GameBoy Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 watek zakladam na prosbe czia, bo ona sama ma urwanie glowy bedzie jednak odpowiadac na wszelkie pytania systematycznie do zabrania na CITO 4-5 miesieczna sunie w typie onka, sunia znajduje sie w melinie pijackiej - nie trzeba chyba wiecej informacji w temacie sunia albo nie wychodzi kilkanascie godzin alb biega samopas mieszy samochodami sunia w swoim "domu" jest najprodopodobniej bita mamy podpisane zrzeczenie odnosnie malej, tyle, ze nie jej gdzie zabrac szukamy na cito DT!!!!!!!!! zaraz wkleje zdjecia, mala jest w Skwierzynie Quote
GameBoy Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 takie psie dziecko jeszcze, oni ja tam psychicznie wykoncza o ile nie wpadnie pod samochod wczesniej :shake: Quote
Ziutka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 O ja pierdziu :angryy: Ty to zawsze mi ciotka podeślesz :shake: Wysyłam link gdzie się da i coś pomyślimy :roll: Quote
czia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 wielkie dzięki, :loveu: za pomoc, na Ciebie zawsze można liczyć. Sunia była jeszcze miesiąc temu radosna, uszy, wielkie jak nietoperz postawione, teraz to kłębek starchu. Wcześniej nie chcieli jej oddać. zanosiłam jedzenie i sprawdzałam co u suni, mieszka obok mojej pracy. Wczoraj zrzekli się, bo wysłałam tam strażnika miejskiego. Powiedzieli że mogę ją sobie zabierać, bo szczy i dzieci podgryza. Sunia reaguje sikaniem na dotyk "pana", sama byłam świadkiem. A dzieci zaczepia, bo chce się bawić! Quote
GameBoy Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 ciotka prosze okresl dokladnie gdzie ta Skwierzyna Quote
GameBoy Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 to jest chyba gdzies niedaleko Gorzowa Wlkp Quote
GameBoy Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 to jest tam kolo Gorzowa na 100%, nie wiem jak pomoc temu psu, wszyscy po dach zapsieni Quote
pixie Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 hmmm kogos tam chyba mamy albo mielismy....niech sobie przypomne w starej mapie hmmm to jest najblizej sandry z pro equo hmmm sa jeszcze Szamotuly i Wanda Jerzyk...i jej wspaniale schronisko przytulisko sadze ze nie odmowilaby przyjecia malutkiej zarz wysle link do sandry i do kasi kuczewskiej ze szczecina one sa w kontakcie do magdiny / ma kontakt z wanda jerzyk/ koniecznie trzeba zawiadomic tez supergoge - moze Buk? w ostatecznosci bo raczej chca stamtad wyadoptowywac niz przyjmowac zaraz poszperam Quote
GameBoy Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 dziekuje Ania - pies jest w 100% adopcyjny szukamy narazie DT nie przytuliska przez akcje Krezel i Krzyczki wszystko zajete:-( Quote
majqa Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Hm...może do Pani Wandy zapukać poprzez Weronię (bo myślę, że to o to schronisko chodzi, a z nim wspólpracuje Weronia)? Jak myślicie? Quote
GameBoy Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 ciotka jak mozesz to pytaj, bedziemy wdzieczne Quote
majqa Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 OK. Zapytam. Na pewno nie zapomnę. Teraz muszę śmignąć odpompować psy i piorunem zrobić tekst dla mini suni...kandydatka do strzykawki. :-( Jak dam cyk Weroni, zrobię tu wpis. Quote
GameBoy Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 ok. lec, dziekuje powodzenia w pisaniu Quote
Weronia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 czy suczynka będzie duża???? bo moze bym miała domek dla niej, jesli jest w typie onka.. Quote
GameBoy Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 suczka jest w typie Onka ciotka w tytule nawet jest :eviltong: Quote
Weronia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 no widzę przecie!! tak sobie powtarzam:) pytam tylko, czy będzie duza..bo róznie bywa Quote
GameBoy Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Weronia ona ma teraz ma 5 mcy a siega do kolana Quote
Weronia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 wysłałam foty, i jutro bedzie wiadomo. może akurat suczce się poszczęści.. Quote
Recommended Posts