majqa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 czia napisał(a):(...) Powiedziałam, że obowiązuje umowa adopcyna i najpierw sprawdzenie domu. Zasugerowałam, że w razie czego mamy kogoś tam, żeby przeprowadził kontrolę.(...). Oby to było to, choć wielu ludzi zraża takie obwarowanie. Masz rzeczywiście kogoś takiego do kontroli? Jeśli nie, to może mimo wszystko warto już się rozejrzeć. A propos umowy...Mam nadzieję, że myślisz o jakiejś fundacyjnej, inna nie ma lotów (mocy prawnej), gdyby naprawdę coś się działo i na jej podstawie trzeba było interweniować. Quote
czia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 tak mam, nie mówię rzeczy bez pokrycia. Dzwonił zainteresowany, wujek chce czystą ON, nie mix, ta jest za drobna.:cool3: Szczeniaka do 8 miesięcy. Mam w razie czego namiary!:p NORA szuka dalej!:shake: Quote
majqa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 czia napisał(a):(...) Dzwonił zainteresowany, wujek chce czystą ON, nie mix, ta jest za drobna.:cool3: (...) Hm...czystą powiadasz. :roll: cóż...niech ta "nieczysta' szuka dalej. W górę uszata ślicznoto!!! Quote
czia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Nora, piękna nietoperzyca:loveu: Szukamy kochającego domku, bez alkoholu. Quote
GameBoy Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 w takim razie odnowie gumtree Quote
anetek100 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 to prawda na pierwsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zaba14 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 sliczna sunia! w gore szybko po domek!! Quote
mortikia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Podnoszę !!! :multi: Szkoda suni!!! :-( Quote
czia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 przypominamy się od rana. Jestem coraz grzeczniejsz, pięknie bawię się zabawkami. Umiem wytrzymać całą noc bez zabrudzenia, a jak mnie przypili to ładnie proszę o wyprowadzenie na podwórko. Uwielbiam ganiać za patykiem czy piłeczką. Proszę weź mnie i przytul. Quote
czia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 NORA czeka, a czas upływa. Cioteczki nikt nie szuka młodej suni? Quote
GameBoy Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 z suniami zawsze trudniej, szczegolnie duzymi sterylka duzo kosztuje, rana wieksza itd hop mala po domek! Quote
czia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Zawsze sterylkę można jakoś dofinansować, zależy gdzie jest ten domek, coraz więcej miast organizuje darmowe sterylki. Jeśli chodzi o nasz teren, to biorę to na siebie. Dowóz suni też zorganizuję, byle w rozsądnej odległości.( na śląsk czy w góry nie pojadę):cool3: No ale w razie czego mamy wątek transportowy- na szczęście.:lol: Quote
DuDziaczek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 czia - Ciotka GameBoy mnie podesłała :evil_lol::evil_lol: Sluchajcie podeslijcie mi na pw czy na watek wstawcie tekst do ogloszeń oraz linki do fotek, a ja zajme sie ogloszeniami ;) Quote
GameBoy Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Patrycja, Aga jest przeladowana praca, ja jutro pracuje mam zaleglosci dzieki Michalkowi prosze Cie poszukaj sama , watek jest krotki sa tu fotki i tekst, numer tel podalam na PW plzzzzzz :modla::modla::modla::modla::modla: Quote
majqa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 GameBoy napisał(a):(...) plzzzzzz :modla::modla::modla::modla::modla: Dołączam się do plizzz...ja nie dam w tej chwili rady...:-( Quote
DuDziaczek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ok,ok ;) Niema sprawy poradze sobie :) Jutro rano/popoludniu beda gotowe ogloszneia linki jak zwykle wkleje na wątek. ;) Quote
GameBoy Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 kolejna osoba obserwuje aukcje, 3cia Quote
majqa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 GameBoy napisał(a):kolejna osoba obserwuje aukcje, 3cia Niech się choć jedna objawi. Quote
majqa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 W górę suniu...jejku, gdzież ten dom uszatko??? :-( Quote
czia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 czekamy, na razie nikt nie dzwoni, a ona tak bardzo chce mieć swojego człowieka, który ją poprzytula i pobawi się! Jest bardzo spragniona zainteresowania, zwraca na siebie uwagę za wszelką cenę. Nie ukrywam, że trzeba mieć cierpliwość do niej, ale potem odwdzięcza się za dwie psiny! Czekamy. Quote
Recommended Posts