lol: Kreska zje wszystko, więc to małe piwo, jakoś te 7 kg upchnę ;) Gorzej, że przy okazji zamówiłam 3 kg NN dla kota, nie mając pojęcia czy ta mała cholera w ogóle to tknie :lol:
No to życz jej smacznego :smile: A z kotem to :hmmmm: cóż troszkę gorzej ;) Bo one podobnież bardziej wybredne. ;)
Ale daj znać jak dostaniesz czy kociak zjada. Znajomi właśnie zastanawiali się czy kupować.

Posted

i my zaczynamy od dzisiaj nn lamb&rice.. tzn moje piesy.. wlasnie zadly pol na pol z proplanem lososiowym...granulki male i takie hmmm zwykle;p bo pro plan ma gladsze i bardziej pachnace;p

Posted

Mysz pałaszuje nutrę czarna:cool3: czasem dostaje delikatna domieszkę zielonej(kiedy ma dzień mniejszej aktywności):roll:

lamba testowaliśmy ale była za mało energetyczna:evil_lol: