Jagódka&Uzi Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Witamy:bye: Kiedy odbieracie małego Iro??? Chyba już niedługo nie??? 2 tygodnie jakoś, leci mi ten czas raz szybko raz wolno ehhh:loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 A to zdjęcia z długiego weekendu w puszczy noteckiej:lol: Quote
***Paulina*** Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 http://www.poczterylapy.republika.pl/55.JPG Tu ślicznie wyszedł...:loveu: Pięknie tam mieliście...:loveu: A te dwa tygodnie to teraz już szybko zlecą... Quote
Zuza i Noddy Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Już tyle razy byłam w galerii, a dopiero teraz zwróciłam uwagę jak Uzi jest fajnie obcięty. Jeśli miałabym Nodka obciąć to właśnie tak. Śliczne foteczki. Quote
Kasia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 http://www.poczterylapy.republika.pl/63.JPG Śliczności! :loveu: Quote
Kasia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 madziasto4 napisał(a): Ładny pieseczek z niego :loveu: co Ty nie powiesz :eviltong: :loveu: Quote
Juszes Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Śliczne zdjęcia Uziego ; * Już pewnie nie możesz się doczekać, aż dołączy do Was Iro. A moje maleństwo jest już ze mną od tygodnia, zapraszam naszej do galerii (link w opisie) ;-) Quote
Magda Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Hej! Po banerku myślałam, że mały jest już z Wami,a tu jeszcze 2 tygodnie:loveu: Ach to spojrzenie! Będzie niezły agent:multi: Quote
Jagódka&Uzi Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Widzielismy wczoraj irokeza:loveu: Porobilismy mu zdjęcia:lol: Umówiliśmy się, że odbierzemy go w piątek w przyszłym tygodniu. Zostało 7 dni:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):Widzielismy wczoraj irokeza:loveu: Porobilismy mu zdjęcia:lol: Umówiliśmy się, że odbierzemy go w piątek w przyszłym tygodniu. Zostało 7 dni:evil_lol: No to tylko 7 dni:multi::multi::multi: Wstawiajcie te fotki bo już się doczekać nie możemy... Quote
madziasto4 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 O Jezzzzzu, już w piątek! No to wielkie odliczanie teraz! :lol: Pokaż zdjęcia :multi: Quote
madziasto4 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 http://www.poczterylapy.republika.pl/70.JPG Nie no, ja nie mogę patrzeć na te wszystkie małe słodziaki, bo się rozpływam po prostu... Quote
Zuza i Noddy Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Irokezik już z wami,? Słodki maluszek z niego. Quote
Aurunia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ŚLICZNY MAŁY KAWALER !!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Irokezik jest niesamowity. Ciekawski i pewny siebie:loveu: Świetnie nawiązuje kontakt. Jest tak ruchliwy, że Pani hodowczyni musiała go ciągle łapać, żeby z kocyka nie schodził:loveu: Uzol był nieśmiały :evil_lol: I Iro jako jedyny już sam postawił uszka, więc prawdopodobnie mamy o jeden problem mniej hehehe. Quote
tigrunia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Super klusek :multi: :loveu: I kukuryku widzę zostało na główce :loveu: Superolo bobas :multi: Quote
Jagódka&Uzi Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 madziasto4 napisał(a):http://www.poczterylapy.republika.pl/70.JPG Nie no, ja nie mogę patrzeć na te wszystkie małe słodziaki, bo się rozpływam po prostu... hehehe:loveu: [Zuza i NoddyIrokezik już z wami,? Słodki maluszek z niego.] Za 7 dni będzie:loveu: Quote
madziasto4 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ale będzie jazda za tydzień :loveu: ciekawe co na malucha Uzi powie :evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 haha Uzi będzie zwiewał pewnie bo Iro jest tak pewny siebie, że Uzi nie będzie wiedział czego to coś kudłatego małego od niego chce :lol: Sam będzie na pewno ciekawy bo lubi inne zwierzaki:loveu: Kiedyś szczurek po nim chodził a ten był niewzruszony:evil_lol: Biedny Zuzol będzie się musiał nauczyć dzielić z braciszkiem:eviltong: Ma dobre serduszko, na pewno będzie wzorowym starszym bratem i wreszcie oddziczeje mi bo nie miał kolegów psiaków sami ludzie wokół :multi: Coś czuje, że Iro go będzie mocno ustawiał:eviltong: Quote
Juszes Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ojjj jakie rozczulające zdjęcia, malucha ; * Irokezik jest prze słodziutki :loveu: Quote
Recommended Posts