Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szukam fryzjera dla psiaka yorkopodobnego :D I to w bardzo szybkim tempie, bo potrzeba ją ładnie ostrzyc i wykąpać - mocno zaniedbana przez poprzednich właścicieli. Zna ktoś takiego?

Posted

[quote name='ladySwallow']Szukam fryzjera dla psiaka yorkopodobnego :D I to w bardzo szybkim tempie, bo potrzeba ją ładnie ostrzyc i wykąpać - mocno zaniedbana przez poprzednich właścicieli. Zna ktoś takiego?

Hej o ta Pani zajmuje sie strzyzeniem psow:)
numer tel bede wiedzial wieczorkiem;)

• Imię:Małgorzata
  • Nazwisko:Świstek
  • Przydomek:Ener Vita
  • Miasto:22-400 Zamość
  • Ulica:Reja 17/41
  • Powiat:Zamość
  • Województwo:lubelskie
  • Rasa:Seter Irlandzki, Terrier Rosyjski

• 1 year later...
  • 1 year later...
Posted

Miło nam zaprosić Państwa do salonu pielęgnacji psów Black&White.
Salon powstał z myślą o Waszych Pupilach, by zapewnić im profesjonalną i bezstresową obsługę. Najważniejsze dla nas są zwierzęta, dlatego salon został zaprojektowany tak, aby Wasze pociechy czuły się w nim dobrze i wychodzily od nas zadowolone. Salon wyposażony jest w profesjonalny sprzęt groomerski.
Do pielęgnacji używam wyłącznie profesjonalnych, sprawdzonych kosmetyków wysokiej jakości.
Wizyty prosimy umawiać telefonicznie 506 626 160
Zapraszamy na naszą stronę
http://www.strzyzeniepsow-zamosc.pl/

• 1 month later...
Posted

[quote name='Karmel']Hej o ta Pani zajmuje sie strzyzeniem psow:)

numer tel bede wiedzial wieczorkiem;)

• Imię:Małgorzata
  • Nazwisko:Świstek
  • Powiat:Zamość
  • Województwo:lubelskie

SPA DLA PSA Małgorzta Świstek
Zadbany pies jest wizytówką swojego opiekuna.
Zapraszam na kompleksową pielęgnację WSZYSTKIE pieski rasowe i nierasowe, długowłose i krótkowłose, małe i duże. Psy to moja pasja. Jestem wykwalifikowanym groomerem (czyli psim fryzjerem).
Strzygę, trymuję i pielęgnuję psy od kilkunastu lat. Dzięki doswiadczeniu, profesjonalnej pielęgnacji i umiejętnościom moje teriery rosyjskie i setery irlandzkie a także inne przygotowywane przeze mnie psy, wygrywają na wystawach i zdobywają prestiżowe tytuły m.in. takie jak Zwycięzca Europy, Zwycięzca Polski, Zycięzca Rasy. Pracuję na profesjonalnym sprzęcie i używam preparatów kosmetycznych tylko najwyższej jakości, sprawdzonych renomowanych firm.
Zapraszam do mojego SPA DLA PSA
Zamość ul.Akademicka 6, tel. 500088665
www.spadlapsa-zamosc.pl