Martunia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='efciq']Martunia oooo :crazyeye: serio?! mogłyśmy się spotkać... a gdzie jeździłaś na jakich wyciągach ? ja na relaksie i obok jakiś był... miałam jechać na kopę, ale jakoś nie wyszło. :/ za rok planuję Alpy :eviltong: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jakim cudem się nie spotkałyśmy?! Ja tam byłam codziennie! :-o A w jakim hotelu byłaś? Quote
Efciq Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Martunia napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jakim cudem się nie spotkałyśmy?! Ja tam byłam codziennie! :-o A w jakim hotelu byłaś? Ja nie wiem :crazyeye: w willi Koala a ty? ja też tam byłam codziennie .Od razu w pierwszy dzień ferii(sobota) pojechałam do Karpacza i bylam do czwartku. Zwykle jeździłam od 11 do 15,16 godz. Izuś dzięki ;) Fotki z Sylwka dam jutro. Quote
Martunia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Ja byłam w Skalnym, naprzeciw tego stoku obok Relaksu. ;) Nie wiem, czemu.. Ja też mniej więcej w tych godzinach byłam.. od wtorku do poniedziałku. :D Nawet w ddtvn dzisiaj pokazywali. :D Mnie też nagrali (nagrywali w pon), ale wycięli. :evil_lol: Quote
Efciq Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='Martunia']Ja byłam w Skalnym, naprzeciw tego stoku obok Relaksu. ;) Nie wiem, czemu.. Ja też mniej więcej w tych godzinach byłam.. od wtorku do poniedziałku. :D Nawet w ddtvn dzisiaj pokazywali. :D Mnie też nagrali (nagrywali w pon), ale wycięli. :evil_lol: aaa wiem. Oglądałam ddtvn :lol: Kolorową pokazywali.Szkoda, że Cię wycięli... :/ Fotki z sylwestra ;) Sylwek odbył się w mein haus powychodziłyśmy strasznie...bo w końcu po szampanie :evil_lol: Aśka(gordonowa) mam nadzieję, że się nie obrazi xD bez komentarza... żarcie :cool3: Quote
Efciq Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='Kinguska']Witam ;) 10 znakow Hej :lol: Quote
Izuuus Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Zabawne fotki otki :cool3: A.. a czemu nie masz piesa ? Quote
Efciq Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Nalewanie szampana :P Fajerwerki (niewyszły :placz:) Quote
Efciq Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 No to tyle sylwestra ;) Może kiedyś dam filmiki... muszę najpierw zapytać o zgodę Aśki :P Strasznie wyszłam prawda? Quote
Efciq Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='Izuuus']Zabawne fotki otki :cool3: A.. a czemu nie masz piesa ? hehe :eviltong: ahhh... chciałabym mieć, ale rodzice nie pozwalają i mamy mały dom i jeszcze dwa koty... :placz: Kinguska noo i to jak ;) Quote
Izuuus Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='efciq']hehe :eviltong: ahhh... chciałabym mieć, ale rodzice nie pozwalają i mamy mały dom i jeszcze dwa koty... :placz: Kinguska noo i to jak ;) W ogole sie nei zgadzaja? Nawet na malego? Quote
Efciq Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 na początku jeszcze coś tam mówili, że może, ale potem już nie :-( nawet na małego :placz::placz::placz::placz: Quote
Izuuus Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 efciq napisał(a):na początku jeszcze coś tam mówili, że może, ale potem już nie :-( nawet na małego :placz::placz::placz::placz: to szkoda.. :-( Quote
Efciq Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Izuuus napisał(a):to szkoda.. :-( No szkoda... ale czasem widuję psa sąsiadki Quote
Izuuus Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 efciq napisał(a):No szkoda... ale czasem widuję psa sąsiadki Pies sąsiadki to wiadomo nie to co własny.. a moze ci sie uda keidys namówić rodziców :razz: Quote
Martunia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ale impreza... :cool3: Zabawnie musiało być. :D Tak, Kolorową nagrywali na żywo, ale w pewnym momencie były takie migawki z całego Karpacza i pokazywali też Relaks. :) I takie dwie matki moich znajomych. :evil_lol: Quote
Efciq Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 [quote name='Izuuus']Pies sąsiadki to wiadomo nie to co własny.. a moze ci sie uda keidys namówić rodziców :razz: No niestety... może, ale ja już w to wątpie :-( Martunia Super było :lol: Mam nadzieję, że będzie powtórka za rok ;) hehe.Nie widziałam Relaku:/ tylko kolorową Za chwilę fotki kotów :loveu: Quote
Recommended Posts