czia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 nie chce zapeszać, ale fundacja niemiecka sprawdza potencjalny domek dla NORY. Trzymajcie kciuki!:-o:cool3::loveu: Quote
majqa Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 No ba, zaciskamy kciuki z całych sił!!! :multi: Quote
GameBoy Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 czia napisał(a):nie chce zapeszać, ale fundacja niemiecka sprawdza potencjalny domek dla NORY. Trzymajcie kciuki!:-o:cool3::loveu: czy to ten o ktorym pisalas wczesniej? Quote
czia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 nie, inny, sunia została umieszczona przez koleżankę na stronach niemieckiej fundacji pomagającej ON i dziś zadzwoniła, że jest kobieta, która zainteresowała się NORĄ, tylko musi przejść sprawdzenie.:cool3: Quote
GameBoy Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 czia napisał(a):nie, inny, sunia została umieszczona przez koleżankę na stronach niemieckiej fundacji pomagającej ON i dziś zadzwoniła, że jest kobieta, która zainteresowała się NORĄ, tylko musi przejść sprawdzenie.:cool3: a kiedy bedzie wiadomo co i jak? Quote
czia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 kurcze, nie wiem z wrażenia nie zapytałam. Zadzwonię.:oops: Quote
GameBoy Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 zadzwon, zadzwon jak mozesz to sie dowiemy :p Quote
czia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 no więc, w tym tygodniu będzie wiadomo, Pani dostała ankietę przedadopcyjną do wypełnienia i jej dane poszły do organizacji, która sprawdza domy w tamtym rejonie, jak tylko coś się dowiem dam zanć, czekam z niecierpliwością.:roll: Quote
GameBoy Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 zawsze to juz jakas konkretniejsza informacja i szansa, trzymam kciuki Quote
czia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ja też, ale tak czy inaczej szukamy dalej, lepiej mieć wybór niż nic.:shake: Quote
czia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 spadamy, dziś jadę do Gorzowa i zabiorę małą na przegląd, szczepienie, itd. Quote
czia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 NORA tęskni za swoim domkiem, takim tylko dla niej! Quote
GameBoy Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 przyszlam zajrzec czy cos dobrego moze u Was ale widze, ze dalej nic nie wiadomo ciotka, dzieci Berty maja straszne problemy z lekliwoscia dwa szczegolnie, chodza do psiego przedszkola moze im sie poprawi Quote
czia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Nie wiem z czego to wynika i co to tak naprawdę oznacza:cool3:. U mnie nie miały żadnych problemów, wręcz biegały wszędzie i zaczepiały moje dzieci i koty do zabawy. Jedna była bardziej nieufna, chowała się jak zobaczyła kogoś obcego czy coś nowego, ale po chwili wychodziła i jak jej siostry bawiła się.:lol: Być może pośpieszyłam się z ich odstawieniem od matki?:roll: Braciszkowie byli u mnie w odwiedzinach i mają się super.:loveu: Quote
GameBoy Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 nie wiem ale skoro obie suki tak maja tzn to, ze nie sa to bledy wychowawcze :roll: poki co chodza do przedszkola, miejmy nadzieje, ze to poskutkuje Quote
czia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 no i Pani nie przeszła ankiety, nie zgodziła się na szczepienie NORY w Polsce, nie godziłą się na sterylkę. Szukamy dalej. Pilne, bo mała wymaga pracy. Quote
czia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Nora się przypomina. Uszatka, piękna jak sarenka, czeka na swój kącik Quote
GameBoy Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Aga a co za roznica gdzie mala bedzie szczepiona? bo sterylka to dla mnie jasne Quote
GoskaGoska Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 z tymi szczepieniami tez nie rozumiem? Quote
czia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Ja też nie rozumiem, ale nie wtrącam się, dostałam taką odpowiedź i kwita, nie mam nic do powiedzenia. To ich fundacja i oni decydują czy powierzą psa czy nie. Mi zależy na czasie, długo już u mnie nie może być, wszystko wisi na włosku. Za dużo problemów rodzinnych się nawarstwiło. Mam jeszcze malucha z interwencji, uczę go czystości w domu. Nie mogę go wyadoptować, bo czekamy na postanowienie sądu. Quote
Recommended Posts