Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Muszę powiedzieć ze karma jest hitem!!! Psice jedzą aż miło, Gaba ma pełny brzuszek, a Kra... no cóż, Krę zastałam rano leżącą w kuchni i tęsknym wzrokiem wpatrującą się w worek :evil_lol: Poza tym czujnie pilnuje, żeby przypadkiem żaden kot nie dobrał się do jej skarbu :evil_lol:

Gabulec wyraźnie przybiera, juz nie wygląda jak przecinek, tylko zaledwie jak chudy pies... ;) Szukujemy sie do sterylki, bo przyznam, że mam obawy przed oddawniem jej niewystrylizowanej. Za ładna jest :mad:

Posted

Nie wyrobiłam :oops: głupie auto nam się w niedzielę popsuło w Obornikach i teraz kombinujemy, jak je ściagnąć i jak załatwić, żeby to była naprawa "po naprawie"- auto odebrane zaledwie 2 tyg temu z warsztatu po generalnym przeglądzie i remoncie...

Mam nadzieję że dziś uda mi się dojechac ;)

Posted

Super że karma smakuje,:multi:jak woreczek będzie na wykończeniu to proszę o info,coś podeśle.
pozdrawiam.Mam tylko jeszcze pytanie czy firma przesłała próbki karm,bo prosiłam ich przy zamówieniu.

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Próbek nie było... :shake: Ale jedzonko jest bombowe, atrakcyjne, kupalki od razu ładne, a dziewczyny szczęśliwe :lol: Strasznie dziękuję raz jeszcze!!!

A cóż to za delikatesy dostaje chudzina ?

Posted

Gapusia poprawia się ślicznie (i to chyba ostatnio jedyna dobra wiadomość u mnie...). Staje się coraz mniej gapciowata ;) i robi się z niej rzetelny owczarek- wesoły, energiczny i ... silny :cool3:

Posted

ulv proszé podaj mi na privat adres do wysylki oraz nr telefonu, zeby w razie czego mogl zadzwonic do Ciebie kurier skoro aniol syniko sponsoruje karmé dla Gapy ja cos poszuka dla suni szczenika, ale proszé wysyli mi koniecznie dane do wysylki, bo juz dzis bym chciala zamowic

Posted

Głupek jakiś zalicytował, co czytać nie umi :eviltong: Ale ta sama osoba zakupiła nieco wczesniej sunię również owczarka... :roll:

Dzis przyszło jedzonko od AFNu (wygrali konkurs krakvetu i się podzieliły :multi:) i razem z ta od Was, to jesteśmy urządzeni :multi::multi::multi: Dzieciaki mają zapewniony wikt na długo :lol:

Teraz jeszcze tylko musze spłacić dług u weta i będzie git ;)

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Głupek jakiś zalicytował, co czytać nie umi :eviltong: Ale ta sama osoba zakupiła nieco wczesniej sunię również owczarka... :roll:

Dzis przyszło jedzonko od AFNu (wygrali konkurs krakvetu i się podzieliły :multi:) i razem z ta od Was, to jesteśmy urządzeni :multi::multi::multi: Dzieciaki mają zapewniony wikt na długo :lol:

Teraz jeszcze tylko musze spłacić dług u weta i będzie git ;)

Jak to dziś . O 3 w nocy :crazyeye: :evil_lol:

Posted

z tego wszystkiego nie napisalam, ze porobilam Gapie w nocy ogloszenia i teraz jeszcze dodam parę:
narazie jest na :
kupiepsa.pl
ofertownia.pl
gumtreewroclaw,
aleokazja.pl
drobne.centrumofert.pl
eoferty.com.pl
cafeanimal.pl
poszukiwane.pl
4lapy.pl
rozgłos.net