Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No więc w skrócie :
Brzybłąkała się na osiedle kotka w ciąży, po 3 dniach urodziła 4 małe kociaki w piwnicy, gdzie nikt nie miał dostępu, taraz małe kotki mają ok. 2,5 miesiąca, są 2 ciemnopręgowane, 1 jasnopręgowany, 1 biało czarny (więcej ma białego), kociaki są dzikie, choć jeden dzisiaj nawet jadł mi z ręki, był taki głodny:-(. Mama kociąt, bardzo fajna, daje się brać na ręce uwielbia się głaskać, bardzo głośno mruczy jak się ją głaszcze kochana:loveu: - na pewno ktoś ją wyrzucił z domu. Kociaki pilne szukają DT lub DS, bo niedługo nie da się ich złapać. Na jednego kotka jest już chętna pani, więc zostały 3. Proszę o pomoc w szukaniu domków.

Zdjęcia wstawie jutro.......

edit : aktualne zdjęcia kociaków na stronie 2
zdjęcia mamy kociąt na stronie 4

Posted

Pani ze spółdzielni powiedziała że za 2 dni podkłada trutki kotom, i zamknie okienko od piwniy żeby nie mogły wyjść...... :placz: :placz: :placz:

Jutro ide je łapać do tej piwnicy, one są w jakiś pomieszczeniu - węzłach, i musze czekać na Panów którzy mają klucz od tamtego pomieszczenia, jak je nie złapię, po prostu się otrują :shake: :-( :placz:

Posted

Isabel napisał(a):
Trzymam kciuki za tego ostatniego, musi się udać!

Ten ostatni to mój ulubiony był, a się nie złapał :cool1:, ale mam nadzieję że się złapie ;)
To nie ja łapałam kociaki, taka starsza Pani klatke-łapke pożyczyła, i trzyma teraz je wszystkie w takiej metrowej klatce, 2 miały być u mnie i 2 u niej, a teraz ona mi żadnego nie chce dać. Ani nie głaszcze, ani ich nie przyzwyczaja do człowieka, i mówi że ja się wogóle na zwierzątach nie znam, i że one jak posiedzą 10 dni w takiej małej klatce to się przyzwyczają....Wściekłam się na nią dardzo......:angryy: :angryy: :angryy:

Mama kociąt już po sterylizacji :multi:

Posted

Isabel napisał(a):
Dobrze, że kotka już po sterylce. Może tego ostatniego Tobie uda się złapać. Ta pani chce kotki zostawić u siebie, czy je wyadoptować?

Chce je wyadoptować ;)
Nie wiem, chyba mi się nie uda, ja próbowałam je łapać, przez miesiąc. Codziennie chodziłam wieczorami z koleżanką i je próbowałyśmy złapać, a taka babcia przyszła i ma je prawie wszystkie...:angryy:

Jutro do niej pójdę z aparatem, może pozwoli mi im zrobić zdjęcia, ale raczej nie. Ona mi się nawet przy nich nie pozwala odzywać....

Posted

nika28 napisał(a):
Na jednego kotka jest już chętna pani, więc zostały 3. Proszę o pomoc w szukaniu domków.

Ta Pani, jednak zdecydowała że przygarnie mamusie kociąt :multi:

Posted

Isabel napisał(a):
Ale w dalszym ciągu jeszcze jeden jest do złapania, tak?

Właśnie byłam u tej Pani. Ostatni kociak jest złapany :multi:
Zdjęcia zrobię jutro, bo dzisiaj był bardzo przerażony. Reszta kociąt już się uspokoiła ;).

Posted

1.Milki -kocur, największy (czarno biały )

2.Wiska ( nie wiskas:eviltong:) - największa kocica (jasnopręgowana) - ma dom !!!

3.Misia - kotka ( ciemnopręgowana ) - ma dom

4.Kisia - kotka (ciemnopręgowana )

Posted

Mama kociąt już w nowym domku :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Nie chciało dogo mi się włączyć - drugiego października wieczorem już była w swoim domku ;) :multi:

Posted

nika28 napisał(a):
Mama kociąt już w nowym domku :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Nie chciało dogo mi się włączyć - drugiego października wieczorem już była w swoim domku ;) :multi:

Zostały jeszcze jej dzieci 4 maluchy :cool1:

Posted

Kociaki na górę ! :loveu:
Żaden jeszcze nie znalazł domku, a ta Pani, co są u niej niedługo wyjeżdża do córki na miesiąc, nie wiem za ile, ale już niedługo....:shake: