Rahl Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 I nawet nie zacieszasz, że foty dałam? :lol: Znowu weszłam na kompa :grins: Ale na gg nie chce mi się wchodzić.. albo wejdę.. :P Quote
Efciq Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 [quote name='Foxowa']Super kocisko, jak pozuje :cool3: no w końcu to mój kochany kot:loveu: [quote name='Pestka']Hej niedzielnie :D hej :multi: [quote name='Martunia']Jakie fajne foty :D http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/fotoski/asioweobrazy441.jpg :loveu::loveu: dzięki :D [quote name='gordonowa']I nawet nie zacieszasz, że foty dałam? :lol: Znowu weszłam na kompa :grins: Ale na gg nie chce mi się wchodzić.. albo wejdę.. :P oczywicho że sie zacieszam :loveu: :lol: no to właź :P jak potrafisz :D jutro dam foty kotów jak mój tata mi da kompa :D Quote
Martunia Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 To czekamy na zdjęcia :eviltong: A co do aparatu to też się dziwię, mam znajomych, którzy noszą aparat, ale słodycze jedzą normalnie :roll: Quote
Efciq Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Martunia napisał(a):To czekamy na zdjęcia :eviltong: A co do aparatu to też się dziwię, mam znajomych, którzy noszą aparat, ale słodycze jedzą normalnie :roll: Zdjęć chyba nie będzie... Mój tata pracuje na kompie może jutro sie uda ... hmmm no cóż dziwne.... Pusiakowa napisał(a):bry.:multi: Bry :loveu: :multi: Quote
Rahl Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Co prawda nie powiedzIeliście, jakiego kota przedstawiają fotki, ale mimo wszystko póki mam czas wstawię pozostałe... myju myju :D Quote
Efciq Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Dzięki gordonowa za foty ;) Są foty ale nikogo nie ma ....:( Quote
Rahl Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Super, że ktoś zobaczył foty... ;) Ale nikt nie odgadł (:diabloti:), którego kota przedstawiają te fotki! No śmiało, mówić... :razz: Quote
Efciq Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='C&B']Ja jestem :multi: Ładne fotki :loveu: Dzięki ;) [quote name='C&B']Oczywiście, że Tytus :loveu: Brawooo!! :lol::lol: [quote name='Pestka']Super ten kotek :D Dzięki ;) [SIZE="5"]A ja zapomniałam Was powiadomić, że wczoraj Toksi miała 4 urodziny :D Quote
Pestka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 No to wszystkiego najlepszego! STO LAT! :loveu: Quote
groszek83 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Cześć!:multi: Jak tam w szkole?:razz: Quote
Rahl Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ewa dosyć często wchodzi na dogo, ale coś zaniedbuje galerię :mad:... Ale żyje chyba jeszcze, bo wczoraj się z nią widziałam :eviltong: Quote
Efciq Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Żyje!! :D :multi: Hej ;P Dawno nie byłam w tej galerii ... ostatnio chyba coś napisałam na wakacjach ? We wrześniu byłam na wystawie psów we Wr.-z gordonowa, a a październiku w Zabrzu- z taką jedna Marta xD no i mam duużo zdjęć :D Najpierw te z Wr. na początek moje ukochane :loveu: (z tyłu Aśka :D) Quote
Recommended Posts