Efciq Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 groszek83 napisał(a):Hej efciq:multi: Hej groszki :multi: Quote
Martunia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Hej! :hand: No wczoraj wieczorem było trochę tego śniegu.. a teraz się już potopił. :-( Co tam jeszcze u Ciebie? Quote
Efciq Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Martunia napisał(a):Hej! :hand: No wczoraj wieczorem było trochę tego śniegu.. a teraz się już potopił. :-( Co tam jeszcze u Ciebie? Hej :multi: niedobry śnieg :mad: muszę przeczytać 120 stron w tydzień strasznie nudnej lektury, która nosi nudny tytuł ,,Nudne Przypadki Robinsona Crusoe '' :evil_lol: Quote
Martunia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 My jeszcze nie przerobiliśmy lektury, która jest na jutro, a już mamy na za tytdzień następną. :evil_lol: I w ten czwartek praca klasowa z trzech ostatnich lektur. :cool3: Quote
Efciq Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Martunia napisał(a):My jeszcze nie przerobiliśmy lektury, która jest na jutro, a już mamy na za tytdzień następną. :evil_lol: I w ten czwartek praca klasowa z trzech ostatnich lektur. :cool3: lol xD nieźle... a mi znowu się komputer wyłączył nie wiem z jakiego powodu :shake: Quote
groszek83 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 efciq napisał(a):lol xD nieźle... a mi znowu się komputer wyłączył nie wiem z jakiego powodu :shake: To znak że musisz iść czytać lekture:eviltong: Quote
Pusiakowa Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Hej Ews! :multi: my to bedziemy mieli pelno sprawdzainów ! ile my juz mamy na grudzien zapowiedziane . :roll: a jutro wywiadówka! bedzie po mnie :mdleje: ! :-( Quote
Efciq Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='groszek83']To znak że musisz iść czytać lekture:eviltong: hehe [quote name='groszek83']Uczysz sie??:diabloti: nie xD [quote name='Pusiakowa']Hej Ews! :multi: my to bedziemy mieli pelno sprawdzainów ! ile my juz mamy na grudzien zapowiedziane . :roll: a jutro wywiadówka! bedzie po mnie :mdleje: ! :-( współczuje :shake: nikt nie pisze na efcikowej galeri to macie kare :evil_lol: dzisiaj nie bedzie fot !! Quote
Rahl Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ale, ale, ale... jak to? :placz:?!?!?! A buuuu :( :placz:. Quote
Efciq Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='gordonowa']Ale, ale, ale... jak to? :placz:?!?!?! A buuuu :( :placz:. ale tak to :evil_lol: Martunia może dzisiaj może jutro ... jak będziecie grzeczni :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ja odwiedzam ! Ja , ja , ja ! :multi: http://i365.photobucket.com/albums/oo93/efciq/toksitytuswilly/PB110321.jpg swietne ! :loveu: Wiecej ! :lol: Quote
groszek83 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 http://i365.photobucket.com/albums/oo93/efciq/toksitytuswilly/PB110324.jpg hmmmm..... a co on siedzi na ścianie:crazyeye: Ależ masz sprytne kocisko:diabloti: Quote
Martunia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Hura, fotki! ^^ Śliczne, jak zawsze, tylko trochę ich mało. :eviltong: Quote
Martunia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ej, gdzie jesteście? Co taka cisza tu nastała? :D Quote
Rahl Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 jutro w szkole pojde tylko na mikolajki klasowe wiec moze jak bedzie przerwa i spotkam ewe to ją zmobilizuje :eviltong: Quote
Martunia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 O, bardzo dobrze, baaardzo dobrze. :cool3: Bo coś ostatnio tu ucichło. Quote
groszek83 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 .....głucho wszędzie co to będzie............ haaaaaaaaaaloooooooooooooooooooooooooo Quote
Efciq Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Hej :multi: jestem, jestem :lol: Fotki dam dzisiaj wieczorem, albo wcześniej :eviltong: Pusiakowa dzięki:lol: Groszek haha, dzięki :lol: Martunia dzięki, w photobuckecie ładuje się 50 fotek, ale nie dam wszystkich :eviltong: Gordonowa nie wykonalas swojego zadania ... w piątek miałam mikołajki klasowe i dostałam balsam do ciała, żel pod prysznic,błyszczyk i słodycze :lol: Quote
Sweet Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 hej:D czekamy na fotki:D prezenty fajne:cool3: my dajemy sobie na wigilie zawsze:) Quote
Efciq Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='Sweetaśna']hej:D czekamy na fotki:D prezenty fajne:cool3: my dajemy sobie na wigilie zawsze:) już daje :lol: aha :) nie chciało mi się obracać xD Toksi, Tytus czy Willy? xD Quote
Recommended Posts