Jump to content
Dogomania

Czesio ma dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem jakiej, nie znam nikogo tam - nie ma wolontariatu?!?!?ktos przeciez robil mu zdjecia
sorry nie rozumiem pytania ?!?!jak sie ktos do mnie zglosi w sprawie psa to mam mowic niech jedzie do Chorzowa???lub dzowni do schroniska podajac numer ewidencyjny?
zaraz zajrze kto t zdjecia wklejal na watek

Posted

Panca napisał(a):
nie wiem jakiej, nie znam nikogo tam - nie ma wolontariatu?!?!?ktos przeciez robil mu zdjecia
sorry nie rozumiem pytania ?!?!jak sie ktos do mnie zglosi w sprawie psa to mam mowic niech jedzie do Chorzowa???lub dzowni do schroniska podajac numer ewidencyjny?
zaraz zajrze kto t zdjecia wklejal na watek

Panca
pies jest w Tychach

do Chorzowa trafił wcześniej po czym został odebrany przez właściciela (który adoptował go ze schronu w Tychach) ale niestety pies potem wrócił do schroniska w Tychach:roll:
trochę to zakręcone...

Posted

Dziękujemy Panca za chęć pomocy :Rose:.

Psiak przebywa w schronisku w TYCHACH, nie w Chorzowie.
Do schroniska w Tychach trafił 25.06.2008r. W lipcu został adoptowany i po jednym dniu zwrócony, bo podobno "skakał na łóżka".
Po pewnym czasie znowu został zaadoptowany, ale "uciekł" nowym właścicielom, i tak znalazł się w schronisku w Chorzowie. Po numerze chipa udało się ustalić właścicieli, którzy psiaka z chorzowskiego schroniska odebrali. Stwierdzili jednak, że go nie chcą, i oddali z powrotem do schroniska w Tychach.
Psiak ma nr ewidencyjny 2778, i ten nr trzeba znać, pytając o psiaka w schronisku.
Fotki zamieszczone w poście 67 i 68 są jedynymi fotkami jakimi dysponujemy. W chwili obecnej nie ma szans na fotki bez krat.

Zamieszczam przykładowe allegro tyskiego psiaka. Są tam wszystkie dane kontaktowe do wykorzystania w innych ogłoszeniach:

TYCHY - MAŁY RADOSNY KRECIK PROSI O DOM (562891372) - Aukcje internetowe Allegro

Jeszcze raz dziękuję za chęć pomocy temu pięknemu psiakowi :loveu:.

Posted

o matko...to musze sprostowac ze psiak jest w Tychach
dzieki za sprostowanie -na razie nikt nie dzwoni:-(
padla propozycja umieszczenia go w hotelu ale kto bedzie to finansowal?:roll:

Posted

Schronisko w Tychach to dobre schronisko, więc pobyt w hoteliku niewiele zmieni... Ponadto ogromne koszty hotelowego utrzymania w sytuacji, gdy u każdego "krucho" dyskwalifikują psiaka jako pensjonariusza :shake:.
Dla niego dobry byłby DT, który nauczyłby go manier, wtedy łatwiej byłoby o DS.
DT można by dofinansować.

Posted

mialam powazny telefon w sprawie "Czesia"...czy w razie czego transport do Wawy daloby sie zalatwic?na razie nie jest to pewne ale obiecalam sie dowiedziec

Posted

Panca napisał(a):
mialam powazny telefon w sprawie "Czesia"...czy w razie czego transport do Wawy daloby sie zalatwic?na razie nie jest to pewne ale obiecalam sie dowiedziec

Pogadam z Grzechem i grazyną9915.

Posted

Panca napisał(a):
jesli Czesio jest nadal w schronie to.....moze juz niebawem pojedzie do nowego domu
bardzo prosze trzymac kciuki

A dowiemy się czegoś więcej?Czy nie zapeszamy?

Posted

Czesio jest super :loveu:
Jest u Grażyny i Grzecha.Wykąpali go i poszli spać.
Rano wcześnie wyjeżdżają.
O samym Czesiu za wiele powiedzieć nie mogę.Połaziliśmy trochę u mnie pod blokiem,ale każde z nas miało psa na smyczy i na nim było skupione.
Bo Grażyna z Grzechem wyciągnęli dziś 3 psy ze schroniska stąd nasze zaaferowanie nimi ;) I wszystkie 3 psiaki jadą jutro z nimi w podróż :)