Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pies ma ok 3-4 lat, błąkał się w okolicach Grójca. tak pięknego psa nie mógłbym oddać do schroniska, ale i nie mogę go trzymać u siebie w domu. W mieszkaniu w bloku mam już 5 psów, w tym 2 tymczasy. On jest 6 i nie bardzo zgadza się z moimi rezydentami, nie wspominając juz sąsiadów którzy zaczynają robić problemy.
A oto ta piękność

Posted

Wzięłabym go od razu ale mogę zostać wyeksmitowana przez mojego faceta. Jest naprawdę piękny!!!!!!! Ale w domu mam już dwie znajdy i nie chcemy się tułać to tu to tam:)

Posted

Nie wierze że się komuś zgubił. jest strasznie wystraszony. Na spacer muszę go wyciągać na siłe. Jak już jest na spacerze to się ładnie słucha i nie ciągnie na smyczy. Musiał się dość długo błąkać bo jest wychudzony, zestresowany i ma zniszczoną zaniedbaną sierść. Ale będzie z niego jeszcze piękny i posłuszny pies.

Posted

Wygląda na kolaka, więc standard - tatuaże ? chip ? Może mają gdzieś w okolicy czytnik ? Jest wysterylizowany ? Jeśli nie wypadałoby przed adopcją wyciąć.
Domyślam się że Romek nie jest najszczęśliwszy.

Posted

KWL napisał(a):
Wygląda na kolaka, więc standard - tatuaże ? chip ? Może mają gdzieś w okolicy czytnik ? Jest wysterylizowany ? Jeśli nie wypadałoby przed adopcją wyciąć.
Domyślam się że Romek nie jest najszczęśliwszy.

Tatuażu nie ma, czytnikiem dziś sprawdzę u weta a Romek rzeczywiście nie bardzo jest zadowolony z nowego lokatora, ale jest na tyle posłusznym psem że wie że nie wolno sponiewierać Horusa, chociaż na początku próbował:diabloti:

Posted

Wspaniała wiadomość, piesek znalazł nowy domek, będzie mieszkał na Ursynowie w warszawie. Państwo Horusem są zachwyceni, a i Horusowi chyba się spodobali bo za mną się nawet nie obejrzał jak wychodziłem. Nic dziwnego, bo moi rezydenci nie przepadali za nim. Są zazdrosne o pieszczoty, a tu przyszedł jeszcze jeden do głaskania:lol:

Posted

kastracji koniecznie trzeba dopilnowac, tymbardziej ze na ursynowie same rasowe psy.. bywam tam codziennie praktycznie wiec prosze o pw z ulicą gdzie mieszka ;) moze sie pooglądam wtedy w okolicy