Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak już masz wklejony banerek, to wejdź w edytuj podpis, kliknij w banerek, tak żeby był w obramowaniu i kliknij na globus z łączem i tam wklej adres pierwszej strony wątku.

Posted

Nie było podwójnego http, ale klikanie obrazka na nic się zdało, msiałam zaznaczyć ten tekst podkreślony a adres wstawiać za oznaczeniem (podwójnym - tak ma być?), bo w środku nie chciał mi przyjąć.
Pierwsze koty za płoty, następnym razem będzie lepiej.
Dzięki

Posted

Nooo.... tu to już kawał pomocy ;), ale teraz już zmykam spać, bo jutro maluchy znowu zrobią pobudkę o 5.30, albo 4.19 :evil_lol: jak to się już zdarzało. Wracam do nauki jutro :razz: i musi się dać!

Posted

Dawno mnie nie było na wątku...widzę, że mnie nic ni ominęło:-(

smilea usuń podpis kliknij na banerek dg kliknij właściwości
do podpisu wpisz , kilknij na glubusik i daj tam link do wątku

Posted

Dziewczyny WIELKIE DZIĘKI za zaangażowanie. Z tym banerkiem to nic mi cholerka nie wychodzi, jedyne co to zmienia się kolejność (albo najpierw obrazek a potem link, albo najpierw link a potem obrazem) :angryy:.
Ale to wszystko mało ważne. Troszkę długo tu nie zaglądałam, bo trochę mnie nie było, a trochę załatwiałam ważne sprawy ;).

Od wczoraj malutka ma nowy domek :multi: i wygląda na to że będzie tam szczęśliwa :loveu:.

Jeszcze raz bardzo serdecznie wam dziękuję w imieniu swoim i Muki :lol:

Posted

Na koniec jeszcze, niestety jedna prośba do Rybki, aby zamknęła wątek jako nieaktualny, zakończony szczęśliwie :lol:.
Z tego co doczytałam i zauważyłam, to tylko ona jako zakładająca może to zrobić.
Echhh, żeby każda sprawa kończyła się tak szczęśliwie...

Posted

Jeszcze raz spróbowałam zmierzyć się z tym banerkiem. Wszystko zrobiłam tak jak Rybka podyktowała i efekt : obrazek wylądował z przodu link za nim :shake:.
Nie wiem, czy nie mają tu znaczenia zasady postowania, w których mam zaznaczone, że nie mogę dodawać załączników i jestm wyłączony kod HTML.