Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

silke napisał(a):
Asior, może chłopak ma trzydniówkę? :roll:

właśnie o to chodzi,ze trzydniówkę miał jakies 3 miechy temu :roll: a ją ponoć ma się tylko raz...

silke napisał(a):
Słodkie zdjęcia. Mam nadzieję, że nie zraził się do psów po tym ugryzieniu?

a gdzie tam.... Nawet za Luckym nadal łazi... ale ja teraz mam stracha, bo on przez to, zę nie dostał w dupę ze go ugryzł, teraz wydaje mi się, ze jest bardziej śmiały i nie wiem czy jak młody by się zblizył za blisko to by go znów nie capnął :roll:

• Replies 783
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior napisał(a):
właśnie o to chodzi,ze trzydniówkę miał jakies 3 miechy temu :roll: a ją ponoć ma się tylko raz...

a gdzie tam.... Nawet za Luckym nadal łazi... ale ja teraz mam stracha, bo on przez to, zę nie dostał w dupę ze go ugryzł, teraz wydaje mi się, ze jest bardziej śmiały i nie wiem czy jak młody by się zblizył za blisko to by go znów nie capnął :roll:

Nie martwcie się, ząbki idą kawalerowi i tyle ;). Ale przystojniacha to jest fakt :evil_lol:. Proszę pozdrów go ode mnie, aha i jak ten paluszek wygląda, fioletowy nadal?

Wracając do Gonzia bo zaczynam się rozczulać nad bobaskiem :lol: : Gonzia hopkam na good night :evil_lol:

Posted

Asior napisał(a):
nie, paluszej juz sklęśł i nie jest fioletowy..
Akurat trafił w zgięcie palca od spodu i chyba dlatego taki był siny....

Od razu lepsze wieści :loveu::loveu::loveu:

Posted

Dobrze, że Kacperski lepiej.
A może jakby Czarny znów coś burknął to załóż mu karnie kaganiec? Na moje psiory zawsze to działało najlepiej.
No i dziecko się nie uczy, że można kogoś bić.
Cudne te zdjęcia z Majeczką. Polecam tym, których przeraża trzymanie psa przy dziecku...

Posted

Asior napisał(a):
A teraz wieści od Gonzia..
Po zwiększeniu dawki leku jak na razie tfu tfu, Gonziak nie miał ataku :multi: CHYBA O TO CHODZIŁO :)

no to faktycznie tfu , tfu , ftu i jeszcze raz tfu .... oby tak dalej :loveu: będzie się Gonziakowi lżej zyć :p:p:p

Posted

Ninti, ale Lucky to ratlerkowaty psiak, malutki.. ciężko mu będzie znaleść kaganiec ;)

Po zwiększeniu dawki leku jak na razie tfu tfu, Gonziak nie miał ataku :multi: CHYBA O TO CHODZIŁO :)

Posted

Asior napisał(a):
Ninti, ale Lucky to ratlerkowaty psiak, malutki.. ciężko mu będzie znaleść kaganiec ;)

Po zwiększeniu dawki leku jak na razie tfu tfu, Gonziak nie miał ataku :multi::)
CHYBA O TO CHODZIŁO

O to...głównie o to!!! Mniej ataków ,to mniej mikrouszkodzeń mózgu!:loveu:

...łatwiej będzie o domek,bo piesuś będzie bardziej kontaktowy,a i mniejsze zagrożenie atakami pomoże!:multi::multi::multi::multi::multi:
Spokojnej nocy Gonziku!:loveu:

Cmokasy dla małego Kacperskiego!:lol:

Posted

Dzięki ciotuchno zuzlikowa :)

Gonzik się pewno nie pogniewa, jak pochwalę się jeszcze starszym synem ;)

a to moje ulubione zdjęcie kacperskiego .. trochę nie na czasie, ale co tam.....

Ninti.... tu masz zdjęcie tego drania Luckiego... stare dość, ale widać mniejwięcej, zę on malutki...

