Martunia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Wiem, że to jakiś kot, ale nie wiem jaki. :D Ok, zgaduję. :D Tytus? Quote
Efciq Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Martunia napisał(a):Wiem, że to jakiś kot, ale nie wiem jaki. :D Ok, zgaduję. :D Tytus? Źle xD :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Hej!:multi: wszytskie fotki sa straaaaaaaaaaaasznie brzydkie! :loveu::loveu::loveu: Quote
Martunia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Nie ma to jak szczerość... :eviltong: Co u Was? Quote
Rahl Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Te fotki to stare jak świat :evil_lol:. Ale wtedy to Willy nie chciał skoczyć na filmiku :placz: Quote
Efciq Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Marta taaa :eviltong: u nas nic ciekawego poza tym,że nas zasypało :p Martyna dziękuje xD Groszek hej :lol: Pijaczka(Aśka...:eviltong:) Aśka... nie przesadzaj... noo niestety...:/ chora jesteś? czy się upiłaś :shake: zasypało cie ?!bo jakoś w szkole cię nie ma... a przyniosłam ci twoją gumkę i korale i musiałam to taćkać!! :mad: Ani mi sie śni dawać fotki :diabloti: Quote
Martunia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Dlaczego, fotek nie będzie? :placz: Noo, mnie też zasypało. :D Quote
Rahl Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Ich bin chora :diabloti:. Dużo śniega na dworen aber ich bin chora :placz: :evil_lol: Quote
Efciq Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Martunia dzisiaj fotki może będą... Pijaczka Fajnie ci...:evil_lol: nie musisz chodzić do szkoły a nam od razu w pierwszym dniu tyle nam zadali że cały dzień siedziałam nad lekcjami... u nas śnieg topnieje ii nie wiem jakim cudem Tytus wczoraj przyniósł mysz:crazyeye: z dworu. Toksi jak się z nim bawiła podrapała go w nosek :-( i po całym domu jest krew i oczywiście musze wszystko sprzątać:shake: i jeszcze Tytus ostatnio stanął na dwuch łapach :crazyeye: i sie tak trzymał 5 min bo się czegoś przestraszył...:evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Hej! :cool3: daawaj fotencje :diabloti: jaa.. foten :loveu: Ews dawajen nam foten :loveu: jaa... :diabloti: Quote
groszek83 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Cześć:multi: Troche fot by sie przydało:eviltong: Quote
Martunia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ejj i gdzie te obiecane fotki? :diabloti: Quote
Izuuus Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Witam :lol: Śliczny Willy, no i fajne koty. Będziemy wpadać :cool3: Quote
groszek83 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Zagineła:roll: haaaallloooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Rahl Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Ewka jak sie spotkamy to cie ukatrupię! Ileż na dogo można nie wchodzić! :o Oczywiście ja to inna sprawa :evil_lol: Quote
Efciq Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Hej,Haj,Helloł :lol: Nie było mnie tu dawno,bo mam ferie to sobie wyjechałam do Karpacza na narty suuuper było :) i do dziadków pojechałam... Dopiero co wróciłam w poniedziałek. Dzisiaj jeszcze na basenie byłam :) szkoda tylko, że już niedługo koniec :placz: i znowu szkoła:angryy: Fotki(z sylwestra)dam dzisiaj wieczorem, albo wcześniej. Izuuus Witam ;) dzięki :lol: Mam nadzieję, że często będziecie wpadać :) Aśka taaa... Quote
Izuuus Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 No to żeby nadrobić długą nieobecność szybko foty dawaj :evil_lol: Quote
Martunia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Co Ty gadasz. :-o Gdzie Ty byłaś? Ja właśnie we wtorek wróciłam z tygodniowego wypadu do Karpacza, też na nartach byłam. :eviltong: Quote
Pusiakowa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Heej! :multi: czekamy na te fotki! :multi: Quote
Efciq Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Martunia oooo :crazyeye: serio?! mogłyśmy się spotkać... a gdzie jeździłaś na jakich wyciągach ? ja na relaksie i obok jakiś był... miałam jechać na kopę, ale jakoś nie wyszło. :/ za rok planuję Alpy :eviltong: a fotki będą jak się załadują ;) Quote
Recommended Posts