Rahl Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Pusiakowa napisał(a):fajowe fotki.;) śliczny willy:loveu:. a on za tym korzeniem skakał? xd Tak, bo nie wzięłyśmy żadnej piłki a na polu nie było patyków... :diabloti: Mam jeszcze więcej fotek Willastego ze spaceru, ale to dodam jutro:) Quote
Efciq Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Hejo :lol: [quote name='gordonowa']Tak, bo nie wzięłyśmy żadnej piłki a na polu nie było patyków... :diabloti: Mam jeszcze więcej fotek Willastego ze spaceru, ale to dodam jutro:) dokładnie ;) Następnym razem bierzemy piłkę :cool3: a ja dzisiaj dodam pare :eviltong: [quote name='Klaudysiaczek']Willy z jęzorem! ^^ z długim jęzorem :cool3: [quote name='Pusiakowa']fajowe fotki.;) śliczny willy:loveu:. a on za tym korzeniem skakał? xd dzięki ;) Gordon ci odpisał ;) [quote name='Cavy']Ale super zdjęcie, Willy jaki zapatrzony w Ewę :loveu: :cool3: no a jak że inaczej?! :lol: [quote name='Foxowa']Witamy się pierwszy raz :cool3: Śliczne fotki :loveu::loveu: Hej ;) dziękujemy i zapraszamy ponownie :lol: fotki :D by gordonowa :lol: tyle ;) Quote
Rahl Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Dużo wstawiłaś. Myślałam, że skopiujesz z mojej galerii trochę więcej. Widać, jak strasznie chce ci się wstawiać foty... :D:D Quote
Efciq Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 gordonowa napisał(a):Dużo wstawiłaś. Myślałam, że skopiujesz z mojej galerii trochę więcej. Widać, jak strasznie chce ci się wstawiać foty... :D:D Klaudysiaczek napisał(a):To się Ewa wysiliła :D. Narazie dałam 5 zdjęć,bo tu taka cisza....:/ Może jeszcze jutro wstawię kilka fotek, ale to zależy :P Jutro będe mieć zakładany aparat ortodontyczny- oznacza to koniec ze słodyczami :placz: dlatego przed chwilą upiekłam pierniczki i jutro jeszcze bede je piec z Aśką :D w końcu to ostatnie chwile ze słodyczami :evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 E tam, tu głośnooo jest!!! :diabloti: xd Quote
groszek83 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Koniec ze słodyczami?:crazyeye: a na jak długo??:crazyeye: Quote
Foxowa Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/fotoski/asioweobrazy413.jpg To samo robiłam żeby Fuks biegał :evil_lol: Quote
Efciq Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Hejo :multi: [quote name='Klaudysiaczek']E tam, tu głośnooo jest!!! :diabloti: xd hehe :P tak głośno, że aż mnie uszy bolą :eviltong: [quote name='groszek83']Koniec ze słodyczami?:crazyeye: a na jak długo??:crazyeye: no niestety :( Na około 2 lata( wtedy będą mi ściągać) no ale od czasu do czasu mogę zjeść kawałek czekolady... [quote name='Foxowa']http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/fotoski/asioweobrazy413.jpg To samo robiłam żeby Fuks biegał :evil_lol: heh :lol:następnym razem bierzemy patyk :eviltong: Quote
groszek83 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Dwa lata:shake: czego sie nie robi dla urody:evil_lol: Quote
Pestka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/fotoski/asioweobrazy416.jpg Śliczność :loveu: Quote
Sweet Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Hej:) fajne zdjęcia:D czemu z aparatem nie będziesz mogła jeść słodyczy?? dziwne to jakieś.. wszyscy których znam i mają aparat jedzą normalnie słodycze...:eviltong: Quote
Rahl Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Efciq napisał(a): dokładnie ;) Następnym razem bierzemy piłkę :cool3: Efciq napisał(a): heh :lol:następnym razem bierzemy patyk :eviltong: Zdecyduj się :diabloti:. Z nieoficjalnych źródeł wynika, iż użytkownik efciq wybył do babci ;). Quote
Rahl Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Ewka ukazałabyś się ludziom... Nie wstydź się aparatu :diabloti: Quote
Rahl Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Ha ha! Przypomniało mi się coś! A ja mam ... fotki kotków i Ewy razem! :multi: Jak tylko zahostinguję to wrzucę :loveu:. EDIT: no to na początek 10 fotek! Wiem, że niektóre są ciemne, ale te osoby, które odwiedzają moją galerię to wiedzą, że niestety zdarza mi się to... ;) Quote
Rahl Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Następne fotki dam, jak odgadniecie, którego kota przedstawiają powyższe... :diabloti: Quote
Efciq Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Pestka napisał(a):Hej niedzielnie :D Fotki widziała? :cool3::cool3: Tu gordonowa jakby co :) U Ewki siedzę...:eviltong: Quote
Martunia Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Jakie fajne foty :D http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/fotoski/asioweobrazy441.jpg :loveu::loveu: Quote
Efciq Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Hejo :multi: [quote name='groszek83']Dwa lata:shake: czego sie nie robi dla urody:evil_lol: no :P [quote name='Pestka']http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/fotoski/asioweobrazy416.jpg Śliczność :loveu: dzięki :D :P [quote name='Sweet']Hej:) fajne zdjęcia:D czemu z aparatem nie będziesz mogła jeść słodyczy?? dziwne to jakieś.. wszyscy których znam i mają aparat jedzą normalnie słodycze...:eviltong: Hej :multi: mi ortodontka powiedziala że mam nie jeść słodyczy(ale i tak jem :P) i że absolutnie żadnych orzeszków :placz: żelek itp....:/ [quote name='gordonowa']Zdecyduj się :diabloti:. Z nieoficjalnych źródeł wynika, iż użytkownik efciq wybył do babci ;). no to pójdziemy z piłką i z patykiem :p :lol: xD [quote name='Klaudysiaczek']Ale tutaj cicho.. :D głośno :P [quote name='Pusiakowa']Dobry.:loveu: Hej :multi: Quote
Recommended Posts