marta925 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 wątek mozna przeniesc do 'w nowym domu' chociaz Buro jest w starym domu:loveu: mialam w 2008 niezle jazdy, troszke mi psychika siadla, i zniknelam z rzeczywistosci i wurtualnej i nie-wirtualnej. coz, z perspektywy czasu widze ze bylo naprawde nieciekawie. ale jest duzo lepiej, poznalam znajomego znajomych, i obecnie juz nie jest znajomym tylko TZ z pelnia praw i obowiazkow (z przewagą obowiazkow hehe). i burek wrocil domnie - mieszkamy teraz razem, a ze spacerami i tak nie ma problemow bo sama radze sobie tez niezle. nawet na walkaton ecco (czy jak to sie nazywa) sie wybieram;) pozdrawiam Wszystkich:loveu: Quote
Isadora7 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 marta925 napisał(a):wątek mozna przeniesc do 'w nowym domu' chociaz Buro jest w starym domu:loveu: mialam w 2008 niezle jazdy, troszke mi psychika siadla, i zniknelam z rzeczywistosci i wurtualnej i nie-wirtualnej. coz, z perspektywy czasu widze ze bylo naprawde nieciekawie. ale jest duzo lepiej, poznalam znajomego znajomych, i obecnie juz nie jest znajomym tylko TZ z pelnia praw i obowiazkow (z przewagą obowiazkow hehe). i burek wrocil domnie - mieszkamy teraz razem, a ze spacerami i tak nie ma problemow bo sama radze sobie tez niezle. nawet na walkaton ecco (czy jak to sie nazywa) sie wybieram;) pozdrawiam Wszystkich:loveu: A wiesz że wchodziłam nieraz na ten watek (mam go w subskrypcji). Super że znowu jesteś. Doskonale rozumiem takie "przerwy w życiorysie". Miejmy nadzieję, że już teraz będzie z górki, tego Tobie życzę. Może zmień tytuł szybciej będzie zauważony wątek i przeniesiony. Quote
salibinka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Marto, to są wspaniałe wieści. Tak bardzo się cieszę, że się ułożyło i macie teraz zwartą ekipę:loveu:. Najserdeczniej pozdrawiam Ciebie, Tzta i Burania Ania Quote
marta925 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Dziewczyny Kochane! az sie wzruszylam, i chlipie przed kompem jak przeczytalam takie mile powitania:loveu: tak fajnie Was widziec znow! a jeszcze Wam powiem, ze w tzw miedzyczasie zajmowalismy i zajmujemy sie wylapywaniem piwnicznych kotow, i tniemy, bezlitosnie;) tniemy. i wypuszczamy z uszczknietym przy okazji troszke uszkiem coby na darmo znow nie lapac, bo wiekszosc wyglada jak sklonowane. Isadora - jak rozpracuje jak sie zmienialo tytul to to zrobie:p a poza tym to ostatnio na innym forum wygrażalas mi ze jak nie napisze czegos to mnie stamtad wywalisz;), wiec napisalam i nadal tylko zwykle podczytuje;) martap Quote
Isadora7 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='marta925']Dziewczyny Kochane! az sie wzruszylam, i chlipie przed kompem jak przeczytalam takie mile powitania:loveu: tak fajnie Was widziec znow! a jeszcze Wam powiem, ze w tzw miedzyczasie zajmowalismy i zajmujemy sie wylapywaniem piwnicznych kotow, i tniemy, bezlitosnie;) tniemy. i wypuszczamy z uszczknietym przy okazji troszke uszkiem coby na darmo znow nie lapac, bo wiekszosc wyglada jak sklonowane. Isadora - jak rozpracuje jak sie zmienialo tytul to to zrobie:p a poza tym to ostatnio na innym forum wygrażalas mi ze jak nie napisze czegos to mnie stamtad wywalisz;), wiec napisalam i nadal tylko zwykle podczytuje;) martap Aaa to Tyyyyy :haha::haha::haha: No i co wywaliłam? A tak naprawdę to ta akcja miała inny cel, a wysyłanie systemowe uważam za normalne aby nie być posadząną o wyróżnianie tej czy innej osoby. Zaraz sprawdzę czy masz dostęp do SzałBoksa jak nie to zrobię, czasem trzeba sobie tak na szybko coś kliknąć. No i fajnie że podczytujesz :). Auckje mam nadzieję też coby licznik nabić (Tobie też robiłam) Aha i najważniejsze co miałam powiedzieć: Wchodzisz w pierwszy post, w zaawansowaną edycję i... już możesz zmienić tytuł :) Quote
albiemu Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Marta ... dzwoniłam do Ciebie w "złym" czasie i cholernie się martwiłam ... Nawet nie wiesz jak się cieszę widząc Twój usmiech!!!!!!!!!!!!! WITAJ KOCHANIE!!!!!!!! :D !!!!!!!!! U Twojej miłości Śnieżki wszystko cudownie, ma rodzinę którą widzi sercem. Naprawdę trafiła świetnie :) Uważaj na siebie i zawsze wiedziałam, że super silna kobita z Ciebie! Quote
Panca Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 witaj Marto:loveu: bardzo sie ciesze ze doszlas do siebie, wrocilas na dogo i jestes w swietnej formie!!! pozdrawiam serdecznie i zycze optymizmu zawsze bo duuuzo latwiej sie wtedy zyje!!!!!tez mialam doly i depresje ale jak juz je przeszlam to wiem ze mysleniue pozytwne dodaje sil i przyciaga pozytywne energie!!!tak trzymaj dzielna dziewczyno!!! Quote
marta925 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Kochane kolejne Dziewczyny!! troche az niesamowite ze wszystkie pamietacie najtrudniejszy dla mnie czas ! Pancia, Salibinka:loveu: mimo, hmm.., niedoskonalosci w innych dzialach/ dziedzianach Dogo jest jedyne w swoim rodzaju, tzn. Ludzie, ktorych skupia.., szkoda ze wielu wartosciowych zostalo wykluczonych. Isadora, pamietam aukcje, pamietam tez tekst Majgi, ryczalam wtedy jak dziecko.. chetnie zaistnilabym na żoltym, ale wywala mnie caly czas, złośliwa Istoto! Albiemu! przepraszam ze nie obieralam:( ale - co ma znaczyc wątek 'dla żałosnych'!!?? Ty, ktora od poczatku walczylas o lepsze Orzechowce??? masz teraz tam klopoty? jak mozna Ci pomoc?na pewno mozna, daj zna prosze, koniecznie Quote
Isadora7 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='marta925'] chetnie zaistnilabym na żoltym, ale wywala mnie caly czas, złośliwa Istoto! Czemu Ciebie wywala? Bywa ze pojawia sie komunikat z jakimiś krzaczkami ale wysatwczy odświeżyć stronę lub zrobić cofnij. Quote
Recommended Posts