Jagódka&Uzi Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Dałam się namówic na galerie:diabloti: Wrzucam pierwsze zdjęcia. Tym razem Uzi w domu. :loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Haha rewelacja!:evil_lol: Dzięki!!!!! Quote
Magda Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Pierwsza!:eviltong: Wszystko pięknie, tylko max. 5 zdjęć w poście hihi Chciałam zapytać, czy ten worek to fotel fatty?:razz: EDIT: Madźka! Ja byłam pierwsza!:mad: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Obiecuję poprawę!:diabloti: Tak to Fatty:p Quote
madziasto4 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Magda napisał(a):Pierwsza!:eviltong: Wszystko pięknie, tylko max. 5 zdjęć w poście hihi Chciałam zapytać, czy ten worek to fotel fatty?:razz: EDIT: Madźka! Ja byłam pierwsza!:mad: Spóźniłaś się Władka :evil_lol: To fotelopodobne coś jest bombowe :loveu: Quote
Magda Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):Obiecuję poprawę!:diabloti: Tak to Fatty:p To ja skopiuje cały pierwszy post i będzie cacy:p A masz może jego zdjęcie? Który to model? madziasto4 napisał(a):Spóźniłaś się Władka :evil_lol: To fotelopodobne coś jest bombowe :loveu: Niet! Toś Ty taka małpa szybka jesteś:mad: Chciałam zamówić fatty już rok temu, ale jakoś tak się plany pozmieniały. W sobotę zamówiłam na allegro i czekam. Wybrałam model 3XL beżowy + pufa gratis:loveu: Już się nie mogę doczekać. Quote
Jagódka&Uzi Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Ja mam ta Fatty Island, jest twardszy, na zdjęciu jest akurat przewrocony na bok jak Uzi po nim chodzi i wydaje się sflaczały:diabloti: Tzn fotel nie Uzi :P Quote
Magda Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 hihi no wiadomo:evil_lol: Moja mama chciała island, ale dla mnie wydawał się za duży. Zobaczymy co przyjdzie:lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 hahahah ja tu mojego psa pokazuje a nie prowadzę salonu meblowego :mad: Ale fotele też możecie podziwiac:eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Musisz się przyzwyczaić. Na zdjęciu wszystko zostanie dostrzeżone:diabloti: Najlepiej to zamazać tło hihi Pokaż coś jeszcze to sobie pooglądam:eviltong: Quote
tigrunia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Jestem :multi: Kurde ale późno dotarłam :cool1: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 tigrunia napisał(a):Jestem :multi: Kurde ale późno dotarłam :cool1: Ominęło Cie otwarcie, wstęga przecięta:evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 PositiveThought napisał(a):obiektyw jaki też powiedz mi :diabloti: Chce wiedzieć wszystko... :evil_lol: To standard z ktorym mi sprzedali. Trza dokupic, zastanawiam się co sie przyda:diabloti: Dokładnie AF- S NIKKOR 18-55 mm 1:3,5-5,6 GII ED DX SWM Aspherical -0.28/0.92ft przekątna 52 hehe masz wszystkie dane:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 http://www.poczterylapy.republika.pl/10.jpg buahaha jaki kicak :evil_lol: moi też marchewę lubią :loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='madziasto4']http://www.poczterylapy.republika.pl/10.jpg buahaha jaki kicak :evil_lol: moi też marchewę lubią :loveu: już się powoli przyzwyczajam, że tak lubi spac:eviltong: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 hie już dziś trzecia seria zdjęc:eviltong: Quote
madziasto4 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Przybija piątkę czy łapkę daje? :loveu: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 I ja jestem! Zmachałam się ale jestem!!! Od południa tu szłam... Oczyska Uziego są boskie! :loveu: I ten kucor 3 kolorowy! :loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Kasia napisał(a):I ja jestem! Zmachałam się ale jestem!!! Od południa tu szłam... Oczyska Uziego są boskie! :loveu: I ten kucor 3 kolorowy! :loveu: Lepiej późno niż wcale:evil_lol: madziasto4 napisał(a):Przybija piątkę czy łapkę daje? :loveu: hehe zależy jak rękę trzymam czy wysoko czy nisko:evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 e wszystkiego da sie nauczyc:diabloti: Mi sie ogólnie nie chce z nim nic cwiczyc, len mnie naszedł:eviltong: I do tego od jutra zaczynam pracę, dowiedziałam sie dzis, że mnie przyjeli, wiec koniec zabawy:) Quote
Recommended Posts