qeram Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Pies ma ok 3-4 lat, błąkał się w okolicach Grójca. tak pięknego psa nie mógłbym oddać do schroniska, ale i nie mogę go trzymać u siebie w domu. W mieszkaniu w bloku mam już 5 psów, w tym 2 tymczasy. On jest 6 i nie bardzo zgadza się z moimi rezydentami, nie wspominając juz sąsiadów którzy zaczynają robić problemy. A oto ta piękność Quote
qeram Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Cudo to on naprawdę jest, trochę zaniedbany i wystraszony ale dojdzie do siebie. Nazwałem go Horus. Quote
ewika Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Wzięłabym go od razu ale mogę zostać wyeksmitowana przez mojego faceta. Jest naprawdę piękny!!!!!!! Ale w domu mam już dwie znajdy i nie chcemy się tułać to tu to tam:) Quote
KWL Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Piękny chłopak. Spróbujemy coś zadziałać (bookmark) Quote
Kolia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Takie cudo znajdzie dom w mig! Trzeba porobić ogłoszenia: interenetowe, papierowa i allegro! Quote
Ss Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Mam nadzieje ze psiak sie zgubil... Ogloszenia dajcie wszedzie, schroniska, gabinety wet... Quote
qeram Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Nie wierze że się komuś zgubił. jest strasznie wystraszony. Na spacer muszę go wyciągać na siłe. Jak już jest na spacerze to się ładnie słucha i nie ciągnie na smyczy. Musiał się dość długo błąkać bo jest wychudzony, zestresowany i ma zniszczoną zaniedbaną sierść. Ale będzie z niego jeszcze piękny i posłuszny pies. Quote
KWL Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Wygląda na kolaka, więc standard - tatuaże ? chip ? Może mają gdzieś w okolicy czytnik ? Jest wysterylizowany ? Jeśli nie wypadałoby przed adopcją wyciąć. Domyślam się że Romek nie jest najszczęśliwszy. Quote
qeram Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 KWL napisał(a):Wygląda na kolaka, więc standard - tatuaże ? chip ? Może mają gdzieś w okolicy czytnik ? Jest wysterylizowany ? Jeśli nie wypadałoby przed adopcją wyciąć. Domyślam się że Romek nie jest najszczęśliwszy. Tatuażu nie ma, czytnikiem dziś sprawdzę u weta a Romek rzeczywiście nie bardzo jest zadowolony z nowego lokatora, ale jest na tyle posłusznym psem że wie że nie wolno sponiewierać Horusa, chociaż na początku próbował:diabloti: Quote
Kolia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Poogłaszałeś go, do kiedy może u Ciebie zostać? Quote
qeram Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Wspaniała wiadomość, piesek znalazł nowy domek, będzie mieszkał na Ursynowie w warszawie. Państwo Horusem są zachwyceni, a i Horusowi chyba się spodobali bo za mną się nawet nie obejrzał jak wychodziłem. Nic dziwnego, bo moi rezydenci nie przepadali za nim. Są zazdrosne o pieszczoty, a tu przyszedł jeszcze jeden do głaskania:lol: Quote
Ulka18 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ale szybka adopcja. Mam nadzieje, ze pies bedzie szczesliwy w nowym domu.... a panciowie dopilnuja jego kastracji, zeby go po swiecie nie nosilo. Quote
pumcia02 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 kastracji koniecznie trzeba dopilnowac, tymbardziej ze na ursynowie same rasowe psy.. bywam tam codziennie praktycznie wiec prosze o pw z ulicą gdzie mieszka ;) moze sie pooglądam wtedy w okolicy Quote
Recommended Posts