Light of Shin-Ra Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Bardzo proszę o radę doświadczonych groomerów. Jak mam na długowłosym psie uzyskać efekt lejącego się włosa. Chodzi o to żeby włos nie fruwał we wszystkie strony, nie stał (szczególniej w środkowej partii grzbietu i na tyłku) tylko "chodził" razem z psem . Pies to grzywacz pp. Jak na razie mam pewne efekty ale to jeszcze ciągle nie to :placz:i dlatego proszę o jakieś rady. Do tej pory do kąpieli szampon Dr LUCY zmiękczający, ludzka odżywka wygładzająca i antystatyk teraz testuję Khaara. No i prostownica niestety. Quote
mucha__ Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ja rowniez bylabym ciekawa dowiedziec sie cos na ten temat... Quote
martyna. Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ja z mojego małego doświadczenia z yorkami moge Ci polecić płynny jedwab i kosmetyki zawierające oleje (Vulpes ponoć fajnie się sprawdza w przypadku fruwającego włosa, tylko musisz uważać żeby nieprzesadzić bo pies będzie tłusty) ;) Quote
maga18 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Śniezynka wyslij to PW takze do mnie jak mozesz :lol: Quote
Light of Shin-Ra Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 maga18 napisał(a):Śniezynka wyslij to PW takze do mnie jak mozesz :lol: A Tobie po co? Twoja Api pięknie zrobiona:loveu:, mogłabyś sama zdradzić trochę tajemnic. Quote
Śnieżynka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 heheh :) no właśnie Madzia ?? :D jak tylko odgrzebie te pw po weselu to ci prześlę :) a co mój zwierz taki niby ładny :D ?? Quote
Recommended Posts