majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Dowiedz się w jakich godzinach jest czynny łódzki Zw. Kyn. i podjedź tam z wyżłem. Jeśli jest tak spokojny to nie będzie problemu, a na miejscu fachowcy Ci pomogą w odczycie. Quote
iskierkaaaa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 czy po tym tatuazu bedzie wiadomo do kogo nalezy? Quote
iskierkaaaa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 tak czy inaczej musi miec zabezpieczenie do czasu kiedy wlasciciel sie nie znajdzie jesli go szuka.. Quote
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Po tatuażu dojdą do hodowcy i właściciela. Związki kynologiczne mają pozytywnego świra na punkcie rasowców, staną na głowie by pomóc. Quote
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 iskierkaaaa napisał(a):tak czy inaczej musi miec zabezpieczenie do czasu kiedy wlasciciel sie nie znajdzie jesli go szuka.. Pomóż temu psu nagłośnieniem go. Dogo to nie wszystko. Zrób to, o co proszę, a co opisałam posty wstecz - jak i gdzie psa rozpropagować. Trzeba właścicielowi ułatwić sprawę, bo jeśli tego psa kocha, to raz, że go szuka, dwa, może w panice pominąć jakąś z możliwości. Im ich więcej tym i dla psa i dla właściciela lepiej. Quote
iskierkaaaa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 w takim razie pojade tam z nim dzisiaj. Ale mimo wszystko zabezpieczenie domu potrzebne. Moze wy cos umiecie odczytac z tego tatuazu? kurcze to sa najbardziej wyrazne zdjecia bo on jak sie go dodtyka to sie kladzie na kolanach i tuuuuliii Quote
iskierkaaaa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 jesli chodzi o szukanbue przez wlascicela to do schroniska zglosilam to juz wczoraj. Quote
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Uderz jeszcze do lecznic wet, sklepów zoolog. i porozwieszaj ogłoszenia w rejonie znalezienia. Aha, daj ogłoszenie bezpłatne do Dziennika Łódzkiego i Expr. Są tam takie rubryki, jest podany telefon, a ogłoszenia wychodzą z dnia na dzień. Quote
iskierkaaaa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 majqa napisał(a):Uderz jeszcze do lecznic wet, sklepów zoolog. i porozwieszaj ogłoszenia w rejonie znalezienia. Aha, daj ogłoszenie bezpłatne do Dziennika Łódzkiego i Expr. Są tam takie rubryki, jest podany telefon, a ogłoszenia wychodzą z dnia na dzień. tak tak to zrobie napewno. Ciekawe co powiedzą w tym zwiazku i co z szafirkowa. Quote
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Iskierkooo, wrzuć więcej jego fotek, raptem weszła jedna. To mało. Quote
iskierkaaaa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 hmmm.... mnie wyswietla wiecej.... Quote
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Teraz widzę ale...zaraz mod Cię dopadnie. Wejdź w edycję postu i pomiędzy zdjęciami zrób spację, tak by były jedno pod drugim, ja je widzę obok, a okno postu nieziemsko rozciągnięte. Wyświetlają mi się na końcu 2 fotki, które nie weszły w postaci czerwonych iksów. Quote
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Wrzuciłaś za dużo zdjęć w 1 post, tu też są ograniczenia do, o ile pamiętam, 5 lub 6 fotek!!! Quote
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 To we wcześniejszym poście usuń zdublowane, skoro tu się powtarzają. Quote
pixie Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 zaprosilam Kore do tego wątku jesli tylko bedzie mogla zajrzy z pewnoscia trzeba wyjasnic sprawe tego tatuazu i zdaje sie ze nie jest wskazane by pokazywac, czy podawac numer tatuazu publicznie./.wiem nieczytelny./..hmmm z taka uwaga sie spotkalam Quote
iskierkaaaa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 u mnie wyswietla sie prawidlowo. Quote
iskierkaaaa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 zwiazek otwarty jest dzis od 14 ,podjade tam z nim po poludniu,moze uda sie ystalic wlasciciela. Quote
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 iskierkaaaa napisał(a): toleruje kotki bo mam persa i wszystko jest ok miedzy nimi:-) na bank ma tatuaz.... wklejam fotki. (...). Ja w tym poście, po ciągu fotek widzę takie 2 kratki, jak w cytacie. Reszta jest OK. Koniecznie daj znać jak Ci poszło w związku. Ich też poproś o pomoc, nie zaszkodzi. Quote
Kora Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Zdjecie tatuazu jest do gory nogami na 100% jest 244K lub 211K czyli Lodz tel.(0-42) 637-62-62, 637-66-00, 657-00-31 od 15-20 Wiem od jednego z hodowcow ze ten numer musi byc 2002 roku a wiec pies ma 6 lat zadzwon do ZK w Lodzi i podaj tatuaz raczej 244K. Quote
pixie Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Kora napisał(a):Zdjecie tatuazu jest do gory nogami na 100% jest 244K lub 211K czyli Lodz tel.(0-42) 637-62-62, 637-66-00, 657-00-31 od 15-20 Wiem od jednego z hodowcow ze ten numer musi byc 2002 roku a wiec pies ma 6 lat zadzwon do ZK w Lodzi i podaj tatuaz raczej 244K. Kora dzięki!:loveu: Iskierkaaa teraz juz tyllko myk myk i opowiesz nam jak to sie stalo ze wyzel zawędrowal nad staw...a moze poszedl na kaczki? nie upolowal zrobilo mu sie wstyd i umknal do samochodu iskierki? niezaleznie ciekawa jestem czy Pan juz zgllosil w zwiazku kynolog zgube? Quote
Kora Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Zapomnialam jeszcze napisac majga to jest temat ZNALEZIONEGO wyzla, a nie Twoich pouczen, wiec popisuj sie na pw. Quote
iskierkaaaa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 dziewczyny dziekuje wam bardzo, tylko teraz powiedzcie, jechac tam z ninm czy zadzwonic i powiedziec jaki numer itd i oni podadza mi numer do wlasiciela, nie wiem jak to teraz zrobic technicznie? Quote
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Kora napisał(a):Zapomnialam jeszcze napisac majga to jest temat ZNALEZIONEGO wyzla, a nie Twoich pouczen, wiec popisuj sie na pw. Wstałaś nie tą nogą, czy noc była mało udana? :evil_lol: Przeraziłaś mnie dogłębnie połajanką. Quote
Kora Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Nie pozwalaj Sobie dziewczynko, przeczytaj sobie na glos nagraj a potem posluchaj. Quote
Recommended Posts