Martunia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Śliczne fotki zwierzątek. ^^ Ale masz ich dużo. :D Quote
Efciq Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Martunia napisał(a):Śliczne fotki zwierzątek. ^^ Ale masz ich dużo. :D Dzięki :lol: Nareszcie dogo działa :multi: Quote
Sweet Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 no nareszcie:D kiedy fotki z wystawy?? jak przekonywania na psa?:D Quote
Rahl Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Z Efką wczoraj szukałyśmy psiaka na adopcje.org oraz na allegro (nie z psełdo ale te takie aukcje z psami w jakiś schroniskach :) ) Chyba jest dobrze :grins: Quote
Martunia Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 No wreszcie działa! Ale szkoda, że jestem tylko na ok. 2 min.. O to teraz wielkie poszukiwanie psiaka. ^^ Quote
Pusiakowa Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 przyszlam sie pozegnac na 5 dni :hand: . Quote
Klaudysiaczek Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Hej ^^ A ja nareszcie znalazłam troszkę czasu na wejście tutaj =). I co z tym psiakiem? Coś więcej wiadomo? Quote
Rahl Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Ews, dawaj te fotki jak Willy skacze z kamienia :evil_lol:. Quote
Efciq Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 gordonowa napisał(a):Z Efką wczoraj szukałyśmy psiaka na adopcje.org oraz na allegro (nie z psełdo ale te takie aukcje z psami w jakiś schroniskach :) ) Chyba jest dobrze :grins: no...jeszcze zobaczymy ;) Sweetaśna napisał(a):no nareszcie:D kiedy fotki z wystawy?? jak przekonywania na psa?:D fotki może jutro może dziś :diabloti: Martunia napisał(a):No wreszcie działa! Ale szkoda, że jestem tylko na ok. 2 min.. O to teraz wielkie poszukiwanie psiaka. ^^ Taaa zaraz jak ze szkoły przychodze to tylko poszukuje :cool3: Pusiakowa napisał(a):przyszlam sie pozegnac na 5 dni :hand: . :-( Klaudysiaczek napisał(a):Hej ^^ A ja nareszcie znalazłam troszkę czasu na wejście tutaj =). I co z tym psiakiem? Coś więcej wiadomo? jeszcze nic nie wiadomo :shake: gordonowa napisał(a):Ews, dawaj te fotki jak Willy skacze z kamienia :evil_lol:. jak tata mi kompa da to ja dam fotki :eviltong: Quote
Martunia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 To czekamy na fotki Twojego małego zoo. ;) Oraz wystawowe! Quote
Efciq Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 koty :loveu: w czasach młodości :cool3: Quote
Sweet Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 http://i365.photobucket.com/albums/oo93/efciq/AniKoty144.jpg to jest śliczne:loveu: Quote
Martunia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Śliczne kociaki. :) No i czekamy na ciąg dalszy zdjęć z wystawy. :cool3: Quote
Efciq Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 wystawa :lol: hehe Asiolin :eviltong: Quote
Rahl Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 http://i365.photobucket.com/albums/oo93/efciq/P9280036.jpg oo, jedno z niewieu zdjęć które mi się podoba (chodzi mi o te ze mną ;) ) Jak tam Ews, polski już odrobiony :mad::diabloti:?:evil_lol::evil_lol: Quote
Efciq Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 niestety, ale nie wiem czemu nie mogę dać cytuj :angryy: Marta i Ada dzięki :cool3: Asiolin z polaka nie mam jednego zadania Quote
Rahl Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 No właśnie, mamy niedosyt zdjęć:razz:. A co tam Ews u Ciebie ? ;) Quote
Efciq Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Martunia napisał(a):Fajne zdjęcia. Więcej! :D Dzięki :lol: gordonowa napisał(a):No właśnie, mamy niedosyt zdjęć:razz:. A co tam Ews u Ciebie ? ;) nic ciekawego...jak zawsze :eviltong: Pusiakowa napisał(a):Hejo ;] .:multi: helloł :lol: Quote
Efciq Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 na razie tym musicie się zadowolić, bo idę do sklepu i będę wieczorem :lol: Quote
Recommended Posts