majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Kora napisał(a):Nie pozwalaj Sobie dziewczynko, przeczytaj sobie na glos nagraj a potem posluchaj. :roflt::roflt::roflt:Baw mnie dalej, proszę. :modla: Większość wątków jest taka smutna. Quote
iskierkaaaa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Kora jeszcze raz dziekuje jestes cudowna;:*:*:* juz wszystko wiem, bede informowac:* Quote
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 iskierkaaaa napisał(a):(...) teraz powiedzcie, jechac tam z ninm czy zadzwonic i powiedziec jaki numer itd i oni podadza mi numer do wlasiciela, nie wiem jak to teraz zrobic technicznie? Może, by uniknąć kłopotliwości dojazdu, a dziś zdrowo leje, zadzwoń tak jak radzi Kora, podaj numer, przedstaw sprawę, a w razie potrzeby dasz radę dojechać? Quote
szafirkowa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ja idę dziś na 14 do pracy. Jutro od rana jestem w domu. Więc... Gdyby w ZK coś poszło nie tak, nie znalazłby się ten właściciel, to możecie na mnie liczyć. Można umawiać się ze mną na przekazanie pieska. Jestem do Waszej dyspozycji. A narazie trzymam kciuki za odnalezienie się właściciela :thumbs: Quote
GameBoy Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 oj tak oby sie odnalazl, trzymam kciuki :p Quote
iskierkaaaa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 szafirkowa napisał(a):Ja idę dziś na 14 do pracy. Jutro od rana jestem w domu. Więc... Gdyby w ZK coś poszło nie tak, nie znalazłby się ten właściciel, to możecie na mnie liczyć. Można umawiać się ze mną na przekazanie pieska. Jestem do Waszej dyspozycji. A narazie trzymam kciuki za odnalezienie się właściciela :thumbs: Kochana ale mozna go dzis do ciebie odwiesc w razie co? Quote
iskierkaaaa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 majqa napisał(a):Może, by uniknąć kłopotliwości dojazdu, a dziś zdrowo leje, zadzwoń tak jak radzi Kora, podaj numer, przedstaw sprawę, a w razie potrzeby dasz radę dojechać? tak mam samochod w razie co. Quote
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 iskierkaaaa napisał(a):tak mam samochod w razie co. Super, 3mam kciuki za pozytywny obrót sprawy. Quote
szafirkowa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Napisałam na PW. Gdyby to załatwiało sprawę możesz go Iskierko dostrczyć do mnie po godzinie 22. Wcześniej nie dam rady, przykro mi Quote
szafirkowa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Teraz już się zbieram. W razie czego czekam na sms-y. Numer również podałam na PW Quote
tanitka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 trzymam kciuki, za odnalezienie rychłe właściciela:lol: Quote
iskierkaaaa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 dzwonilam do zwiazku ale nikt nie podnosi sluchawki, chyba musze poczekac do tej 15. Quote
Kolia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Związek jest czynny od 14.00 Według mnie to tatuaż: 211 K :) Zadzwoń i powiedz, że znalazłaś wyżła z powyższym numerm tatuażu - Pani Iwonka poinstruuje Cię co dalej :) Prawdopodobnie poda Twój numer właścicielowi. Quote
iskierkaaaa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 wlasnie dzwonilam do zwiazku, kurcze powiedzieli ze poszukaja,ale maja wystawe i nie wiadomo czy dzisiaj poszukaja.... i co teraz? Quote
pixie Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 no ciekawe...hmmm to nie jest to skomputeryzowane? wystawe..a moze wlasnie ten pies mial byc wystawiony? nie mozesz zadzwonic i poprosic z Kierownikiem ZK? Jak by jemu zginal pies to na nogi postawilby cala Lodz! albo i Polske hmmmm trzeba tu kogos mocnego w slowach...to jest chyba ich obowiazek a nie laska... albo jedz tam , jesli to nie daleko i nie wychodz dopoki sie nie dowiesz! nie zabieraj psa choc jesli niedaleko to by mozna z nim pojsc i tez powiedziec np ze im sie go zostawia bo ma tatuaz... hmmm ilez osob by tak zrobilo... ONI MUSZA POMÓC powiedz ze jesli nie znajda to naglosnisz to na wystawie, ze pobieraja oplaty / bo sadze ze pobieraja nie wiadomo za co nie troszcza sie o psy rasowe! kazdemu moze sie zdarzyc ze mu czmychnie , zwlaszcza pies mysliwski... to niebywale! edti: zawiadomilam o tej sytuacji Kore..jesli bedzie mogla to wejdzie na dogo Quote
