Asior Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 silke napisał(a):Asior, może chłopak ma trzydniówkę? :roll: właśnie o to chodzi,ze trzydniówkę miał jakies 3 miechy temu :roll: a ją ponoć ma się tylko raz... silke napisał(a):Słodkie zdjęcia. Mam nadzieję, że nie zraził się do psów po tym ugryzieniu? a gdzie tam.... Nawet za Luckym nadal łazi... ale ja teraz mam stracha, bo on przez to, zę nie dostał w dupę ze go ugryzł, teraz wydaje mi się, ze jest bardziej śmiały i nie wiem czy jak młody by się zblizył za blisko to by go znów nie capnął :roll: Quote
zuzlikowa Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 :loveu::loveu::loveu:Kacprutek przesłodki! Pilnuj go Asiorku...pilnuj. Szybko zdrowiej mały mężczyzno...:loveu: Quote
_ogonek_ Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Asior napisał(a):właśnie o to chodzi,ze trzydniówkę miał jakies 3 miechy temu :roll: a ją ponoć ma się tylko raz... a gdzie tam.... Nawet za Luckym nadal łazi... ale ja teraz mam stracha, bo on przez to, zę nie dostał w dupę ze go ugryzł, teraz wydaje mi się, ze jest bardziej śmiały i nie wiem czy jak młody by się zblizył za blisko to by go znów nie capnął :roll: Nie martwcie się, ząbki idą kawalerowi i tyle ;). Ale przystojniacha to jest fakt :evil_lol:. Proszę pozdrów go ode mnie, aha i jak ten paluszek wygląda, fioletowy nadal? Wracając do Gonzia bo zaczynam się rozczulać nad bobaskiem :lol: : Gonzia hopkam na good night :evil_lol: Quote
Asior Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 nie, paluszej juz sklęśł i nie jest fioletowy.. Akurat trafił w zgięcie palca od spodu i chyba dlatego taki był siny.... Quote
_ogonek_ Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Asior napisał(a):nie, paluszej juz sklęśł i nie jest fioletowy.. Akurat trafił w zgięcie palca od spodu i chyba dlatego taki był siny.... Od razu lepsze wieści :loveu::loveu::loveu: Quote
Ninti Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Dobrze, że Kacperski lepiej. A może jakby Czarny znów coś burknął to załóż mu karnie kaganiec? Na moje psiory zawsze to działało najlepiej. No i dziecko się nie uczy, że można kogoś bić. Cudne te zdjęcia z Majeczką. Polecam tym, których przeraża trzymanie psa przy dziecku... Quote
silke Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 O, jaka wiadomość! Świetnie! :multi: (to na wiadomość o braku ataków, oczywiście) Kiedy nagranie? A jak gorączkowa odyseja? Quote
marysia55 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Asior napisał(a):A teraz wieści od Gonzia.. Po zwiększeniu dawki leku jak na razie tfu tfu, Gonziak nie miał ataku :multi: CHYBA O TO CHODZIŁO :) no to faktycznie tfu , tfu , ftu i jeszcze raz tfu .... oby tak dalej :loveu: będzie się Gonziakowi lżej zyć :p:p:p Quote
Asior Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Ninti, ale Lucky to ratlerkowaty psiak, malutki.. ciężko mu będzie znaleść kaganiec ;) A teraz wieści od Gonzia.. Po zwiększeniu dawki leku jak na razie tfu tfu, Gonziak nie miał ataku :multi: CHYBA O TO CHODZIŁO :) Quote
zuzlikowa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Asior napisał(a):Ninti, ale Lucky to ratlerkowaty psiak, malutki.. ciężko mu będzie znaleść kaganiec ;) A teraz wieści od Gonzia.. Po zwiększeniu dawki leku jak na razie tfu tfu, Gonziak nie miał ataku :multi::) CHYBA O TO CHODZIŁO O to...głównie o to!!! Mniej ataków ,to mniej mikrouszkodzeń mózgu!:loveu: ...łatwiej będzie o domek,bo piesuś będzie bardziej kontaktowy,a i mniejsze zagrożenie atakami pomoże!:multi::multi::multi::multi::multi: Spokojnej nocy Gonziku!:loveu: Cmokasy dla małego Kacperskiego!:lol: Quote
Asior Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Dzięki ciotuchno zuzlikowa :) Gonzik się pewno nie pogniewa, jak pochwalę się jeszcze starszym synem ;) a to moje ulubione zdjęcie kacperskiego .. trochę nie na czasie, ale co tam..... Ninti.... tu masz zdjęcie tego drania Luckiego... stare dość, ale widać mniejwięcej, zę on malutki... Quote
