MagYa^^ Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Maksio - kochany, sympatyczny, piekny, grzeczny, ale... temperamenty jesli chodzi o chec samowolki i odwiedzania sąsiadów... nawet jesli Ci go nie zapraszali :diabloti: Maksio jest super psem, tylko potrzebuje codziennie odpowiedniej dawki ruchu i zajęcia. Jesli tego nie ma.. ucieka i idzie sobie poganiać. Gdzie ten NAJLEPSZY DOM? Quote
MagYa^^ Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Maksio jest/byl na DT u mnie na wsi, ale niestety nie mial odpowiedniej dawki ruchu i stwarzal klopoty. W zasadzie nic procz ucieczek sie nie zdarzalo. Teraz loeb szuka nowego DT.. Quote
tanitka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 a ja myślałam, ze tamat "umarł", bo Maksio znalazł już dom Quote
MagYa^^ Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Maksio zostaje poki co u loeb :) Mysle, ze pokojacha sie na dobre :lol: Watek ZAMYKAMY :) Dzieki za wsparcie :multi: Quote
tanitka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 no to gratulacje dla loeb!!!!:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts