GameBoy Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 czia napisał(a):masz zamknięty tymczas? Co to oznacza?:roll::-o tzn, ze nie biore nic na tymczas Quote
czia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ja też niedługo, mam nadzieję tak napiszę. Muszę odpocząć po roku aktywnego przygarniania wszystkich bid. Zostaną tylko moje dwa osobiste psiury, no i jeszcze 14 kotów, w tym 10, które już chyba nie znajdą nowych domków, bo urosły, a ludzie raczej szukają maluchów.:shake: Tak więc stadko niezłe się uzbierało.:diabloti: Quote
basia2202 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 nie mogłam się tu dobić ostatnio... czia - czyli co? nie będziemy małej transportować do kuguareczki do Łodzi? jednak pojedzie do Niemiec? będzie domek? daj znać proszę... Quote
czia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 no to wygląda. Trwa procedura i czekam na decyzję i ewentualny termin transportu. Tak czy inaczej na razie nie jedzie do Łodzi. dzięki. Quote
basia2202 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='czia']no to wygląda. Trwa procedura i czekam na decyzję i ewentualny termin transportu. Tak czy inaczej na razie nie jedzie do Łodzi. dzięki. ok, to czekamy na ifno, czy się uda z tym wyjazdem do Niemiec:) trzymam kciuki ;) Quote
czia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Nora już zaczipowana i ma paszport. Już dwa domki niemieckie się o nią "biją". Tak więc najpóźniej 26.10 mała wyruszy do nowego domku. :lol: Mam nadzieję, ze będzie jej dobrze.:loveu: Quote
basia2202 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='czia']Nora już zaczipowana i ma paszport. Już dwa domki niemieckie się o nią "biją". Tak więc najpóźniej 26.10 mała wyruszy do nowego domku. :lol: Mam nadzieję, ze będzie jej dobrze.:loveu: no rewelacja! :multi: świetne wieści:) oby się wszystko udało:) trzymam kciuki;) Quote
czia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 jeszcze u mnie, niemki chcą przyjechać w sobotę, zobaczyć ją i sprawdzić czy nie piszczy jak zostaje sama i jak się zachowuje. Coś tam kręcą. Czekam na informację od koleżanki, która pilotuje adopcję. Jak nie Nora pojedzie do tymczasu na "Bayerach". Tak, ogólnie to jest coraz grzeczniejsza i już nie sika jak się wita. Chętnie się bawi i podjada kotom.:evil_lol: Quote
czia Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 W sobotę miałam odwiedziny, przyjechała niemiecka rodzina, żeby poznać Norę osobiście. Przyjechały 400 km. Zobaczyły, zabrały Norę na spacer i zakochały się. Nora w sobotę wyjeżdża. Rodzina przyjechała pociągiem, 2 przesiadki i nie chciały ryzykować. Rodzinka bardzo sympatyczna. Jestem spokojna i szczęśliwa, że Nora będzie w dobrym domku i będzie kochana. Quote
czia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 dziś jedziemy do Gorzowa, a jutro do nowego domku:multi: Quote
basia2202 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='czia']dziś jedziemy do Gorzowa, a jutro do nowego domku:multi: ekstra wieści:) cieszy mnie, że psiunce się życie ułoży :p Quote
czia Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Nora już w swoim domku, dojechała, teraz czekam na zdjęcia. Quote
czia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Nora gryzie matkę właścicielki, dziś idą do szkoły tresury, nie wiem co dalej, jej pobyt jest zagrożony.:shake: Trzymajcie kciuki, coby jej dali więcej czasu. Quote
czia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Nora chyba będzie musiała znaleźć inny dom. Matka boi się Nory, a ona podgryza ją w łydkę. Treser powiedział, że jest mocno dominująca. Nie wolno okazywać jej strachu, a kobieta nie potrafi. To zdjecia z nowego domku, tylko nie wiem na jak długo:placz: Quote
basia2202 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 a myślałam, że mała już będzie miała stały domek... :roll: trzymam kciuki, żeby się ułożyło... co teraz z małą? szukany jest nowy dom? w tym obecnym tak fajnie się prezentuje... na zdjęciach super wygląda... dawaj znać, co i jak... rzadko bywam ostatnio, ale staram się sprawdzać co jakiś czas, co z małą Quote
czia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 jak na razie próbuję, chodzą na zajęcia z trenerem. Na pewno mała nie wróci do Polski będą szukać dla niej domu już tam i na pewno będzie to dom sprawdzony. Trzymam rękę. Quote
basia2202 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 no to trzymamy kciuki za lekcje z trenerem lub za nowy domek:) Quote
maarit Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 I co z małą?? Została tam?? Udało się obie "Panie" jakoś "pogodzić";) Quote
czia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 została tam, chodzą na zajęcia do tresera. Trzymam kciuki cały czas. Quote
gonia66 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 CZia...napiszesz nam tu co u Małej Nory???Już coś więcej wiadomo???Kciuki trzymamy ale moze już można zaczac trzymać za inna :loveu:bidule?? Quote
czia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 no już za inną, nie mogę znaleźć domku mojego "labka" znalezionego w lesie, zgłaszają się jakieś podejrzane osoby tylko. A rachunek za hotel mi rośnie. Przydałyby się bazarki mam nawet kilka rzeczy, ale kto by się podjął? Nora ma się dobrze i została na stałe. Czekam na nowe zdjęcia. Quote
gonia66 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi: Trzymamy wiec kciuki za labke...ma watek na dogo?? Quote
Recommended Posts