Jump to content
Dogomania

Czesio ma dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bałam się wejść na ten wątek... teraz wiem dlaczego :lying: :lying: :lying: Wiemy, jaką przyczynę państwo podali? :nonono2: :nonono2: :nonono2: Czy rudzielec znowu skakał na łóżka i gwałcił poduszki, czy tylko pasjonują go samodzielne wędrówki? :roll: Jest śliczny i potrafi się przymilać (potrafi się sprzedać:razz:), ale mam obawy, że sytuacja powtórzy się, jeśli nie będzie wykastrowany :shake:

Posted

Czy w schronisku w Tychach przeprowadza się zabieg kastracji? Bo w Krakowie tylko przy okazji. Choc Elton był wykastrowany bez okazji, do dzis nie wiem z jakiego powodu. Jezeli on jest taki nadpobudliwy w tej materii to kastracja to dla niego jedyna alternatywa, bo będzie ciągle wracał do schroniska a szkoda psa. I im później będzie wykastrowany tym gorzej, bo pewne nawyki sie utrwalą.

Posted

magda222 napisał(a):
Z tego co mi wiadomo w tyskim schronie sterylizuje się wszystkie panny i kastruje wszystkich kawalerów.Oczywiście jeśli nie ma przeciwskazań typu stan zdrowia lub podeszły wiek.

Madziu w schronisku tyskim sterylizuje się wszystkie suczki i za to ogromne ukłony dla kierownictwa, jednak samców się nie kastruje.
Dzisiaj rozmawiałam o kastracji chłopaka z Panią kierownik, zobaczymy, może będzie go można wykastrować.

Posted

To jest nadzieja, że go wykastrują i wrezcie znajdzie prawdziwy dom. Jest młody, ładny więc ma duże szanse. Ale nowym właścicielom trzeba uświadomić, że nie moga go tak szybko spuszczać ze smyczy.Ja Eltona nie spuszczam wogóle choć mam go już pół roku. Prowadze go na szelkach, w obroży i na 10 metrowej lince. Jak mi sie kilka razy wyrwał to poszedł przed siebie, a ja nigdy nerwowo nie doczekałam momentu że sam wróci tylko pognałam za nim. Teraz mam dwa psy na linkach, ale mam wrażenie że Alf bardziej sie pilnuje.

• 3 months later...
Posted

Hmm... To ja już nic nie wiem... :shake: Czy psiak z poniższego zdjęcia, to ten sam co na fotach umieszczonych na pierwszej stronie tego wątku?:

Średniej wielkości przyjazny samiec, który trafił z Wołowa.
Jego nr ewid. 2778.

Do schroniska trafił 25.06.2008r.

On nadal jest w naszym tyskim schronisku?
Ktoś napisał do mnie w sprawie adopcji psiaka nr: 2778. Wychodzi na to, że to ten z wklejonej przeze mnie foty.

Posted

Panca napisał(a):
mam nadzieje ze zajrzy tu pewna Ola:cool3: i sie zakocha...oby...

Ja zajrzałam to może i Ola zajrzy.....:eviltong:
Dziewczyny, a nie robicie mu żadnych ogłoszeń ??? Piękny pies, ludziska lubią takie kremowe kudłacze, u nas w Orzechowcach każdy znika po ogłoszeniach.
Po podobną Lejlę przyjechała Pani aż ze Szczecina.....:roll:

Posted

Panca napisał(a):
ten watek jest prawie martwy:roll: ja rowniez uwazam ze psiak jest przecudny i licze ze Ola sie zakocha

Panca no to reaktywujmy go......:roll:....umiesz robic jakies ogłoszenia ???
Jak nie, to trzeba kogos przysłac na ten wątek......

Posted

becia66 napisał(a):
Ja zajrzałam to może i Ola zajrzy.....:eviltong:
Dziewczyny, a nie robicie mu żadnych ogłoszeń ??? Piękny pies, ludziska lubią takie kremowe kudłacze, u nas w Orzechowcach każdy znika po ogłoszeniach.
Po podobną Lejlę przyjechała Pani aż ze Szczecina.....:roll:

Fajnie Beciu, że u wlazłaś :loveu: Dla porównania (gdyby ktoś w Przemyślu/Rzeszowie zakochał się w chłopaku) to on jest dosyć podobny do Irokeza, tylko troszkę większy...i podobnie jak Ircio, lubi czmychnąć:shake: On już kiedyś był adoptowany i zwiał, o ile dobrze pamiętam:roll:...