Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Witam.Ja także mam szetlanda-Orfeusza:)Pewnie kilka osób,które jeżdza na wystawy znają mojego psiaka:)

Pozdrawiamy

A z jakiej hodowli jest Twój psiak? :wink: oczywiście prosimy o jego foty 8)

Posted

Łał!!.Swietny pies. :DA na tym zdjeciu ma sierść wystawową czy ma taką na codzień? :wink: Napisz coś więcej o nim, na jakich wystawach byliście, jakie macie sukcesy, gdzie sie wybieracie etc.

Posted

Taką sierść ma na codzień :) Byliśmy pare razy na wystawach. 5 razy dostał ocene doskonała i raz bardzo dobrą. Oprócz tego ma 3 CWC (ale to trzecie bedzie sie dopiero nam liczyc jak dostanie go po 1 listopada) i raz zdobyl CACIB :) Jest kcohanym psem o bardzo żywiołowym temperamencie :) Ale czasem w niego wstepuje straszny tchórz :)

• 3 weeks later...
Posted

Jesli pozwolicie wypowiem sie o polskich Sheltie ktore moim zdaniem sa fantastyzne :-)

Ostatni mi czasy miałam mozliwosc pojechania na Miedzynarodowki do Austri i na Wegry i to co zobaczyłam...........Sheltie prawie bezwłose , ulizane o fatalnej linii grzbietu w dodatku prezentowane niedynamicznie .Jednak najgorszy był ich kolor one były.........szarobure tak tak !!!!!!!JAk jeden zeskoczył zze stołu trymerskiego to zanim włokła nie mgła jakiegos pudru.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Fatalnie a nasze poslskie???Wypielegnowane , intensywany kolor, dynamiczne:-)MAmy sie czym chwalić:-)!!!!!!!!!!!!

Posted

A my tydzien po Was mamy Rzeszów, później klubówka.Tak sie zastanawiam nad Przemyślem, jest on w niedziele, dzień po klubówce.Kusi mnie , poniewaz lisica mogłaby zadebiutować w pośredniej i zdobyć CWC i zapewne zw. rasy(nie powinno byc żadnego corgasa), ale z drugiej strony nie wiem czy dam radę zaliczyć w jeden weekend dwie wystawy.Tymbardziej, ze na klubówce chciałabym zostać jak najdłużej... :roll:

Posted

sheltomaniak.....masz przecudnego pieska....chyba sie zakochałam....

Justynka!Nom wróciłam i Vegi nie poznałam....jak ona urosła przez 3 tygodnie...normalnie duża panna już z niej :D

Posted
Eee tam, nam te uszka przeszkadzać nie będą.A Vegusia nadal męczy Limbę? :wink:

Nie no Wam pewnie nie ale ona wygląda jak diabeł mały.Meczy Limbę i to strasznie...taki z niej łobuz, ze ho ho!Ale charakterek się jej trochę zmienił....jest taka....taka przylepa...taka czasem słodka.....moja kruszynka :lol: