Jump to content
Dogomania

Skwierzyna.Sunia 4,5m,typ ON.Dom/ogłoszenia na cito! ma dom

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nora- ja tylko przychodzimy z pracy, czeka z zabawką w pyszczku, chce się bawić.

Tak się cieszy, że popuszcza z radości.

To cudna malutka suczka, która nie zaznała miłości. Może teraz?

Posted

na allegro, na gratce, ja nie mam linków, dobre cioteczki pomagały mi w ogłoszeniach. wejdź w lubuskie i tam zdjęcie NORY, tu też są wszystkie jej zdjęcia.:cool3:

A co to za domek? Skąd?:lol:

Zaraz wyślę informację i zdjęcia, możesz coś więcej napisąc na pw o zainteresowanych?:crazyeye:

Posted

mozesztez wyslac sunie do jednej Pani, ale nie wiem czy bys ją dowiozla, o Pani wiem, ze mieszka w Siedlcach szuka (psa, ale moze zakocha się w suni) i chętnie mysli o owczarku. Ma dziecko 7 miesięczne narazie mieszka w bloku, ale się bedą przeprowadzac do domku. Jesli bys chciala wysle ci do niej maila, zeby jej mogla info wyslac.

Posted

ja nie dowiozę:shake:, chyba że ktoś w tamtą stronę.

No i Nora ma zachowania typowo szczenięce, łąpie za rączki i podgryza, chce się bawić, nie wiem co Pani na to. Czy jest przygotowana na zachowania szczenięce?:cool3:

Zdjęcia chętnie wyślę, zawsze trzeba próbować.;)

Posted

Nora, kochana suczka, tak bardzo by chciałą się pobawić ze swoją rodziną, ja nie mam dla niej tyle czasu, ile ona potrzebuje. Tak szybko się wszystkiego uczy.
Bardzo lubi skakać, przeszkoda 1,00 m to dla niej pestka. Jeśli szukasz psa do agility lub innego treningu, ona się nadaje.

Posted

Hallo.Wiem o biduli od basia2202 pytałam znajomych ale na ten moment nikt nie może się nią zająć.
Jedyne co mogę dla Niej zrobi to wzionść ją na tymczas (i to też tylko do grudnia,bo lece na miesiąc do Anglii) i popracować nad jej psychą.

Przykro mi,że nie mogę nic więcej :placz:

Posted

dzięki za pomoc, nie wiem sama, choć każda pomoc jest mi na rękę, mała nie ma dużo czasu, a ja nóż na gardle. Nie wiem.
Skąd jesteś i jakie warunki tego tymczasu. Być może sunia przez ten czas u Ciebie znajdzie domek, a dla mnie to będzie duża pomoc, dzieki.:loveu:

Czy mozesz coś o sobie napisać. Widzę, ze jesteś z polecenia basi 2202, mam nadzieję, ze dziewczyny coś napiszą. Bo boję się dawać małą w nieznane ręce, na tymczas. Nie chcę Cię urazić i jestem wdzieczna, ale wiesz... różne tu na forum były sytuacje.:shake:

Posted

Oj nie wiem co o sobie napisać
Może w punktach będzie mi łatwiej:
1. Jestem z Łodzi -i w tym widzę największy problem,ponieważ nie dysponuję transportem.
2. Prowadzę domowy hotelik dla psiaków.
3. Specjalizuję się w terapii zaburzeń zachowań w psiaków.
4.A no i swojego psiaka rasy cane corso o anielskim charakterze(właściwie to nie wiem kto bardziej pomaga tym psiakom ja czy On :)

Posted

[quote name='czia']dzięki za pomoc, nie wiem sama, choć każda pomoc jest mi na rękę, mała nie ma dużo czasu, a ja nóż na gardle. Nie wiem.
Skąd jesteś i jakie warunki tego tymczasu. Być może sunia przez ten czas u Ciebie znajdzie domek, a dla mnie to będzie duża pomoc, dzieki.:loveu:

Czy mozesz coś o sobie napisać. Widzę, ze jesteś z polecenia basi 2202, mam nadzieję, ze dziewczyny coś napiszą. Bo boję się dawać małą w nieznane ręce, na tymczas. Nie chcę Cię urazić i jestem wdzieczna, ale wiesz... różne tu na forum były sytuacje.:shake:
ja mało bywam na dogo z braku czasu... zrozumiałe, że możesz nie ufać ludziom, których nie znasz;)
na PwP bywam sporadycznie, ale jak już jakaś bida wpadnie mi w oko, to staram się jakoś pomóc... wiele nie mogę, bo na tymczas nie wezmę (wynajmowane mieszkanie), finansowo też niebardzo... ale chociaż rozsyłam wśród znajomych... czasem jakiegoś grosika na jakąś bidę dorzucę...
możesz zapytać o mnie gameboy :) ona mnie zna
pomagała mi jakiś czas temu szukać domków dla 2 małych ONkowych panienek:) dzięki niej te adopcje się udały :)

a kuguareczka (Monika) to na 100% pewna osoba - zawodowo zajmuje się szkoleniem psów, ja szkoliłam u niej moją Zuzkę, która jest po prostu mieszanką wybuchową...
Monika ma naprawdę super podejście do zwierzaków, wiele psów przeszkoliła - ją poznałam po znajomości (poleciła mi ją madziorna, która z kolei zajmowała się wolontariatem w schronie w Zgierzu - i z pełną odpowiedzialnością mi powiedziała, że Monika to jedyna i najbardziej odpowiednia osoba na wychowanie mojej Zuzy); po jakimś czasie znajomości mogę powiedzieć to samo - np. wyjeżdżając gdzieś powierzyłam psa pod opiekę tylko Monice (hotel, czy nawet rodzina, która nie ma pojęcia o psach, odpada)

moim zdaniem tymczas u kuguareczki to dobry pomysł - mała będzie miała u niej super, Monika ma swojego psa (cc), który świetnie się dogaduje z tymczasami... ostatnio miała u siebie bulterierka, wcześniej sunię cc, którą wzięła na zawsze madziorna

jak dla mnie... tak tak i jeszcze raz tak:)

nawet jeśli to tylko do grudnia... może w tym czasie uda się znaleźc stały domek :)

aaa... Monika jest z Łodzi - gdybyś się zdecydowała, trzeba by dogadać transport i mogę podać do niej kontakt na PW

pozdrawiam:)
Basia