alqua Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Witam, po długiej przerwie przesyłam parę fotek z nad morza Nikosi ze swoją siostrą. Obecnie szykujemy się do wystawy w Łodzi ,kl. Baby ;). Pozdrawiam Quote
Maya_Alex Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 alqua napisał(a):Witam, po długiej przerwie przesyłam parę fotek z nad morza Nikosi ze swoją siostrą. Obecnie szykujemy się do wystawy w Łodzi ,kl. Baby ;). Pozdrawiam Cudne zdjęcia. Do zobaczenia w niedzielę :D Będziemy podziwiać Quote
alqua Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 Zapraszam :) będzimy na 4 ringu :). Pozdrawiamy Quote
tristia Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 alez urosla!!!! pieeeeeeeeeeeeekna:*:*:*:* i powodzenia zyczymy trzymamy kciuki:) Quote
alqua Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 Oooo moja Nikosia i beze mnie hehe ;) a zdjęcie na końcu to Napis z Jagodą też z Legnicy - razem przyjechałyśmy. A moja Nikosia jest na : pierwszym zdjęciu z ręcznikiem na szyji - trzyma ją mój ex , na drugim to samo ale kawałek jest mnie widać z tyłu w kremowej marynarce i miedzianych włosach ,coś gadam sobie ze znajomą też od Boba ;). A nawet nie wiedziałam ,że ktoś robi fotki i mojemu psiakowi hehehe. A na tej fotce gdzie są 3 glowy bobów to ta trzecia to jest Mila - tej ,ktora jest wczesniej na zdjęciach na plaży ;). Quote
Maya_Alex Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 :wink: Zdjęcia nie są najlepsze, ale miałam trochę biegania i robiłam z doskoku :D Quote
alqua Posted September 21, 2005 Author Posted September 21, 2005 Bardo fajne fotki,Napis z Jagodą wygląda super, tylko mnie tam nie ma :/ heh ;) Quote
tristia Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 chcemy wiecej zdjec Nikosi!!!!!:) domagamy sie!!!!!!! a tak przy okazji ucaluj ja od nas:P Quote
Recommended Posts