LadyS Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Szukam fryzjera dla psiaka yorkopodobnego :D I to w bardzo szybkim tempie, bo potrzeba ją ładnie ostrzyc i wykąpać - mocno zaniedbana przez poprzednich właścicieli. Zna ktoś takiego? Quote
Guest Karmel Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='ladySwallow']Szukam fryzjera dla psiaka yorkopodobnego :D I to w bardzo szybkim tempie, bo potrzeba ją ładnie ostrzyc i wykąpać - mocno zaniedbana przez poprzednich właścicieli. Zna ktoś takiego? Hej o ta Pani zajmuje sie strzyzeniem psow:) numer tel bede wiedzial wieczorkiem;) Imię:Małgorzata Nazwisko:Świstek Przydomek:Ener Vita Miasto:22-400 Zamość Ulica:Reja 17/41 Powiat:Zamość Województwo:lubelskie Rasa:Seter Irlandzki, Terrier Rosyjski Quote
Kaidar Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 wiem o której pani mowa... jej numer jest w zoologicznym w D.H. Tomaszu... Quote
kotekxyz Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Miło nam zaprosić Państwa do salonu pielęgnacji psów Black&White. Salon powstał z myślą o Waszych Pupilach, by zapewnić im profesjonalną i bezstresową obsługę. Najważniejsze dla nas są zwierzęta, dlatego salon został zaprojektowany tak, aby Wasze pociechy czuły się w nim dobrze i wychodzily od nas zadowolone. Salon wyposażony jest w profesjonalny sprzęt groomerski. Do pielęgnacji używam wyłącznie profesjonalnych, sprawdzonych kosmetyków wysokiej jakości. Wizyty prosimy umawiać telefonicznie 506 626 160 Zapraszamy na naszą stronę http://www.strzyzeniepsow-zamosc.pl/ Quote
dora75 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Oj cockermanka czepiasz się hihihihi ;). Ona są tylko lekko wychechłane, tzn. pikne inaczej :) Quote
cockermanka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Muszę, mam "kota" na punkcie cockerów.... :D Quote
Cockermaniaczka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 dora75 napisał(a):Oj cockermanka czepiasz się hihihihi ;). Ona są tylko lekko wychechłane, tzn. pikne inaczej :) tia...z golone masyznka;/ piekne inaczej...faktycznie Quote
spadlapsa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='Kaidar']wiem o której pani mowa... jej numer jest w zoologicznym w D.H. Tomaszu... to jest ten numer 500088665 i zapraszam serdecznie wszystkich zainteresowanych do mojego SPA DLA PSA a także na www.spadlapsa-zamosc.pl Quote
spadlapsa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='Karmel']Hej o ta Pani zajmuje sie strzyzeniem psow:) numer tel bede wiedzial wieczorkiem;) Imię:Małgorzata Nazwisko:Świstek Powiat:Zamość Województwo:lubelskie SPA DLA PSA Małgorzta Świstek Zadbany pies jest wizytówką swojego opiekuna. Zapraszam na kompleksową pielęgnację WSZYSTKIE pieski rasowe i nierasowe, długowłose i krótkowłose, małe i duże. Psy to moja pasja. Jestem wykwalifikowanym groomerem (czyli psim fryzjerem). Strzygę, trymuję i pielęgnuję psy od kilkunastu lat. Dzięki doswiadczeniu, profesjonalnej pielęgnacji i umiejętnościom moje teriery rosyjskie i setery irlandzkie a także inne przygotowywane przeze mnie psy, wygrywają na wystawach i zdobywają prestiżowe tytuły m.in. takie jak Zwycięzca Europy, Zwycięzca Polski, Zycięzca Rasy. Pracuję na profesjonalnym sprzęcie i używam preparatów kosmetycznych tylko najwyższej jakości, sprawdzonych renomowanych firm. Zapraszam do mojego SPA DLA PSA Zamość ul.Akademicka 6, tel. 500088665 www.spadlapsa-zamosc.pl Quote
Recommended Posts