cawir Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Zaobserwowałem ostatnio na dogo że słabo się tu kręci ta karuzela. Długo nie myśląc stwierdziłem że nastał ten czas i ta godzina co by założyć nowy temat oddnośnie wystawy w poznaniu. My z Bellką już się zgłosiliśmy, jak z wami? Pozdro do zobaczyska na ringu i zerwania ringówki:evil_lol: Quote
.:TULA:. Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Witaj Cawir My bedziemy strasznie mocno trzymac kciuki za nasza siostrę BELLĘ BATILDĘ i być może uda się nam Was osobiście dopingowac na miejscu. Ja bardzo lubię wystawy w Poznaniu, a w zeszłym roku udało nam sie nawet przebiec po dywaniku na ringu honorowym na Juniorach. Pozdrowienia Justyna i BROCCA FATIMA Quote
.ania Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Nas w tym roku nie będzie :lol: a Poznań też bardzo lubię :cool3: Quote
Betti Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 A ja już zaczynałam mysleć, że w Poznaniu pudli nie było........ pisać prosimy:mad: Quote
Equus Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 A wiecie może co to za duży srebrny pudel jest na zdjęciach z Poznania na stronie Mi�dzynarodowa wystawa ps�w rasowych - Pozna� 2008 - Wiadomo�ci24 Quote
.ania Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Equus']A wiecie może co to za duży srebrny pudel jest na zdjęciach z Poznania na stronie Mi�dzynarodowa wystawa ps�w rasowych - Pozna� 2008 - Wiadomo�ci24 Ja wiem :cool3: Tu masz o niej Calie´s standardpoodle (jeżeli nie otwiera Ci się strona psa to w 'nasze psy' Ashley);) Quote
Oleniek Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 To była Ashley?:loveu:Szkoda że na własne oczy nie widziałam:roll: Quote
cawir Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Dokładnie to Ashley bardzo miły i ładny piesio Quote
Oleniek Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 :roll:Na stronie hodowli opisana jest jako bitch m.in. " Ashley Canadian and Poland Champion Poland Winner-08 WDS 2008, # 3 best bitch. BOB and BOS Winner Dawin Out Of The Shadows, "Ashley" Breeder Linda C Campbell, Dawin Kennel in Canada and Elaine P Rude, Lemerle Kennel in USA. Co owned by Linda C Campbell Born 2006-11, hips A/B, 57 cm, all teeth. " Quote
Recommended Posts