Becia66 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Panca napisał(a):wrocilam po 2 tygodniach i zabieram sie za szukanie mu domu szukaj kochana , szukaj bo psina sliczna i dziw że tego domu jeszcze nie ma... Quote
Panca Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 dzis poczynilam pewne kroki i mam nadzieje ze bedzie jakis odzew Quote
Panca Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 czy moge prosic o kontakt do wolontariszki jeli ktos do mnie zadzwoni? Quote
magda222 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Panca napisał(a):czy moge prosic o kontakt do wolontariszki jeli ktos do mnie zadzwoni? Do jakiej wolontariuszki? Quote
Panca Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 nie wiem jakiej, nie znam nikogo tam - nie ma wolontariatu?!?!?ktos przeciez robil mu zdjecia sorry nie rozumiem pytania ?!?!jak sie ktos do mnie zglosi w sprawie psa to mam mowic niech jedzie do Chorzowa???lub dzowni do schroniska podajac numer ewidencyjny? zaraz zajrze kto t zdjecia wklejal na watek Quote
magda222 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 W tyskim schronie fotki robi grazyna9915 i chyba ona najwięcej wie na temat tego psiaka.Wolontariatu u nas nie ma... Quote
Pokahontas Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Panca napisał(a):nie wiem jakiej, nie znam nikogo tam - nie ma wolontariatu?!?!?ktos przeciez robil mu zdjecia sorry nie rozumiem pytania ?!?!jak sie ktos do mnie zglosi w sprawie psa to mam mowic niech jedzie do Chorzowa???lub dzowni do schroniska podajac numer ewidencyjny? zaraz zajrze kto t zdjecia wklejal na watek Panca pies jest w Tychach do Chorzowa trafił wcześniej po czym został odebrany przez właściciela (który adoptował go ze schronu w Tychach) ale niestety pies potem wrócił do schroniska w Tychach:roll: trochę to zakręcone... Quote
gosia15 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Dziękujemy Panca za chęć pomocy :Rose:. Psiak przebywa w schronisku w TYCHACH, nie w Chorzowie. Do schroniska w Tychach trafił 25.06.2008r. W lipcu został adoptowany i po jednym dniu zwrócony, bo podobno "skakał na łóżka". Po pewnym czasie znowu został zaadoptowany, ale "uciekł" nowym właścicielom, i tak znalazł się w schronisku w Chorzowie. Po numerze chipa udało się ustalić właścicieli, którzy psiaka z chorzowskiego schroniska odebrali. Stwierdzili jednak, że go nie chcą, i oddali z powrotem do schroniska w Tychach. Psiak ma nr ewidencyjny 2778, i ten nr trzeba znać, pytając o psiaka w schronisku. Fotki zamieszczone w poście 67 i 68 są jedynymi fotkami jakimi dysponujemy. W chwili obecnej nie ma szans na fotki bez krat. Zamieszczam przykładowe allegro tyskiego psiaka. Są tam wszystkie dane kontaktowe do wykorzystania w innych ogłoszeniach: TYCHY - MAŁY RADOSNY KRECIK PROSI O DOM (562891372) - Aukcje internetowe Allegro Jeszcze raz dziękuję za chęć pomocy temu pięknemu psiakowi :loveu:. Quote
Panca Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 o matko...to musze sprostowac ze psiak jest w Tychach dzieki za sprostowanie -na razie nikt nie dzwoni:-( padla propozycja umieszczenia go w hotelu ale kto bedzie to finansowal?:roll: Quote
gosia15 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Schronisko w Tychach to dobre schronisko, więc pobyt w hoteliku niewiele zmieni... Ponadto ogromne koszty hotelowego utrzymania w sytuacji, gdy u każdego "krucho" dyskwalifikują psiaka jako pensjonariusza :shake:. Dla niego dobry byłby DT, który nauczyłby go manier, wtedy łatwiej byłoby o DS. DT można by dofinansować. Quote
Panca Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 mialam powazny telefon w sprawie "Czesia"...czy w razie czego transport do Wawy daloby sie zalatwic?na razie nie jest to pewne ale obiecalam sie dowiedziec Quote
magda222 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Panca napisał(a):mialam powazny telefon w sprawie "Czesia"...czy w razie czego transport do Wawy daloby sie zalatwic?na razie nie jest to pewne ale obiecalam sie dowiedziec Pogadam z Grzechem i grazyną9915. Quote
Panca Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 trzymajcie kciuki za Czesia....zainteresowany zadzwonil ponownie Quote
Panca Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 jesli Czesio jest nadal w schronie to.....moze juz niebawem pojedzie do nowego domu bardzo prosze trzymac kciuki Quote
gosia15 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [CENTER]:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: [/CENTER] Quote
magda222 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Panca napisał(a):jesli Czesio jest nadal w schronie to.....moze juz niebawem pojedzie do nowego domu bardzo prosze trzymac kciuki A dowiemy się czegoś więcej?Czy nie zapeszamy? Quote
Panca Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 w chwili obecnej moge zdradzic ze Czesio bedzie mieszkal w Warszawie:multi::multi::multi: i licze na to ze go poznam osobiscie:evil_lol: Quote
Becia66 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 rewelacyjna wiadomość....:multi::multi::multi: Quote
MagdaH Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Czesiu, jaki Ty jesteś cuuudny:loveu: Taki puchaty, Czesiowaty:evil_lol: Quote
Panca Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 i co??opowiadaj:cool3:szykujecie go do drogi? Quote
Panca Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 to zycze im szczesliwej drogi :multi:i licze ze bede miala wiadomosci o Czesiu juz niebawem a wrecz go poznam osobiscie:evil_lol: Quote
magda222 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Czesio jest super :loveu: Jest u Grażyny i Grzecha.Wykąpali go i poszli spać. Rano wcześnie wyjeżdżają. O samym Czesiu za wiele powiedzieć nie mogę.Połaziliśmy trochę u mnie pod blokiem,ale każde z nas miało psa na smyczy i na nim było skupione. Bo Grażyna z Grzechem wyciągnęli dziś 3 psy ze schroniska stąd nasze zaaferowanie nimi ;) I wszystkie 3 psiaki jadą jutro z nimi w podróż :) Quote
Recommended Posts