Wiedźma Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Księciunio Adehade jest przepiękny! Chyba najbardziej podoba mi się jego zdjęcie z roześmianą mordusią. WYŻŁY GÓRĄ! (Dosłownie i w przenośni). Quote
szafirkowa Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Wiedźma napisał(a): WYŻŁY GÓRĄ! Nawet nie śmiem z tym dyskutować :loveu: Quote
szafirkowa Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 tanitka napisał(a):a czemu Dukat taki grubasek?:razz: On na tych zdjęciach jest pełen zjedzonego śniegu, dlatego tak wygląda :p Quote
iskierkaaaa Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Jej... jak ja za nim tęsknie!! I tak się cieszę ,że jest taki szczesliwy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Wiedźma Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ale ciotka szafirkowa zaniedbuje się skandalicznie: gdzie zdjęcia przedstawiciela najpiękniejszej rasy? Quote
szafirkowa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ciotka szfirkowa zaniedbała wątek, bo myślała, że już nikt tu nie zagląda... :oops: Ale skoro Ciocia Wiedźma jeszcze nas odwiedza, to niedługo pojawią się jakieś zdjęcia :-) Quote
Wiedźma Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 No, ciotko szafirkowo, jak się tu i ówdzie mawia... Quote
szafirkowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 No proszę, ciociu Wiedźmo, doczekałaś się nowych fot Dukata :wink: Quote
tanitka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 jest przepiękny szafirkowa!! wyjątkowa uroda i szlachetność:loveu: Quote
szafirkowa Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 tanitka napisał(a):jest przepiękny szafirkowa!! wyjątkowa uroda i szlachetność:loveu: O! I ciocia Tanitka też zagląda :loveu: Bardzo nam miło! To, że Dukat jest urodziwy, to wiem :cool3: Jest u nas już prawie rok czasu, a ja ciągle nie mogę się na niego napatrzeć :-) Quote
Wiedźma Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 No Dukat, Dukat szczerozłoty! Mam Łaćkę od 5 lat i też nie mogę się napatrzeć... Quote
tanitka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Oj mają, mają, trudno się nie zakochać!:loveu: Quote
majqa Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Szafirkowa, cudniasty ten Dukat, normalnie cukierek!!! :loveu: Quote
Recommended Posts