Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iskierkaaaa napisał(a):
tak to Dukat, to teraz jak trafic do wlasciciela?

Iskierkooo, powolutku. Moja znajoma postara się to ustalić w sposób jaki opisałam. Można i na własną rękę próbować (od przybytku głowa nie boli), przecież nie zaszkodzi poszukać namiaru na tę hodowlę.
Już do znajomej oddzwoniłam, informując, że tropem jest Dukat.

Posted

dzieki wielkie, tak to napeawno Dukat. Ja mam troszke zametu tutaj wiec prosze zajmij sie namierzeniem przez kolezanke wlasicicela, bo ja nie wiem w co rece wlozyc, jeszcze teraz jeden moj pies dokladnie kundelek mamy kaszle jak najety i chyba bez wet sie nie obejdzie. Dziekuje jeszcze raz w imieniu Dukata.

Posted

majqa napisał(a):
Już do znajomej oddzwoniłam, informując, że tropem jest Dukat.

Znamy imię rodowodowe psa i hodolwę, z której pochodzi. Niestety nie był wystawiany, bo nie ma go w zydnym spisie. Związek po rodowodzie powinien dojść do właściciela.
DUKAT z Mokrego Duktu

Posted

Kolia napisał(a):
Mam adres do właścicielki brata Dukata, moze po adresie w książce telefonicznej znaleźć jej numer. Pewnie będzie miała numer do hodowcy...

Kolia jesli m,ozesz to bardzo Cie prosze.

Posted

Kolia napisał(a):
Mam adres do właścicielki brata Dukata, moze po adresie w książce telefonicznej znaleźć jej numer. Pewnie będzie miała numer do hodowcy...

Ależ wyścig o psa. ;) Jasne, że spróbuj Kolio!

Posted

Kolia napisał(a):
Czyli w związku już wiedzą jaka to hodowla i co nie mają numeru telefonu????????

Nie chciałam aż tak naciskać. Znajoma mogłaby się poczuć urażona, że ją pomijam. Hm...jednego jestem pewna, skoro od ręki ustaliła to, co mogła, stanie na głowie i ustali resztę. Kolio, jeśli stoisz dobrze, z Panią, z którą Ty rozmawiałaś (wymienioną na wątku), możesz próbować.
Ja nie chcę naciskiem palić za sobą mostów. Taki kontakt to zbawienie.
Nie raz i nie dwa może zaowocować.

Posted

Iskierka zadzwoń do związku i powiedz, że ten wyżeł to DUKAT z Mokrego Duktu i potrzebujesz namiar na hodowcę lub właściciela. Ja idę z psem na spacer, wracam za pół godziny.