Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 749
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta
taaa :eviltong:
u nas nic ciekawego poza tym,że nas zasypało :p
Martyna
dziękuje xD
Groszek
hej :lol:
Pijaczka(Aśka...:eviltong:)
Aśka... nie przesadzaj...
noo niestety...:/
chora jesteś? czy się upiłaś :shake: zasypało cie ?!bo jakoś w szkole cię nie ma...
a przyniosłam ci twoją gumkę i korale i musiałam to taćkać!! :mad:

Ani mi sie śni dawać fotki :diabloti:

Posted

Martunia
dzisiaj fotki może będą...
Pijaczka
Fajnie ci...:evil_lol: nie musisz chodzić do szkoły a nam od razu w pierwszym dniu tyle nam zadali że cały dzień siedziałam nad lekcjami...

u nas śnieg topnieje ii nie wiem jakim cudem Tytus wczoraj przyniósł mysz:crazyeye: z dworu. Toksi jak się z nim bawiła podrapała go w nosek :-( i po całym domu jest krew i oczywiście musze wszystko sprzątać:shake: i jeszcze Tytus ostatnio stanął na dwuch łapach :crazyeye: i sie tak trzymał 5 min bo się czegoś przestraszył...:evil_lol:

Posted

Hej,Haj,Helloł :lol:
Nie było mnie tu dawno,bo mam ferie to sobie wyjechałam do Karpacza na narty suuuper było :) i do dziadków pojechałam... Dopiero co wróciłam w poniedziałek. Dzisiaj jeszcze na basenie byłam :) szkoda tylko, że już niedługo koniec :placz: i znowu szkoła:angryy: Fotki(z sylwestra)dam dzisiaj wieczorem, albo wcześniej.
Izuuus
Witam ;)
dzięki :lol:
Mam nadzieję, że często będziecie wpadać :)
Aśka
taaa...

Posted

Martunia
oooo :crazyeye: serio?! mogłyśmy się spotkać... a gdzie jeździłaś na jakich wyciągach ? ja na relaksie i obok jakiś był... miałam jechać na kopę, ale jakoś nie wyszło. :/ za rok planuję Alpy :eviltong:

a fotki będą jak się załadują ;)