marta925 Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Dziewczyny, na PW wysle Wam adres;), wysle wszystkim, ktorzy byli w pozytywny sposob zainteresowani losem Burania - osoby spoza Wawy moze jak beda przejazdem zechca tez wstapic. Moje mieszkanie - miejscem imprez - jak najbardziej; bede miala motywacje zeby doprowadzic je do jakiegos porzadku;) hmm, a DT dla psow - czy kotow - w sumie czemu nie, tylko rzeczywiscie jakies malizny, lub szczeniaki.. choc troche obawiam sie ze ze szczeniakow moze wyrosnac jakies cielątko, ktorego nikt nie bedzie chcial - i polka zacznie sie na nowo.. no ale mialam pozytywnie myslec;P a z AlmaMater dyskusji nie podejme. jesli masz watpliwosci - to Twoja sprawa Olenka - nie karmic trolla;) bo urosnie ide do psiakow, wpadne jeszcze wieczorkiem Quote
Olena84 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Raczej miałam na myśli chomiczki i świneczki lub kroliczki (jest klub pomocy jednym i drugim), ale jesli chcesz i kotki i pieski to tez dobrze;). Quote
sleepingbyday Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 nie szukając daleko, ty jest taki jeden, co juz na bank nie urośnie, mój faworyt zresztą: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110520 a tu malizna, też nie urosnie, ale młoda, zdecydowanie źle znosi ochronkę: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118367 w wątku o niewidomych jest 3kg (bodaj), przerażony staruszek stiwi wonder :p. i inne małe. w każdym schronisku jest wiele starszych malizn, które szanse mają przyzerowe na dom...tylko wybierać.... tak naprawde, ponieważ jestes na dogo, to po prostu jest kwestia czasu -zakochasz się w jakimś dziadku i po ptakach, wyląduje u ciebie :cool3:. Quote
dii Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Cieszę się Marto925 , że wszystko dobrze się ułożyło bo od początku trzymałam po cichu kciuki :lol: i mój psiul z Palucha także ;). Quote
sleepingbyday Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 albo taki dziadulek, tego poznałam dzis przy okazji dogomaniackich peregrynacji po wątkach... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118026 Quote
Olena84 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Sleeping już się wzięła do roboty;), to może takiego co w schronisku siedzi, albo po ulicy biega? Quote
sleepingbyday Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 ech, a chciałam dyplomatycznie i zostałam przejrzana na wylot :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. tak sobie nieśmiało podrzucam rózne przykłady - ale jak mówię, to musi być miłość. i będzie. tylko że musi być ograniczona do dojrzałego mikrusa, ale szczerze mówiąc to nie są jakieś niemożliwe warunki, takich dziadków mini jest sporo... Quote
salibinka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Marto, ogromnie, bardzo się cieszę, że tak się to wszystko ułożyło:loveu:. Na kawkę nie wpadnę - trochę daleko ;) - ale wirtualne uściski serdeczne ślę - trzymaj się. Quote
Margo05 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Panca napisał(a):Marta, skoro zapraszasz na kawe to ja chetnie wpadne :kaffee_2: (...) bardzo sie ciesze ze znalazlas najlepsze rozwiazanie z mozliwych!:klacz: tymczasem wypoczywaj sobie i daj znac po powrocie Popieram, ja również :) marta925 napisał(a): a poza tym - Dziewczyny, musimy tak ustalic termin tej kawy u mnie abyscie moglu poznac sprawce calego zamieszania i jego nowa kolezanke!! (beda i mnie mniej wiecej raz w tygodniu) Również popieram :) Olena84 napisał(a):No tak każdy wpada na kawe, a ja nadal nie wiem jaka to dzielnica :mad:! Żartuje;) I tu się zgadzam !!! Gdzie ta dzielnica jest siem pytam??? :mad: :loveu: Quote
ARKA Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 :multi::multi::multi: To poprostu idealnie wyszlo. Marto, masz prawdziwych PRZYJACIOŁ i Borunio tez! Lepiej nie moze byc, jak w bajce!!! Mam pierwsze zapytanie, musze jakiegos biedaka zaproponowac;) A co do dt Marty, struszenka sunia, drepcząca rowno, to ideal gdyby Ci Marto piesa brakowalo. A wogole nerwowo poszukuje domu dla dwoch kociakow dzikawych, trzeba je oblaskawic;) i wiooo do domow, co Ty na to?:oops: Quote
ARKA Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='AlmaMater']A co do tego wątku: gdybym to ja tak opisywała sprawę swojego psa, nie podawała żadnych konkretów, to byłabyś pierwsza, która by mnie tu zlinczowała. Nie jestem jedyną osobą, która ma w tej sprawie wątpliwości. Przykre, że zamiast niejasności wyjaśniać, wątpliwości rozwiewać, atakuje się tych, co stawiają pytania. O ile umiem liczyc to druga i raczej ostatnia. EOT Quote
majqa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ogłoszenia, które się dało, zostały usunięte. Pozdrawiam Marto! Powodzenia Buranio!!! :hand: Quote
weronika1 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Marto , nie wiesz jak się cieszę, że wszystko dobrze się skończyło :multi::multi::multi: Jesteś babka na sto dwa. :multi::multi::multi::multi: Całuj ode mnie Buraska.:buzi: Za adres dziękuję, poprostu za daleko, ale sercem jestem z Tobą.:lol: Quote
Isadora7 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Margo05 napisał(a):A ja adresu nie dostałam :placz: Ja też nie dostałam :p Quote
cropka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Czytałam i nic nie mówiłam, bo wszystko zostało juz powiedziane, a czasem aż za dużo...Ale teraz powiem :eviltong: Wiele psów nie ma domków, a Borunio po przejściach dorobił się aż dwóch :cool3:. Marto cieszę się, że będziesz miała kontakt z ukochanym psiakiem-moim zdaniem dla niego nie będzie to miało złych konsekwencji, a Ty na pewno będziesz dzięki temu szczęśliwsza. Każdy z pewnością radzi sobie z niepełnosprawnością na swój sposób- ja Cię powdziwiam, bo potrafisz zastanowić się nad dotychczsowym życiem i potrzebą zmian, które pozwolą jak najlepiej poskładać wszystko od nowa do kupy. Ja bym wpadła w histerię, potem w depresję, a na koniec w nienawiść do świata wyłączając zwierzęta - ale cóż, taki przywilej czubka ;). Osobom mocno i nieprzyjemnie dociekliwym życzę więcej empatii w dalszym życiu i duuuużo zdrowia i powodzenia. Obyście kiedyś nie zrozumiały przykrej wagi swych słów, które kiedyś ktoś być może wypowie pod Waszym adresem :shake: . Kochani skoro jest w Was tyle miłosci i zrozumienia dla zwierząt, spróbujcie okazać czasem troszkę serca też ludziom(oczywiście nie mówię o tych i do tych, którzy niesmiało zadawali pytania z troski o pieska, nie bierzcie tego do siebie). Szkoda, że mieszkam tak daleko, bo chętnie bym wpadła na herbatkę (kawy nie pijam :p ). Quote
Zofia.Sasza Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Super, że Burek już ma drugi dom. Ale pamiętaj, Marta - ja nie odpuszczę póki w Twoim domu nie wyląduje jakaś mała, "nieciągliwa" psinka :evil_lol: Twój potencjał należy wykorzystać dla dobra psiej sprawy! Pozdrawiam - Zofia. OFF - Niufek, cytuj w jednym poście, bo Cię zbanują... Quote
sleepingbyday Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 dzis był link do ogłoszenia o buranku (z dwukropka) na pierwszej stronie gazeta.pl super, że rzucało się w oczy, od razu weszłam, choc z tytułu nie wiedziałam, czego dotyczy. ale jesli dom juz jest, to trzeba ogłoszenie usunąć. Quote
paros Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 albiemu napisał(a):dogomania - jak zwykle emocjonalny misz masz gdzie ktoś się cieszy że dowalił a ktoś inny płacze bo dowalił ktoś - miłośników zwierząt i ludzi coraz tu mniej ... Miałam przyjemność poznania Marty - chciała adoptować ślepą sunię z Orzechowców spory czas temu. Na dosłownie dwa dni zanim sunia pojechała do niej Marta złamała nogę. Adopcja nie doszła do skutku z wiadomych powodów. ................ Albiemu, to smutne co napisałaś, ale niestety zgadzam się z Tobą. :shake: Marta to bardzo smutne i niesprawiedliwe, że to właśnie Ciebie spotkało takie nieszczęście i na dodatek tu na wątku.......... :shake::shake: Quote
albiemu Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 a wolałabym racji nie mieć paros ... Inna sprawa witaj :) wieki całe nie miałam przyjemności czytać słów Twoich :) Martuś cieszę się bardzo, trzymaj się dzielna kobieto! :) Quote
magda222 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Co u Ciebie Martusiu? Jak się miewa Buranio? Quote
Beata19 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 magda222 napisał(a):co u ciebie martusiu? Jak się miewa buranio? podpisuję się pod pytaniem... Quote
Recommended Posts