iskierkaaaa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 na riki nie reaguje na dukat zerwal sie i jest przy mnie... kurcze to jak teraz trafic do wlasciciela? Quote
GameBoy Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Brawo Iza, swietna robota :cool2: :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
iskierkaaaa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 tak to Dukat, to teraz jak trafic do wlasciciela? Quote
iskierkaaaa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 jestes boska! normalnie, to teraz jak namierzyc wlasicicela? Quote
Kolia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Hodowla to MOKRY DUKT, a nie dukat Czyli DUKAT z Mokrego Duktu Quote
iskierkaaaa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 no tak ale jak teraz zlapac kontakt z wlascicielem? Quote
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 iskierkaaaa napisał(a):tak to Dukat, to teraz jak trafic do wlasciciela? Iskierkooo, powolutku. Moja znajoma postara się to ustalić w sposób jaki opisałam. Można i na własną rękę próbować (od przybytku głowa nie boli), przecież nie zaszkodzi poszukać namiaru na tę hodowlę. Już do znajomej oddzwoniłam, informując, że tropem jest Dukat. Quote
Kolia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Mam adres do właścicielki brata Dukata, moze po adresie w książce telefonicznej znaleźć jej numer. Pewnie będzie miała numer do hodowcy... Quote
iskierkaaaa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 dzieki wielkie, tak to napeawno Dukat. Ja mam troszke zametu tutaj wiec prosze zajmij sie namierzeniem przez kolezanke wlasicicela, bo ja nie wiem w co rece wlozyc, jeszcze teraz jeden moj pies dokladnie kundelek mamy kaszle jak najety i chyba bez wet sie nie obejdzie. Dziekuje jeszcze raz w imieniu Dukata. Quote
GameBoy Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 iskierkaaaa napisał(a):tak to Dukat, to teraz jak trafic do wlasciciela? znowu telefon do ZK lub hodowcy, choc oni czesto nie podpisuja umow Quote
Kolia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 majqa napisał(a):Już do znajomej oddzwoniłam, informując, że tropem jest Dukat. Znamy imię rodowodowe psa i hodolwę, z której pochodzi. Niestety nie był wystawiany, bo nie ma go w zydnym spisie. Związek po rodowodzie powinien dojść do właściciela. DUKAT z Mokrego Duktu Quote
iskierkaaaa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Kolia napisał(a):Mam adres do właścicielki brata Dukata, moze po adresie w książce telefonicznej znaleźć jej numer. Pewnie będzie miała numer do hodowcy... Kolia jesli m,ozesz to bardzo Cie prosze. Quote
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Kolia napisał(a):Mam adres do właścicielki brata Dukata, moze po adresie w książce telefonicznej znaleźć jej numer. Pewnie będzie miała numer do hodowcy... Ależ wyścig o psa. ;) Jasne, że spróbuj Kolio! Quote
Kolia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 wł. Małgorzata Lamparska, ul. Sikorskiego 13, 44-120 Pyskowice Tylko ja nie mam książki telefonicznej... Quote
iskierkaaaa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 dziewczyny tez nie mam ksiazki, ;((( Quote
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 A jakby uderzyć w infolinię? Może mają gdzieś nazwę hodowli? Quote
Kolia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 A nie można gdzieś zadzwonić, podać adresu i może podzadzą numer telefonu... kurde.. Quote
Kolia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Czyli w związku już wiedzą jaka to hodowla i co nie mają numeru telefonu???????? Quote
iskierkaaaa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 dziewczynki kochane dajcie znac jak cos ustalicie bo mam tutaj masakryczne urwanie glowy. naprawde w was nasdzieja Quote
Kolia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Zadzwoń do związku powiedz, że jest to DUKAT z Mokrego Duktu, czy mają może numer do hodowcy. Quote
GameBoy Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 ksiazka jest w internecie dostepna wytraczy wpisac w google "ksiazka telefoniczna" i wyskocza Wam linki do wszystkich operatorow Quote
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Kolia napisał(a):Czyli w związku już wiedzą jaka to hodowla i co nie mają numeru telefonu???????? Nie chciałam aż tak naciskać. Znajoma mogłaby się poczuć urażona, że ją pomijam. Hm...jednego jestem pewna, skoro od ręki ustaliła to, co mogła, stanie na głowie i ustali resztę. Kolio, jeśli stoisz dobrze, z Panią, z którą Ty rozmawiałaś (wymienioną na wątku), możesz próbować. Ja nie chcę naciskiem palić za sobą mostów. Taki kontakt to zbawienie. Nie raz i nie dwa może zaowocować. Quote
Kolia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 W książce telefonicznej nie mogę znaleść. Co do pani Niciewicz to łączy mnie z nią tyle co wizyty w związku ;) Quote
iskierkaaaa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 dzialajcie dziewczynki kochane majga taka kolezanka to skarb, wiesz juz cos od niej? odzywala sie? piszcie ja tu zagladam jak wpadam do kuchni. Quote
Kolia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Iskierka zadzwoń do związku i powiedz, że ten wyżeł to DUKAT z Mokrego Duktu i potrzebujesz namiar na hodowcę lub właściciela. Ja idę z psem na spacer, wracam za pół godziny. Quote
Recommended Posts