Jump to content
Dogomania

Skwierzyna.Sunia 4,5m,typ ON.Dom/ogłoszenia na cito! ma dom

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też niedługo, mam nadzieję tak napiszę. Muszę odpocząć po roku aktywnego przygarniania wszystkich bid. Zostaną tylko moje dwa osobiste psiury, no i jeszcze 14 kotów, w tym 10, które już chyba nie znajdą nowych domków, bo urosły, a ludzie raczej szukają maluchów.:shake:
Tak więc stadko niezłe się uzbierało.:diabloti:

Posted

[quote name='czia']no to wygląda. Trwa procedura i czekam na decyzję i ewentualny termin transportu. Tak czy inaczej na razie nie jedzie do Łodzi. dzięki.
ok, to czekamy na ifno, czy się uda z tym wyjazdem do Niemiec:)
trzymam kciuki ;)

Posted

Nora już zaczipowana i ma paszport. Już dwa domki niemieckie się o nią "biją". Tak więc najpóźniej 26.10 mała wyruszy do nowego domku. :lol: Mam nadzieję, ze będzie jej dobrze.:loveu:

Posted

[quote name='czia']Nora już zaczipowana i ma paszport. Już dwa domki niemieckie się o nią "biją". Tak więc najpóźniej 26.10 mała wyruszy do nowego domku. :lol: Mam nadzieję, ze będzie jej dobrze.:loveu:
no rewelacja! :multi:
świetne wieści:)
oby się wszystko udało:)
trzymam kciuki;)

Posted

jeszcze u mnie, niemki chcą przyjechać w sobotę, zobaczyć ją i sprawdzić czy nie piszczy jak zostaje sama i jak się zachowuje. Coś tam kręcą. Czekam na informację od koleżanki, która pilotuje adopcję.

Jak nie Nora pojedzie do tymczasu na "Bayerach".

Tak, ogólnie to jest coraz grzeczniejsza i już nie sika jak się wita. Chętnie się bawi i podjada kotom.:evil_lol:

Posted

W sobotę miałam odwiedziny, przyjechała niemiecka rodzina, żeby poznać Norę osobiście. Przyjechały 400 km. Zobaczyły, zabrały Norę na spacer i zakochały się.
Nora w sobotę wyjeżdża.
Rodzina przyjechała pociągiem, 2 przesiadki i nie chciały ryzykować.
Rodzinka bardzo sympatyczna. Jestem spokojna i szczęśliwa, że Nora będzie w dobrym domku i będzie kochana.

Posted

Nora gryzie matkę właścicielki, dziś idą do szkoły tresury, nie wiem co dalej, jej pobyt jest zagrożony.:shake:
Trzymajcie kciuki, coby jej dali więcej czasu.

Posted

Nora chyba będzie musiała znaleźć inny dom. Matka boi się Nory, a ona podgryza ją w łydkę. Treser powiedział, że jest mocno dominująca. Nie wolno okazywać jej strachu, a kobieta nie potrafi.
To zdjecia z nowego domku, tylko nie wiem na jak długo:placz:

Posted

a myślałam, że mała już będzie miała stały domek... :roll:

trzymam kciuki, żeby się ułożyło...

co teraz z małą? szukany jest nowy dom? w tym obecnym tak fajnie się prezentuje... na zdjęciach super wygląda...

dawaj znać, co i jak...
rzadko bywam ostatnio, ale staram się sprawdzać co jakiś czas, co z małą

Posted

jak na razie próbuję, chodzą na zajęcia z trenerem. Na pewno mała nie wróci do Polski będą szukać dla niej domu już tam i na pewno będzie to dom sprawdzony. Trzymam rękę.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

no już za inną, nie mogę znaleźć domku mojego "labka" znalezionego w lesie, zgłaszają się jakieś podejrzane osoby tylko. A rachunek za hotel mi rośnie.

Przydałyby się bazarki mam nawet kilka rzeczy, ale kto by się podjął?

Nora ma się dobrze i została na stałe. Czekam na nowe zdjęcia.