iskierkaaaa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 taaa..dzwonilam to pani odlozyla sluchawke... kto jest tutaj mocny w takich gadkach? Quote
pixie Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 moze kogos hmmm chyba mamy wsrod dogo kogos ze zwiazku tylko niech sobie przypomne...kora z pewnoscia by pomogla jesli tylko wejdzie zaraz chyba w Mapie Pomocy Dogo widzialam wpis aha moze jeszcze belula kogos bedzie znala..hmmm hodowala ONki moze jeszcze kontakty ma Quote
iskierkaaaa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 dzieki;*sprawdz to jesli mozesz, kurcze oni sie zajmuja wystawa a pies teskni za domem, niewiadonmo moze wlasciciel umiera ze strachu, a oni maja to w dupie. Quote
pixie Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 iskierkaaaa napisał(a):dzieki;*sprawdz to jesli mozesz, kurcze oni sie zajmuja wystawa a pies teskni za domem, niewiadonmo moze wlasciciel umiera ze strachu, a oni maja to w dupie. do Kory wyslalam smsa ze jest problem z uzyskaniem info do beluli via gg o co chodzi na razie jej nie ma do ktorej jest ten ZK czynny juz zapomnialam...:roll: Quote
Kolia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Dzwoniłam do Związku, rozmawiałam z Panią Niciewicz. Właśnie szukają właściciela, oddzwonią do Ciebie. Quote
GameBoy Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Kolia napisał(a):Dzwoniłam do Związku, rozmawiałam z Panią Niciewicz. Właśnie szukają właściciela, oddzwonią do Ciebie. Kolia dziekujemy za rekacje:Rose: Quote
pixie Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 iskierkaaaa napisał(a):do 20. dzieki:* ufffff no to troszke czasu jest ale jesli jest wystawa no to moze sie zmyja? hmmmm oj wiem jeszcze tanitka ! czy tanitka nie ma jakchs kontaktow w ZK ? nie mam jej telefonu...hmmm nie wiem czy jest teraz na dogo wiem tez ze pilnie chcesz wiedziec czy pies ma zostac u ciebie, czy u szfirkowej kochanej, czy pojedzie do domu moze upewnij sie w schronisku czy nikt nie dzwonil w sparwie wyzla, czy zostawilas tam swoj numer telefonu w razie czego? a gdzie ta wystawa jest ? w Lodzi? spojrz moze jest w necie, moze jakies kontakty tam sa telefoniczne..moze spis hodowcow nie mam pojecia jak to wyglada moje psy chodza na inne wystawy... paraduja razem z kotem:eviltong: Quote
Kolia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Dzwoniłam do hodlowi (tel ze strony związku), ale Pan pwoiedział, ze niestety nie ma informacji na temat hodowli, które miałyby mioty tyle lat do tyłu... Iskierkoo czy związek się odezwał? Quote
iskierkaaaa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 pixie napisał(a):ufffff no to troszke czasu jest ale jesli jest wystawa no to moze sie zmyja? hmmmm oj wiem jeszcze tanitka ! czy tanitka nie ma jakchs kontaktow w ZK ? nie mam jej telefonu...hmmm nie wiem czy jest teraz na dogo wiem tez ze pilnie chcesz wiedziec czy pies ma zostac u ciebie, czy u szfirkowej kochanej, czy pojedzie do domu moze upewnij sie w schronisku czy nikt nie dzwonil w sparwie wyzla, czy zostawilas tam swoj numer telefonu w razie czego? a gdzie ta wystawa jest ? w Lodzi? spojrz moze jest w necie, moze jakies kontakty tam sa telefoniczne..moze spis hodowcow nie mam pojecia jak to wyglada moje psy chodza na inne wystawy... paraduja razem z kotem:eviltong: wlasnie... jesli cos to ewentualnie zostanie u mnie jeszcze ta noc, bo martwi mnie fakt tego ze znow zmieni otoczenie,a wystarczajaco jest zagubiony. Dzwonilam do schroniska, zostawilam numer i cisza. dzwonilam drugi raz,ale znow odebrala inna oani jak zwykle niezorientowana w sprawie. kurcze,czekam na ten telefon. Quote
Recommended Posts