Efciq Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 łapki :lol: Fotki są trochę rozmazane,ale trudno... Quote
Pestka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Słodki kociak... http://i365.photobucket.com/albums/oo93/efciq/toksitytuswilly/cats/P1020608.jpg :loveu: Quote
Efciq Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Kinguska,Martunia dzięki :lol: Nie dam wam na razie fotek, bo nikt nic nie pisze... Quote
Efciq Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Przynajmniej wy... no dobra dam fotki ale później(jak się załadują) Quote
Pestka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Sweetaśna napisał(a):Hej:D fajowskie fotki kotków:D:D przekonujesz rodziców nadal na pieska??:cool3: JA tez pisze:D A na jakiego pieska? Quote
Efciq Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Sweetaśna napisał(a):Hej:D fajowskie fotki kotków:D:D przekonujesz rodziców nadal na pieska??:cool3: JA tez pisze:D dzięki :lol: Zobacz sobie jeszcze te z sylwka :eviltong: str.44 no... próbuję, ale chyba nic z tego :-( ...Tym bardziej, że nie miał by kto z nim wychodzić na dwór-wymówka rodziców :shake: ochhhh ten photobucket... Quote
Sweet Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Hej:D fajowskie fotki kotków:D:D przekonujesz rodziców nadal na pieska??:cool3: JA tez pisze:D Quote
Efciq Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Kinguska napisał(a):A na jakiego pieska? Chciałabym mieć cavaliera king charles spaniela :lol: No i post skoczył :angryy: wkurzają mnie :angryy: Quote
Pestka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 efciq napisał(a):Chciałabym mieć cavaliera king charles spaniela :lol: No i post skoczył :angryy: wkurzają mnie :angryy: aaach... Cavalierki są świetne i ten charakter :loveu: Pies ideał dla mnie, jedna z moich ulubionych ras. Quote
Izuuus Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 A jak to nie miałby kto z nim wychodzić, a ty ? Cavaliery są boskie :loveu: Quote
Efciq Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 [quote name='Kinguska']aaach... Cavalierki są świetne i ten charakter :loveu: Pies ideał dla mnie, jedna z moich ulubionych ras. No są super:loveu::loveu:i takie słodkie :loveu::loveu: Izuuus Za rok będę musiała dojeżdzać do szkoły (teraz to mam dwa kroki)więc będe późno wracała... i boją się, że nie będę się nim zajmowała i że mamy za mały dom na dwa koty i psa :shake: Quote
Efciq Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Sweetaśna napisał(a):widziałam właśnie;D boskie:d tylko ty miałas taką elegancką sukienke:cool3::lol: ale fajna bardzo:D szkoda:(:( jeszcze ich namówisz przecież ty będziesz z nim wychodzić na dwór.. moi tez nie chcieli psa bo mama nie zgadzała się na psa w domu ,ale tata sam w końcu zaproponował mi ze jedziemy po psa;) Dzięki:lol: nie miałam co założyć, a sukienka stara ;) No jasne, że będę wychodziła z nim. hehe :lol: jeszcze pięć zdjęć się wgra i już daję fotki ;) Quote
Sweet Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 efciq napisał(a):dzięki :lol: Zobacz sobie jeszcze te z sylwka :eviltong: str.44 no... próbuję, ale chyba nic z tego :-( ...Tym bardziej, że nie miał by kto z nim wychodzić na dwór-wymówka rodziców :shake: ochhhh ten photobucket... widziałam właśnie;D boskie:d tylko ty miałas taką elegancką sukienke:cool3::lol: ale fajna bardzo:D szkoda:(:( jeszcze ich namówisz przecież ty będziesz z nim wychodzić na dwór.. moi tez nie chcieli psa bo mama nie zgadzała się na psa w domu ,ale tata sam w końcu zaproponował mi ze jedziemy po psa;) Quote
Martunia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Cavaliery są urocze, moja koleżanka ma. :) Trzymam kciuki, by się w końcu udało namówić rodziców. ;) :thumbs: Quote
groszek83 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 http://i365.photobucket.com/albums/oo93/efciq/toksitytuswilly/111.jpg tam ktoś na stole tańczy:evil_lol: Witanko:multi: Quote
laurin Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 WITAM :lol: http://i365.photobucket.com/albums/oo93/efciq/Kopiahalloween.jpg cudne kociaki :loveu: Quote
Efciq Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Hej mam smutną wiadomość... pewnie większość już wie od Aśki...że moja koleżanka z równoległej klasy zabiła się na nartach w Alpach:placz: To jest straszne.... dzisiaj byłam na jej pogrzebie :placz: Najgorsze jest to, że to już druga koleżanka, która się zabiła(w moim życiu) :placz::placz: Quote
Sweet Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ewka co u was słychać? dostaniemy jakieś fotki w najbliższym czasie??:p Quote
Pusiakowa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Heej :p przykro mi [*] . :-( kiedy fotki? :razz: Quote
Recommended Posts