Posted

No i co tu mówić:cool3:...no,no...men jak się patrzy!...i na 100% patrzą:cool3::cool3::cool3:

...a Kacperskiego miałaś w awatarku...żałowałam,że zmieniłaś:evil_lol:
Gonzik się nie pogniewa,bo mam nadzieję,że spokojnie i zdrowo śpi!:loveu:

Posted

Asior, skąd Ty takich pięknych synów bierzesz :evil_lol:

A Lucki i Kacper wyglądają na zakumplowanych na tyle, że byle bójka nie jest chyba w stanie zniszczyć ich przyjażni. Już oni swoje wiedzą!

Gdzieś na Dogo widziałam cudne zdjęcie olbrzymiego psa z małym dzieckiem. Wyobrażacie sobie Gonzia i przytulonego do niego malucha?

Posted

Asior, oglądalność wątku Gonzia musiała baaaardzo wzrosnąć ;). Myślę, ze najmłodsze dogomaniaczki tu ciągną sznurem, nwet jesli się nie odzywają. :diabloti:

Kiedy będzie nagranie?

Posted

silke napisał(a):
Asior, oglądalność wątku Gonzia musiała baaaardzo wzrosnąć ;). Myślę, ze najmłodsze dogomaniaczki tu ciągną sznurem, nwet jesli się nie odzywają. :diabloti:

Kiedy będzie nagranie?

A może to nowy sposób na przyciąganie dogomaniaczek na wątki?
Fotki z najprzystojniejszymi menami!
Asiorku,pilnuj chłopaków,bo Ci dziewczyny...wypatrzą!:loveu:

Posted

silke napisał(a):

:evil_lol: eeeno bez przesady :lol:
silke napisał(a):
Kiedy będzie nagranie?

jeszcze nie wiem... jak będzie to P. magda da mi znać ;)
A&S napisał(a):
Asior ile ma ten starszy? :loveu: Śliczne, ale jednak ten mały :loveu:

11 w tym roku skończy ;)

to może wam się też pochwale jaki był brzydal na początku :)

Tu miał 5 dni

a tu 10 :loveu:

zuzlikowa napisał(a):
A może to nowy sposób na przyciąganie dogomaniaczek na wątki?

jak będzie trzeba to i tak zadziałam ;)

Posted

"11 w tym roku skończy "
ech, panie, młodzież jednak teraz szybciej dojrzewa... dałam mu 13 :)
a ten chmurny nowy człowiek to starszy, czy młodszy syn? chyba młodszy, co?

Posted

[quote name='silke']Asior, oglądalność wątku Gonzia musiała baaaardzo wzrosnąć ;). Myślę, ze najmłodsze dogomaniaczki tu ciągną sznurem, nwet jesli się nie odzywają. :diabloti:

O, taaak! Moja 11-letnia córka już spytała, ile ON ma lat, tylko nie pozwoliła mi w jej imieniu zapytać :evil_lol:
A potem dodała: "eee tam, ale on i tak w Krakowie..."

Posted

Ninti napisał(a):

O, taaak! Moja 11-letnia córka już spytała, ile ON ma lat, tylko nie pozwoliła mi w jej imieniu zapytać :evil_lol:
A potem dodała: "eee tam, ale on i tak w Krakowie..."

nie żartuj :crazyeye:
on wcale powodzenia nie ma :roll:

w razie coś to wiesz... wolny jest powiedz córce :D

Posted

Jak to dobrze,że Gonzio ma mniej ataków!!!
Może jeszcze będzie z nim dobrze,im mniej ataków tym lepiej dla niego.

Asior się chwali to ja też...Moja Olka chyba w tym samym wieku co Kacperski...???

Posted

A ja patrzę i patrzę i z tęsknotą wspominam kiedy moje chopaki mieli tak niewiele lat!!!!...ach...dziękuję Wam...znowu sobie przypomniałam te czasy:loveu:...doceniajcie je dziewczyny...doceniajcie...tak szybko mijają:oops:

Śliczne macie dzieciaki:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Cioteczki Asior i Luname..no cudo dzieciatkaaaa:buzi::bigcool::bigcool::ylsuper:tylko przytulac i przytulac :loveu::loveu:Gonziuniu kochaniutki :calus::Dog_run: