salibinka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 wiosna napisał(a):cisza.. zaczynam sie mocno o mamutka obawiac.. :shake: I jak tu być delikatnym...:shake: Przekazałaś tym ludziom, że dom dla Mamutka jest poszukiwany, że jest szansa ? - niechże się opamiętają i... poczekają. Quote
wiosna Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 musimy byc tolerancyjni, nie dla kazdego czlowieka pies jest czyms znaczacym, wartosciowym. i choc ja tak samo jak Wy uwazam, ze jest stworzeniem czujacym, calkowicie swiadomym (co jest wrecz oczywiste)- nie wszyscy jednak tak mysla. tak czy siak - zadzwonila do mnie Pani z Kluczborka, zainteresowana adopcja !! Dziewczyny, dziekuje za ogloszenia !!! jeszcze wszystko sie okaze co i jak, jutro bede sie kontaktowac i ustalac szczegoly, ale jest nadzieja :multi: Quote
salibinka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 wiosna napisał(a):musimy byc tolerancyjni, nie dla kazdego czlowieka pies jest czyms znaczacym, wartosciowym. i choc ja tak samo jak Wy uwazam, ze jest stworzeniem czujacym, calkowicie swiadomym (co jest wrecz oczywiste)- nie wszyscy jednak tak mysla. tak czy siak - zadzwonila do mnie Pani z Kluczborka, zainteresowana adopcja !! Dziewczyny, dziekuje za ogloszenia !!! jeszcze wszystko sie okaze co i jak, jutro bede sie kontaktowac i ustalac szczegoly, ale jest nadzieja :multi: Czy coś wiadomo? Quote
wiosna Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Mamutek wczoraj pojechał do nowego domku !! Dziewczyny, ogromnie dziękuję za ogłoszenia, bo to Wy znalazłyście mu dom ! Pani, która wzięła Mamutka to naprawdę sympatyczna osoba, psiak został bardzo miło przyjęty, mam nadzieję, że wykorzysta szansę i wszystkop będzie dobrze. Raz jeszcze dziękuję :) Quote
salibinka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Naprawdę?!:crazyeye: Ogromnie, bardzo się cieszę:multi::multi::multi:. Quote
fizia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 wiosna napisał(a):Mamutek wczoraj pojechał do nowego domku !! Dziewczyny, ogromnie dziękuję za ogłoszenia, bo to Wy znalazłyście mu dom ! Pani, która wzięła Mamutka to naprawdę sympatyczna osoba, psiak został bardzo miło przyjęty, mam nadzieję, że wykorzysta szansę i wszystkop będzie dobrze. Raz jeszcze dziękuję :) No to wspaniale!!!:multi::multi::multi: Quote
salibinka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Czy możemy liczyć też na wieści o Mamutku? Quote
Selenga Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 jaka to przyjemność zdjąć aukcję z allegro z powodu znalezienia domu przez psa :D czy to może ta Pani obserwowała go na allegro? Quote
wiosna Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 wczoraj widziałam się z Włąścicielką i samym Mamutkiem, zawoziłam im karmę. Obydwoje szczęśliwi i zadowoleni :loveu: Było mi naprawdę miło, chciałabym, aby wszystkie adopcje tak wyglądały. Mamutek rano był u weta, został zaszczepiony, odrobaczony i odpchlony, wkrotce ma byc wykapany. mam nadzieje ze bedzie mu tam naprawde dobrze - a wszystko na to wskazuje :) Quote
salibinka Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Co słychać u Mamutka? Jak się ma w nowym domu? :) Quote
iwonamaj Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 No właśnie, będą jakieś wiadomości o Mamutku? Quote
salibinka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Mamutku, co u Ciebie, maluszku?:roll: Quote
szyszunia557 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 (edited) Witam wszystkich ! To ja - pani z Kluczborka, która adoptowała Mamutka ;) Dopiero od niedawna goszczę na Dogo, a dopiero dzisiaj Wiosna podesłała mi linka do mojego Mucia, tak się teraz nazywa chłopak ;) Tutaj link do zdjęć z jego nową kocią rodziną Mucio Edited July 31, 2012 by szyszunia557 Quote
szyszunia557 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 (edited) Edited November 29, 2012 by szyszunia557 Quote
salibinka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 szyszunia :), ostatnie zdjęcie się nie wyświetla. Pamiętam Mamutka i tak miło po latach pooglądać szczęśliwego psa :). Pozdrawiam Cię serdecznie i fajnie, że jesteś :) Quote
szyszunia557 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Hej, już poprawiłam ;) Mutek jest właśnie koło mnie i zagryza bezbronną piłeczkę... na śmierć ! Quote
Recommended Posts