zuzlikowa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 No i co tu mówić:cool3:...no,no...men jak się patrzy!...i na 100% patrzą:cool3::cool3::cool3: ...a Kacperskiego miałaś w awatarku...żałowałam,że zmieniłaś:evil_lol: Gonzik się nie pogniewa,bo mam nadzieję,że spokojnie i zdrowo śpi!:loveu: Quote
Ninti Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Asior, skąd Ty takich pięknych synów bierzesz :evil_lol: A Lucki i Kacper wyglądają na zakumplowanych na tyle, że byle bójka nie jest chyba w stanie zniszczyć ich przyjażni. Już oni swoje wiedzą! Gdzieś na Dogo widziałam cudne zdjęcie olbrzymiego psa z małym dzieckiem. Wyobrażacie sobie Gonzia i przytulonego do niego malucha? Quote
silke Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Asior, oglądalność wątku Gonzia musiała baaaardzo wzrosnąć ;). Myślę, ze najmłodsze dogomaniaczki tu ciągną sznurem, nwet jesli się nie odzywają. :diabloti: Kiedy będzie nagranie? Quote
_ogonek_ Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Asior ile ma ten starszy? :loveu: Śliczne, ale jednak ten mały :loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 silke napisał(a):Asior, oglądalność wątku Gonzia musiała baaaardzo wzrosnąć ;). Myślę, ze najmłodsze dogomaniaczki tu ciągną sznurem, nwet jesli się nie odzywają. :diabloti: Kiedy będzie nagranie? A może to nowy sposób na przyciąganie dogomaniaczek na wątki? Fotki z najprzystojniejszymi menami! Asiorku,pilnuj chłopaków,bo Ci dziewczyny...wypatrzą!:loveu: Quote
Asior Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 silke napisał(a):Asior, oglądalność wątku Gonzia musiała baaaardzo wzrosnąć ;). Myślę, ze najmłodsze dogomaniaczki tu ciągną sznurem, nwet jesli się nie odzywają. :diabloti: :evil_lol: eeeno bez przesady :lol: silke napisał(a):Kiedy będzie nagranie? jeszcze nie wiem... jak będzie to P. magda da mi znać ;) A&S napisał(a):Asior ile ma ten starszy? :loveu: Śliczne, ale jednak ten mały :loveu: 11 w tym roku skończy ;) to może wam się też pochwale jaki był brzydal na początku :) Tu miał 5 dni a tu 10 :loveu: zuzlikowa napisał(a):A może to nowy sposób na przyciąganie dogomaniaczek na wątki? jak będzie trzeba to i tak zadziałam ;) Quote
silke Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 "11 w tym roku skończy " ech, panie, młodzież jednak teraz szybciej dojrzewa... dałam mu 13 :) a ten chmurny nowy człowiek to starszy, czy młodszy syn? chyba młodszy, co? Quote
Ninti Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 [quote name='silke']Asior, oglądalność wątku Gonzia musiała baaaardzo wzrosnąć ;). Myślę, ze najmłodsze dogomaniaczki tu ciągną sznurem, nwet jesli się nie odzywają. :diabloti: O, taaak! Moja 11-letnia córka już spytała, ile ON ma lat, tylko nie pozwoliła mi w jej imieniu zapytać :evil_lol: A potem dodała: "eee tam, ale on i tak w Krakowie..." Quote
Asior Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Ninti napisał(a): O, taaak! Moja 11-letnia córka już spytała, ile ON ma lat, tylko nie pozwoliła mi w jej imieniu zapytać :evil_lol: A potem dodała: "eee tam, ale on i tak w Krakowie..." nie żartuj :crazyeye: on wcale powodzenia nie ma :roll: w razie coś to wiesz... wolny jest powiedz córce :D Quote
lunarmermaid Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Jak to dobrze,że Gonzio ma mniej ataków!!! Może jeszcze będzie z nim dobrze,im mniej ataków tym lepiej dla niego. Asior się chwali to ja też...Moja Olka chyba w tym samym wieku co Kacperski...??? Quote
zuzlikowa Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 A ja patrzę i patrzę i z tęsknotą wspominam kiedy moje chopaki mieli tak niewiele lat!!!!...ach...dziękuję Wam...znowu sobie przypomniałam te czasy:loveu:...doceniajcie je dziewczyny...doceniajcie...tak szybko mijają:oops: Śliczne macie dzieciaki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Nadziejka Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Cioteczki Asior i Luname..no cudo dzieciatkaaaa:buzi::bigcool::bigcool::ylsuper:tylko przytulac i przytulac :loveu::loveu:Gonziuniu kochaniutki :calus::Dog_run: Quote
Asior Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 lunarmermaid- Olcia cudo :loveu: Jak wolna to Kacperski ją zamawia :loveu: Quote
Recommended Posts