DG32 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Jak już masz wklejony banerek, to wejdź w edytuj podpis, kliknij w banerek, tak żeby był w obramowaniu i kliknij na globus z łączem i tam wklej adres pierwszej strony wątku. Quote
DG32 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 tylko musisz tak wkleić adres żeby nie było podwójnego http. Quote
smillea Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Inaczej nie chciało wejść, ale i tak już jest dobrze :lol: przynajmniej jest adres. Quote
smillea Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Nie było podwójnego http, ale klikanie obrazka na nic się zdało, msiałam zaznaczyć ten tekst podkreślony a adres wstawiać za oznaczeniem (podwójnym - tak ma być?), bo w środku nie chciał mi przyjąć. Pierwsze koty za płoty, następnym razem będzie lepiej. Dzięki Quote
DG32 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Może tak będzie Ci łatwiej: http://static.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111821 Quote
smillea Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Nooo.... tu to już kawał pomocy ;), ale teraz już zmykam spać, bo jutro maluchy znowu zrobią pobudkę o 5.30, albo 4.19 :evil_lol: jak to się już zdarzało. Wracam do nauki jutro :razz: i musi się dać! Quote
Rybka_39 Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Dawno mnie nie było na wątku...widzę, że mnie nic ni ominęło:-( smilea usuń podpis kliknij na banerek dg kliknij właściwości do podpisu wpisz , kilknij na glubusik i daj tam link do wątku Quote
smillea Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Dziewczyny WIELKIE DZIĘKI za zaangażowanie. Z tym banerkiem to nic mi cholerka nie wychodzi, jedyne co to zmienia się kolejność (albo najpierw obrazek a potem link, albo najpierw link a potem obrazem) :angryy:. Ale to wszystko mało ważne. Troszkę długo tu nie zaglądałam, bo trochę mnie nie było, a trochę załatwiałam ważne sprawy ;). Od wczoraj malutka ma nowy domek :multi: i wygląda na to że będzie tam szczęśliwa :loveu:. Jeszcze raz bardzo serdecznie wam dziękuję w imieniu swoim i Muki :lol: Quote
smillea Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Na koniec jeszcze, niestety jedna prośba do Rybki, aby zamknęła wątek jako nieaktualny, zakończony szczęśliwie :lol:. Z tego co doczytałam i zauważyłam, to tylko ona jako zakładająca może to zrobić. Echhh, żeby każda sprawa kończyła się tak szczęśliwie... Quote
smillea Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Jeszcze raz spróbowałam zmierzyć się z tym banerkiem. Wszystko zrobiłam tak jak Rybka podyktowała i efekt : obrazek wylądował z przodu link za nim :shake:. Nie wiem, czy nie mają tu znaczenia zasady postowania, w których mam zaznaczone, że nie mogę dodawać załączników i jestm wyłączony kod HTML. Quote
Rybka_39 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 No to po co Ci banerek jak sucz ma domek:multi::multi::loveu: Bardzo się cieszę! Proszę moda o zamkniecie;) i przeniesienie do dzialu w nowym domu Quote
smillea Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ten banerek już niepotrzebny :evil_lol: chciałam spróbować na przyszłość :cool3: Quote
Recommended Posts