Jump to content
Dogomania

Skwierzyna.Sunia 4,5m,typ ON.Dom/ogłoszenia na cito! ma dom

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie, inny, sunia została umieszczona przez koleżankę na stronach niemieckiej fundacji pomagającej ON i dziś zadzwoniła, że jest kobieta, która zainteresowała się NORĄ, tylko musi przejść sprawdzenie.:cool3:

Posted

czia napisał(a):
nie, inny, sunia została umieszczona przez koleżankę na stronach niemieckiej fundacji pomagającej ON i dziś zadzwoniła, że jest kobieta, która zainteresowała się NORĄ, tylko musi przejść sprawdzenie.:cool3:

a kiedy bedzie wiadomo co i jak?

Posted

no więc, w tym tygodniu będzie wiadomo, Pani dostała ankietę przedadopcyjną do wypełnienia i jej dane poszły do organizacji, która sprawdza domy w tamtym rejonie, jak tylko coś się dowiem dam zanć, czekam z niecierpliwością.:roll:

Posted

przyszlam zajrzec czy cos dobrego moze u Was ale widze, ze dalej nic nie wiadomo
ciotka, dzieci Berty maja straszne problemy z lekliwoscia
dwa szczegolnie, chodza do psiego przedszkola moze im sie poprawi

Posted

Nie wiem z czego to wynika i co to tak naprawdę oznacza:cool3:. U mnie nie miały żadnych problemów, wręcz biegały wszędzie i zaczepiały moje dzieci i koty do zabawy. Jedna była bardziej nieufna, chowała się jak zobaczyła kogoś obcego czy coś nowego, ale po chwili wychodziła i jak jej siostry bawiła się.:lol:

Być może pośpieszyłam się z ich odstawieniem od matki?:roll:

Braciszkowie byli u mnie w odwiedzinach i mają się super.:loveu:

Posted

no i Pani nie przeszła ankiety, nie zgodziła się na szczepienie NORY w Polsce, nie godziłą się na sterylkę.

Szukamy dalej. Pilne, bo mała wymaga pracy.

Posted

Ja też nie rozumiem, ale nie wtrącam się, dostałam taką odpowiedź i kwita, nie mam nic do powiedzenia. To ich fundacja i oni decydują czy powierzą psa czy nie.

Mi zależy na czasie, długo już u mnie nie może być, wszystko wisi na włosku. Za dużo problemów rodzinnych się nawarstwiło.

Mam jeszcze malucha z interwencji, uczę go czystości w domu. Nie mogę go wyadoptować, bo czekamy na postanowienie sądu.