jamnicze Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Bardzo fajnie są te fotki Tiggusia :) a tu wygląda jak mały gepardzik (chodzi mi o główkę - nie kolor ;)) http://img86.imageshack.us/img86/1494/tiggy1lx9.jpg Quote
Nirse Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Chyba trzeba sobie takie wdzianko sprowadzić :p Gosiu, to w Niemczech się takie cacka kupuje ? Quote
Asiaczek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Małgorzataj']Jest jeszcze kilka panstw na A ... No to mnie zmyliłaś. Bo ja najpierw "strzelałam" kontynentami... Czyli: Austria Anglia (choć niektorzy wolą nazwę Zjednoczone Królestwo) Antyle Holenderskie:evil_lol: Albania Andorra (byłam tam, sklepy wolnocłowe - cudo!) Więcej nie kojarzę. Podaj jakąś następną podpowiedź... Pzdr. Quote
Nirse Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 A ja już chyba się domyślam, czy to nie piesek z młodzieży z tegorocznej światówki ?:loveu: Quote
Asiaczek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Starszy i młodszy brat! http://img363.imageshack.us/img363/9508/tiggus17aa8.jpg Pzdr. Quote
Małgorzataj Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='jamnicze']Bardzo fajnie są te fotki Tiggusia :) a tu wygląda jak mały gepardzik (chodzi mi o główkę - nie kolor ;)) http://img86.imageshack.us/img86/1494/tiggy1lx9.jpg Dokładnie :loveu::loveu::loveu: Quote
Małgorzataj Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='basenjifiona']Chyba trzeba sobie takie wdzianko sprowadzić :p Gosiu, to w Niemczech się takie cacka kupuje ?( przepraszam za pewne braki w wyrazach ale klawiatura odmawia dzisiaj współpracy) Chyba raczej w Stanach -chociaz moze w Niemczech tez są. Quote
Małgorzataj Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='Asiaczek']No to mnie zmyliłaś. Bo ja najpierw "strzelałam" kontynentami... Czyli: Austria Anglia (choć niektorzy wolą nazwę Zjednoczone Królestwo) Antyle Holenderskie:evil_lol: Albania Andorra (byłam tam, sklepy wolnocłowe - cudo!) Więcej nie kojarzę. Podaj jakąś następną podpowiedź... Pzdr. No niestety podpowiedzi nie bedzie :shake: W swoim czasie ( o ile plany zostaną zrealizowane) zdradze tajemnice- co do rasy i kraju . Quote
Asiaczek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Małgorzataj']No niestety podpowiedzi nie bedzie :shake: W swoim czasie ( o ile plany zostaną zrealizowane) zdradze tajemnice- co do rasy i kraju . Trudno.... a kiedy nastąpi ten właściwy czas? Jeszcze w tym roku? Czy dopiero w I połowie 2009 r. Pzdr. Quote
Małgorzataj Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='basenjifiona']A ja już chyba się domyślam, czy to nie piesek z młodzieży z tegorocznej światówki ?:loveu: Niestety nie - a o którym pomyślałeś? Quote
Nirse Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Małgorzataj']( przepraszam za pewne braki w wyrazach ale klawiatura odmawia dzisiaj współpracy) Chyba raczej w Stanach -chociaz moze w Niemczech tez są. Stany, pomyśle bo to ładne dla oka i wygląda na porządnie zrobione :)eleganckie Quote
Małgorzataj Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='Asiaczek']Starszy i młodszy brat! http://img363.imageshack.us/img363/9508/tiggus17aa8.jpg Pzdr. :lol: a jacy podobni :evil_lol: Quote
Małgorzataj Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='Asiaczek']Trudno.... a kiedy nastąpi ten właściwy czas? Jeszcze w tym roku? Czy dopiero w I połowie 2009 r. Pzdr. Raczej 2009 rok Quote
Małgorzataj Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='basenjifiona']Stany, pomyśle bo to ładne dla oka i wygląda na porządnie zrobione :)eleganckie Moja Artusia ma kilka wdzianek( na bardzo zimne dni)ale ona nie przepada za nimi- za to Quentuszek uwielbia:loveu::loveu::loveu: Quote
Nirse Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 KINGWANAS EXHAUSTING FEDERAL XPRESS:p Quote
Małgorzataj Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='basenjifiona']KINGWANAS EXHAUSTING FEDERAL XPRESS:p :lol: tak myślałam Quote
Nirse Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Tak czy siak trzymam kciuki i oby się plany sprawdziły a jak szczęśliwie już będzie u Ciebie to Nam się pochwalisz :loveu::loveu: Quote
Matusz Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 ooo!! Tiggy :loveu::loveu::loveu::loveu: ale on urósł ! "ostatnio" był taki mały :loveu: Quote
Małgorzataj Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='basenjifiona']Tak czy siak trzymam kciuki i oby się plany sprawdziły a jak szczęśliwie już będzie u Ciebie to Nam się pochwalisz :loveu::loveu: Nie będę dziękowała żeby nie zapeszyć ;) Quote
Małgorzataj Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='Matusz']ooo!! Tiggy :loveu::loveu::loveu::loveu: ale on urósł ! "ostatnio" był taki mały :loveu: Ostatnio to było prawie rok temu Mati :evil_lol: Wieczorem jak będę miała chwilkę to wstawię jeszcze kilka fotek Tiggiego :loveu: Quote
Matusz Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Małgorzataj']Ostatnio to było prawie rok temu Mati :evil_lol: Wieczorem jak będę miała chwilkę to wstawię jeszcze kilka fotek Tiggiego :loveu: no właśnie, ja wiem, że to było rok temu...:diabloti: matko, jak ten czas leci... Quote
Małgorzataj Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Jeszcze trochę Tiggusia... Quote
Matusz Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 http://img205.imageshack.us/img205/2554/tiggus23qm4.jpg z worka lepiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts