Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Krajowa Wystawa Psów Rasowych Chorzów 14.09.2008
sędzia :Adam Chabik

FCI 288 - Chiński Grzywacz (bezwłosy/owłosiony)
Psy - Rüden
Klasa szczeniąt
1065. WAITING FOR THE SUN Resuruss WO 1 ,Best puppy pies
Klasa pośrednia
1066. AGATT Roingold dosk 1,CWC,NDpwR ,BoB
1067. TONIC DAIQUIRI Sua Sponte dosk 2
Klasa otwarta
1068. ELVIS z Chmielnik dosk 1
Suki - Hündinnen
Klasa szczeniąt
1069. Barbacoma (FCI) BOSSA NOVA WO 2
1070. WINTERTIME LOVE Resuruss WO 1 ,Best puppy suczki BIS PUPPY III
Klasa młodzieży
1071. AVANGARDA Roingold dosk 2
1072. BONJOUR MADEMOISELLE Kolorowy Ogród dosk 1
Klasa pośrednia
1073. CYNIA Pokerowy Żywot FCI dosk 1 ,CWC NDSwR
1074. Shadow White PERLA SELENA dosk 2
Klasa championów
1075. IRINA Poarott dosk 1

Posted

Frika, WINTERTIME LOVE Resuruss BIS3 PUPPY!
I WINTERTIME i WAITING FOR THE SUN WO1
BOB, cwc, ndpwr, dosk- AGAT Roingold
CWC IRINA Poarot
TONIC 2
PERLA SELENA 2
Gratuluje wszystkim, szczegolnie Ani i Resskom kreską :loveu::loveu::loveu:

Posted

Wiem jaka to radość, kiedy nasze kochane rozrabiaki są doceniane przez sędziów. Mi za każdym razem bardzo pocą się oczy. Res ogromne gratulacje.

Pozostałym też gratuluję. Agatt w pięknym stylu rozpoczął dorosły championat

mama Magdy

Posted

Już "po"...
Wrocilismy do domu .Aga własnie spi z Tonikiem na głowie :loveu:
Sama wystawa:
Po pierwsze zimnoooooooo ,niemniej miluisio pod względem towarzyskim.
Bardzo miło jestem zaskoczona sędziowaniem .Sędzia dokładny,z wielką kultura ringową ,dokładny a przy tym miły.
Zwycięzca rasy szedł jak burza ,bardzo zywiołowo i radosnie pokazał się w ringu.NDSwR bardzo ładna - niewielka ,wesoła suczka zadziwiajaco wrecz "płynaca" po ringu.
Moje malce jak juz Kate napisała oboje wo 1.Na BIS zabrałam tylko Fisie ,bo Rotek miał juz focha i muła ...poszedł chłopak w zaparte :evil_lol:
No i Fisia zrobiła mamusi surprice i staneła na III lokacie BIS zaraz za młodym saluczkiem .Wygrał cudny corgi który toczył się rozkosznie po ringu.Ogolnie puppsów weszło ok 40 ,więc sukces Fisi cieszy podwójnie :multi: Oprócz pucharku Fisia dostała worek karmy ,zabawki oraz fantastyczna rozezete ,która jest większa od niej ;)

Posted

Ogromne gratulacje!!! :multi:
Szczególnie Ani z Fisią za III bis, to ogromny sukces!!!!!!!!!!:loveu::klacz::bigcool:i bardzo mnie on cieszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

gratulacje serdeczne dla Agata i ressurusków. Wystawa rewelacyjnie przygotowana i super się bawiłam w doborowym towarzystwie. Cieszę sie że miałam okazję poznać Niukunie z innej niż forumowej strony ;)
Super dziewczyna. Sędziowanie ogromnie mi się podobało. Sędzia profesjonalny i miły. Mamy boski opis, ale synek marzł totalnie a Agat prezentował się naprawdę super . Jedynie za przygotowanie włosa bym po łbie dała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Fisia i Rotek :loveu::loveu::loveu:

aaaaaaa i Irinka. Zobaczyć minę wkurzonej Katerinki....bezcenne. Oczywiście dziewcze jak zawsze nie pokazało nawet kszty klasy i poszła się kłócić z sędzią że dostała tylko CWC:evil_lol:

Posted

Super foteczki, szczególnie Fisia jak prosi coby dać jej spokój :evil_lol:
Srebrny kolor Perełki podoba mi się coraz bardziej :loveu:.
Karat na taką trawę by nie wszedł :shake:.

Posted

Meta !Po mamie to chyba nie bardzo ...bo Bu jakiegos szczególnego apetytu nie ma ;)

Fajne foteczki :loveu:

AnkaW!!!Moje dziecko tak się na ringu prezentowało.....w domu robiła piękne ustawienie do reki na stój - odstawiała sama nogi ,głoweczke ładnie do góry dawała.....na ringu ja do niej stój....a ta małpa mi hop na dwie łapy :lol::lol::lol:i stoi...ja do niej popraw a ta pozycja na surykatke :evil_lol:
Pan sędzia powiedział ,ze urocza jest :loveu:

Flashi !Dzięki za doping ,jak weszłam na głowny ring to z kazdej strony był taki ryk i aplauz ,ze nie wiedziałam gdzie i kto tak kibicuje ;)

Posted

Tak mi się własnie wydawało ,ze przerobiły Ci sie mamy Fisi :evil_lol:
Fisia ma pierwszą cieczke i cała popuchnięta jest ,brzuchol jak balonik :-(
Moje psy ,ani wogole psy czy to na spacerku czy na wystawie wogole sie nie interesowały nia ,więc postanowiłam ją wystawic .A miała nie jechac ;)
Nawet w domu Tonic wogole nie zwracał na nia uwagi ...wolał się zająć gnębieniem kota :evil_lol: lub kot gnębieniem Tonica :roll:

Qurde i nie widziałam tego co było bezcenne no :evil_lol:

Posted

resuruss napisał(a):

AnkaW!!!Moje dziecko tak się na ringu prezentowało.....w domu robiła piękne ustawienie do reki na stój - odstawiała sama nogi ,głoweczke ładnie do góry dawała.....na ringu ja do niej stój....a ta małpa mi hop na dwie łapy :lol::lol::lol:i stoi...ja do niej popraw a ta pozycja na surykatke :evil_lol:
Pan sędzia powiedział ,ze urocza jest :loveu:

No i super :loveu: bo to szczeniaczek jest ;) i ma urodą i wdziękim zachwycać a nie popisami "na starego psa", na które jeszcze ma czas :p