ulvhedinn Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Muszę powiedzieć ze karma jest hitem!!! Psice jedzą aż miło, Gaba ma pełny brzuszek, a Kra... no cóż, Krę zastałam rano leżącą w kuchni i tęsknym wzrokiem wpatrującą się w worek :evil_lol: Poza tym czujnie pilnuje, żeby przypadkiem żaden kot nie dobrał się do jej skarbu :evil_lol: Gabulec wyraźnie przybiera, juz nie wygląda jak przecinek, tylko zaledwie jak chudy pies... ;) Szukujemy sie do sterylki, bo przyznam, że mam obawy przed oddawniem jej niewystrylizowanej. Za ładna jest :mad: Quote
GoskaGoska Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ulv a bylas moze schronie sprawdzic sunie? Bo my z kikou czekam jak na szpilkach na decyzje? moze z moje bazarku cos sie uzbiera na jakas paczuszke. Quote
ulvhedinn Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Nie wyrobiłam :oops: głupie auto nam się w niedzielę popsuło w Obornikach i teraz kombinujemy, jak je ściagnąć i jak załatwić, żeby to była naprawa "po naprawie"- auto odebrane zaledwie 2 tyg temu z warsztatu po generalnym przeglądzie i remoncie... Mam nadzieję że dziś uda mi się dojechac ;) Quote
syniko Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Super że karma smakuje,:multi:jak woreczek będzie na wykończeniu to proszę o info,coś podeśle. pozdrawiam.Mam tylko jeszcze pytanie czy firma przesłała próbki karm,bo prosiłam ich przy zamówieniu. Quote
ulvhedinn Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Próbek nie było... :shake: Ale jedzonko jest bombowe, atrakcyjne, kupalki od razu ładne, a dziewczyny szczęśliwe :lol: Strasznie dziękuję raz jeszcze!!! Quote
BIANKA1 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 ulvhedinn napisał(a):Próbek nie było... :shake: Ale jedzonko jest bombowe, atrakcyjne, kupalki od razu ładne, a dziewczyny szczęśliwe :lol: Strasznie dziękuję raz jeszcze!!! A cóż to za delikatesy dostaje chudzina ? Quote
ulvhedinn Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Purinę Pro Plan large athletic z jagnięciną :cool3: Quote
BIANKA1 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 ulvhedinn napisał(a):Purinę Pro Plan large athletic z jagnięciną :cool3: Kocią Purinę Pro Plan uwielbiaja moje koty . To faktycznie musi byc pyszne . Quote
ulvhedinn Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Gapusia poprawia się ślicznie (i to chyba ostatnio jedyna dobra wiadomość u mnie...). Staje się coraz mniej gapciowata ;) i robi się z niej rzetelny owczarek- wesoły, energiczny i ... silny :cool3: Quote
kikou Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 zrobiłam allegro dla Gapci: Przepiękna suczka ON tylko do wyjątkowego domu! (472669441) - Aukcje internetowe Allegro chyba ma jakieś ogłoszenia ale nie bardzo mogłam znaleźć, a nawet jak ma to od przybytku głowa nie boli... Quote
Reksiu21 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Sliczna to ona jest.:loveu: Taki dostojny ONek. Quote
Reksiu21 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 I co, nikt sie nia nieinteresuje? Zadnych chetnych niema? A ona juz dobrze chodzi, czy jeszcze kuleje? Quote
ulvhedinn Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Trochę kuleje, ale śmiga aż miło :evil_lol: torpeda nie pies! Czasem się tylko potrafi wyłozyć na zakręcie branym z szybkością bolidu formuły 1 ;) Quote
GoskaGoska Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 ulv proszé podaj mi na privat adres do wysylki oraz nr telefonu, zeby w razie czego mogl zadzwonic do Ciebie kurier skoro aniol syniko sponsoruje karmé dla Gapy ja cos poszuka dla suni szczenika, ale proszé wysyli mi koniecznie dane do wysylki, bo juz dzis bym chciala zamowic Quote
GoskaGoska Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 co za idiota zalicytwala Gapcie dam odrazu na swoim allegro na czarna liste:mad::angryy: Quote
ulvhedinn Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Głupek jakiś zalicytował, co czytać nie umi :eviltong: Ale ta sama osoba zakupiła nieco wczesniej sunię również owczarka... :roll: Dzis przyszło jedzonko od AFNu (wygrali konkurs krakvetu i się podzieliły :multi:) i razem z ta od Was, to jesteśmy urządzeni :multi::multi::multi: Dzieciaki mają zapewniony wikt na długo :lol: Teraz jeszcze tylko musze spłacić dług u weta i będzie git ;) Quote
BIANKA1 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 ulvhedinn napisał(a):Głupek jakiś zalicytował, co czytać nie umi :eviltong: Ale ta sama osoba zakupiła nieco wczesniej sunię również owczarka... :roll: Dzis przyszło jedzonko od AFNu (wygrali konkurs krakvetu i się podzieliły :multi:) i razem z ta od Was, to jesteśmy urządzeni :multi::multi::multi: Dzieciaki mają zapewniony wikt na długo :lol: Teraz jeszcze tylko musze spłacić dług u weta i będzie git ;) Jak to dziś . O 3 w nocy :crazyeye: :evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 z tego wszystkiego nie napisalam, ze porobilam Gapie w nocy ogloszenia i teraz jeszcze dodam parę: narazie jest na : kupiepsa.pl ofertownia.pl gumtreewroclaw, aleokazja.pl drobne.centrumofert.pl eoferty.com.pl cafeanimal.pl poszukiwane.pl 4lapy.pl rozgłos.net Quote
ulvhedinn Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 BIANKA1 napisał(a):Jak to dziś . O 3 w nocy :crazyeye: :evil_lol: Dla mnie "dziś" oznacza "przed pójściem spać" :eviltong: Quote
Reksiu21 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Jak tam Gapcia, z allegro nikt niedzwonil? A ona ma wyroznione, czy zwykle? Quote
Recommended Posts