Jump to content
Dogomania

Skwierzyna.Sunia 4,5m,typ ON.Dom/ogłoszenia na cito! ma dom

Recommended Posts

Posted

czia napisał(a):
(...) Powiedziałam, że obowiązuje umowa adopcyna i najpierw sprawdzenie domu. Zasugerowałam, że w razie czego mamy kogoś tam, żeby przeprowadził kontrolę.(...).

Oby to było to, choć wielu ludzi zraża takie obwarowanie. Masz rzeczywiście kogoś takiego do kontroli? Jeśli nie, to może mimo wszystko warto już się rozejrzeć. A propos umowy...Mam nadzieję, że myślisz o jakiejś fundacyjnej, inna nie ma lotów (mocy prawnej), gdyby naprawdę coś się działo i na jej podstawie trzeba było interweniować.

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak mam, nie mówię rzeczy bez pokrycia.

Dzwonił zainteresowany, wujek chce czystą ON, nie mix, ta jest za drobna.:cool3:

Szczeniaka do 8 miesięcy. Mam w razie czego namiary!:p

NORA szuka dalej!:shake:

Posted

czia napisał(a):
(...) Dzwonił zainteresowany, wujek chce czystą ON, nie mix, ta jest za drobna.:cool3: (...)

Hm...czystą powiadasz. :roll: cóż...niech ta "nieczysta' szuka dalej. W górę uszata ślicznoto!!!

Posted

przypominamy się od rana. Jestem coraz grzeczniejsz, pięknie bawię się zabawkami. Umiem wytrzymać całą noc bez zabrudzenia, a jak mnie przypili to ładnie proszę o wyprowadzenie na podwórko.

Uwielbiam ganiać za patykiem czy piłeczką. Proszę weź mnie i przytul.

Posted

Zawsze sterylkę można jakoś dofinansować, zależy gdzie jest ten domek, coraz więcej miast organizuje darmowe sterylki. Jeśli chodzi o nasz teren, to biorę to na siebie.
Dowóz suni też zorganizuję, byle w rozsądnej odległości.( na śląsk czy w góry nie pojadę):cool3:
No ale w razie czego mamy wątek transportowy- na szczęście.:lol:

Posted

Patrycja,
Aga jest przeladowana praca, ja jutro pracuje mam zaleglosci dzieki Michalkowi
prosze Cie poszukaj sama
, watek jest krotki sa tu fotki i tekst, numer tel podalam na PW

plzzzzzz :modla::modla::modla::modla::modla:

Posted

czekamy, na razie nikt nie dzwoni, a ona tak bardzo chce mieć swojego człowieka, który ją poprzytula i pobawi się!
Jest bardzo spragniona zainteresowania, zwraca na siebie uwagę za wszelką cenę.
Nie ukrywam, że trzeba mieć cierpliwość do niej, ale potem odwdzięcza się za dwie psiny!
Czekamy.