sheltomaniak Posted July 11, 2004 Posted July 11, 2004 Witam.Ja także mam szetlanda-Orfeusza:)Pewnie kilka osób,które jeżdza na wystawy znają mojego psiaka:) Pozdrawiamy Quote
nice_girl Posted July 11, 2004 Posted July 11, 2004 Witam.Ja także mam szetlanda-Orfeusza:)Pewnie kilka osób,które jeżdza na wystawy znają mojego psiaka:)Pozdrawiamy A z jakiej hodowli jest Twój psiak? :wink: oczywiście prosimy o jego foty 8) Quote
sheltomaniak Posted July 11, 2004 Author Posted July 11, 2004 Piesek jest z hodowli Metmorfoza.Zdjec ja tu nie umiem wkleić jeszcze :) Ale jedno zdjęcie można obejrzeć na stronie www.hundund.de/rassen/foto.php?img=12706&r=245 Quote
nice_girl Posted July 11, 2004 Posted July 11, 2004 Łał!!.Swietny pies. :DA na tym zdjeciu ma sierść wystawową czy ma taką na codzień? :wink: Napisz coś więcej o nim, na jakich wystawach byliście, jakie macie sukcesy, gdzie sie wybieracie etc. Quote
sheltomaniak Posted July 11, 2004 Author Posted July 11, 2004 Taką sierść ma na codzień :) Byliśmy pare razy na wystawach. 5 razy dostał ocene doskonała i raz bardzo dobrą. Oprócz tego ma 3 CWC (ale to trzecie bedzie sie dopiero nam liczyc jak dostanie go po 1 listopada) i raz zdobyl CACIB :) Jest kcohanym psem o bardzo żywiołowym temperamencie :) Ale czasem w niego wstepuje straszny tchórz :) Quote
Gacka Posted July 31, 2004 Posted July 31, 2004 Jesli pozwolicie wypowiem sie o polskich Sheltie ktore moim zdaniem sa fantastyzne :-) Ostatni mi czasy miałam mozliwosc pojechania na Miedzynarodowki do Austri i na Wegry i to co zobaczyłam...........Sheltie prawie bezwłose , ulizane o fatalnej linii grzbietu w dodatku prezentowane niedynamicznie .Jednak najgorszy był ich kolor one były.........szarobure tak tak !!!!!!!JAk jeden zeskoczył zze stołu trymerskiego to zanim włokła nie mgła jakiegos pudru.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Fatalnie a nasze poslskie???Wypielegnowane , intensywany kolor, dynamiczne:-)MAmy sie czym chwalić:-)!!!!!!!!!!!! Quote
Diana14 Posted July 31, 2004 Posted July 31, 2004 sheltomaniak...czy przypadkiem nie byłeś/byłaś ze swoim sheltie na wystawie w Lublinie..... :roll: ??? Quote
nice_girl Posted August 1, 2004 Posted August 1, 2004 Faktycznie,polskie shletie sa bardzo ładne.Przypadła mi do gustu suczka Aishy :D Dianka, Miło, że wróciłaś. :wink: Jak tam mała czarownica? :lol: Quote
sheltomaniak Posted August 1, 2004 Author Posted August 1, 2004 sheltomaniak...czy przypadkiem nie byłeś/byłaś ze swoim sheltie na wystawie w Lublinie..... :roll: ??? Nie...to nie my byliśmy :) Za daleko jak dla nas :) Quote
nice_girl Posted August 1, 2004 Posted August 1, 2004 Dziękujemy!!!! :D Proszę bardzo :D No, ale masz naprawdę piękną suczkę :wink: Sheltomaniak Gdzie teraz będziesz wystawiać shelciaka? :wink: Quote
sheltomaniak Posted August 1, 2004 Author Posted August 1, 2004 Gdzie teraz będziesz wystawiać shelciaka? :wink: Będziemy teraz w Sopocie :) A wy?? Quote
nice_girl Posted August 1, 2004 Posted August 1, 2004 A my tydzien po Was mamy Rzeszów, później klubówka.Tak sie zastanawiam nad Przemyślem, jest on w niedziele, dzień po klubówce.Kusi mnie , poniewaz lisica mogłaby zadebiutować w pośredniej i zdobyć CWC i zapewne zw. rasy(nie powinno byc żadnego corgasa), ale z drugiej strony nie wiem czy dam radę zaliczyć w jeden weekend dwie wystawy.Tymbardziej, ze na klubówce chciałabym zostać jak najdłużej... :roll: Quote
sheltomaniak Posted August 1, 2004 Author Posted August 1, 2004 A mój mały będzie pierwszy raz w klasie otwartej:)To ja Wam życze powodzenia!!! Quote
Diana14 Posted August 1, 2004 Posted August 1, 2004 sheltomaniak.....masz przecudnego pieska....chyba sie zakochałam.... Justynka!Nom wróciłam i Vegi nie poznałam....jak ona urosła przez 3 tygodnie...normalnie duża panna już z niej :D Quote
sheltomaniak Posted August 1, 2004 Author Posted August 1, 2004 Dzięki :D :D Cieszę się że ci się podoba :D Quote
nice_girl Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Dianka, Jej zdjęcie wstawić to nie łaska, co? :wink: Quote
Mona Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Dianka, Jej zdjęcie wstawić to nie łaska, co? Zgadzam sie z Nice_girl :lol: GDZIE FOTKI VEGI??? :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D Quote
Diana14 Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 eee...Vegi zdjęcia.... :roll: ...musza sie zrobić...za kilka dni zrobię bo znowu te uszy ehh..... Quote
nice_girl Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Eee tam, nam te uszka przeszkadzać nie będą.A Vegusia nadal męczy Limbę? :wink: Quote
Diana14 Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Eee tam, nam te uszka przeszkadzać nie będą.A Vegusia nadal męczy Limbę? :wink: Nie no Wam pewnie nie ale ona wygląda jak diabeł mały.Meczy Limbę i to strasznie...taki z niej łobuz, ze ho ho!Ale charakterek się jej trochę zmienił....jest taka....taka przylepa...taka czasem słodka.....moja kruszynka :lol: Quote
Recommended Posts