hovomaniaczka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Aha.... Dzwonilam do schroniska i pytalam sie czy bedzie mozliwosc adopcji psiaka wirtualnie - i zdaje sie ze nie bezie z tym problemu - mam tylko zadzwonic w poniedzialek po wiecej informacji ;):multi: Quote
Jadzik Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 cieszę się że Gromikowi będzie raźniej i lepiej w życiu :) teraz trzeba mu poszukać jakiś domek odpowiedni. kurczę raz juz wywieszałam plakaty i nikt nie oddzwonił (w sprawie innego psa) hmmm trzeba jednak próbować. super hovomaniaczko że go adoptujesz wirtualnie:):) będzie można dzieki temu również dowiedzieć się więcej jaki jest ten kochany Gromik. pozdrawiam Quote
Jadzik Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 hej, jak tam wirtualna opieka nad gromem? Quote
Jadzik Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: GROMIK MA PODOBNO DOMEK:):):) mam nadzieję że u niego wszystko dobrze Quote
nika28 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Jadzik napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi::multi: GROMIK MA PODOBNO DOMEK:):):) mam nadzieję że u niego wszystko dobrze Jak ma dom to BARDZOOO się cieszę !!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
hovomaniaczka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Tak Grom znalazl domek podobno na poczatku wrzesnia! Bardzo sie ciesze, ze mu sie udalo!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Jadzik Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 dzień dobry :) a wiadomo coś więcej o Gromiku? pozdrawiam Quote
hovomaniaczka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Jezeli chodzi o mnie - to nic wiecej nie wiem... Quote
kaktus1 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 witam wszystkich.chciałbym sie dowiedzieć czy to ten sam Gromik którym zajmowała sie daga27,a potem piesek był u DT słynnego p.Janusza w Nowej Wsi pod Grudziądzem?pamiętam że piesek pózniej zaginął,rozwieszano plakaty...Śledziłem wtedy nabierząco ten wątek,ale póżniej niestety z przyczyn odemnie niezależnych niemogłem.to było jakiś 2 lata temu,ale często myślę o tym co stało sie z tym biednym pieskiem.prosze o odpowiedz.P.Snie moge znależć starego watku gromika.moze ktoś mi pomoże?z góry dziękuje i czekam na wiadomość Quote
Recommended Posts