resuruss Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 KWPR Warszawa 12.09.2008 Sędzia Paweł szemraj Psy: Klasa szczeniąt: 1. DON ZUZ Sasima ( Wiatr Pustyni )WO1 Best Puppy Male 2. WHITE CHRISTMASS Resuruss WO3 3. WINNIE THE PUFF Resuruss WO2 Klasa młodzieży: 1. AXEL Molka 2 2. Sasquehanna PEDANT 3. ROSARIO Capo Vaticano nieob 4. ROSINI Capo Vaticano dosk1 ZW.Mł Klasa pośrednia: 1. TONIC DAIQUIRI Sua Sponte Dosk 1 CWC ,NDRwR Klasa otwarta: 1. EMINENT Nesjana Klasa veteranów MADRYT Sasquehanna dosk 1 Najlepszy Veteran w Rasie Suki: Klasa szczeniąt: 1. MEG RYAN SEMPER IN MOTU z Ekipy Klejnot 2. SATISFACTION Just Like Summer WO 1 ,Najlepsze Szczenię Suczka 3. XENA Rosa Thea Klasa młodzieży: 1. BLEKI Siringara 2. PERSYMONA Nesjana 3. Shadow White EROTICA NABABKA dosk1 ,Zw.Mł .BoB Junior BOB 4. Shadow White SONG FOR MY BOY Klasa pośrednia: 1. KEDIRI Nesjana 2. SINGA z Jastrzębiej Góry Klasa otwarta: 1. Sasquehanna (FCI) ANDALUZJA dosk 1 ,CWC ,NSwR 2. Artemor AL XANDY ISADORA Quote
Agama Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ania ,Madryt choc champion to wystawiany w weteranach Quote
miniaga Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ja to chyba nie pojadę! Nie lubię jak moje psy są same w klasie bo sędziowie mają wówczas dziwne pomysły. :angryy: Quote
ajcka Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Trzymam kciuki za syneczka a przydomek który mi zatwierdzili wreszcie to Sasima (FCI) więc DON ZUZ Sasima(FCI) Quote
resuruss Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Ok poprawione .Przepraszam za pomyłki Quote
maga18 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Gratuluję wszystkim zadowolonym. mama Magdy Quote
AnkaW Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 GRATULACJE :multi::multi: szczególne dla debiutanta Pandusia - suuuperrr :loveu: Quote
resuruss Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Ja sie też ciesze z debiutu Pandusia.Pierwszy raz na ringu tak on jak i jego nowa mama ,a wiem z autopsji ,ze taka pierwsza wystawa ma duzy wpływ na pozytywne podejscie do tychze w przyszłosci :multi: Quote
natalia31 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='resuruss']KWPR Warszawa 12.09.2008 Sędzia Paweł szemraj Psy: Klasa szczeniąt: 1. DON ZUZ Sasima ( Wiatr Pustyni )WO1 Best Puppy Male 2. WHITE CHRISTMASS Resuruss WO3 3. WINNIE THE PUFF Resuruss WO2 Klasa młodzieży: 1. AXEL Molka 2 2. Sasquehanna PEDANT 3. ROSARIO Capo Vaticano dosk 1 ,Zw.Mł 4. ROSINI Capo Vaticano Klasa pośrednia: 1. TONIC DAIQUIRI Sua Sponte Dosk 1 CWC ,NDRwR Klasa otwarta: 1. EMINENT Nesjana Klasa veteranów MADRYT Sasquehanna dosk 1 Najlepszy Veteran w Rasie Suki: Klasa szczeniąt: 1. MEG RYAN SEMPER IN MOTU z Ekipy Klejnot 2. SATISFACTION Just Like Summer WO 1 ,Najlepsze Szczenię Suczka 3. XENA Rosa Thea Klasa młodzieży: 1. BLEKI Siringara 2. PERSYMONA Nesjana 3. Shadow White EROTICA NABABKA dosk1 ,Zw.Mł .BoB Junior BOB 4. Shadow White SONG FOR MY BOY Klasa pośrednia: 1. KEDIRI Nesjana 2. SINGA z Jastrzębiej Góry Klasa otwarta: 1. Sasquehanna (FCI) ANDALUZJA dosk 1 ,CWC ,NSwR 2. Artemor AL XANDY ISADORA Halo! to Rosini Capo Vaticano dostał w psach Zwycięztwo Młodzieży! Rosario nie przyjechał Quote
ajcka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Strasznie zimno!!!!! brrrrrrr Mój syneczek Frodo w szczeniaczkach 1/3. Najlepsze szczenię psy (na finałach nie zostałyśmy z Paulą bo umierałyśmy z zimna,a Frodo tez sie niecierpliwił) Poszedł jak na 1 raz ok,dobrze ze się nie zbuntował w taka pogodę. Paula tym razem nie wystawiała tylko ja.Choć i dla mnie to wyzwanie bo malec był mną zaaferowany.Ale najważniejsze że już pierwszy raz ma za sobą. Ząbki kompletne i wszystko inne na miejscu:cool3:. Włos tez jak na 7 miesięcy dość długi ma,no i odpukać z wiekiem ładnieje. :loveu::loveu::loveu: Dieta u Pauli służy,schudł ze szczenięcych krągłości a nabrał masy. Quote
resuruss Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Ja się tez pochwalę :cool3: a co? Weronika dzis po raz pierwszy startowała na Młodym Prezenterze z 8 miesięcznym Plackiem iiiiiiiiiiiiiiiii..... wywalczyli II lokate w grupie młodszej :multi::multi::multi: Co uważam za duzy sukces jak na pierwszy występ w tym konkursie. Mam w mmsach foteczki pierwszego pucharku . Gratulacje Wera :loveu:dziękuje Adze ,Ilonie i Patce za poprowadzenie dzieciaczków :multi: Quote
AnkaW Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='resuruss']Ja się tez pochwalę :cool3: a co? Weronika dzis po raz pierwszy startowała na Młodym Prezenterze z 8 miesięcznym Plackiem iiiiiiiiiiiiiiiii..... wywalczyli II lokate w grupie młodszej :multi::multi::multi: :multi: SUPER WYNIK - GRATULACJE :cool2::cool2::klacz::klacz: Quote
resuruss Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Bardzo się ciesze ,bo to zarazem nagroda i mobilizacja dla obojga. Daniel miał startowac ,ale biedaczek zwichnął noge :-( Mam nadzieje ,ze następnym razem się pokaże ,bo przeca to juz aktor ;) - można go w telewizji ogladać i mi będzie Placusia lansował :evil_lol: Quote
miniaga Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Wstałam, 6 h odsypiałam ta wystawę. Tosiek przemarzł strasznie. Nawet opatulony w koc się trząsł. Gratulacje dla wszystkich zadowolonych. Mam troszkę zdjęć- z Młodego Prezentera również! ale nie wiem czy dam radę dziś wstawić. Quote
resuruss Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Idz juz się połóż .Po weekendzie wstawisz ;) Gratki dla Was za rozpoczęcie dorosłego Championatu :multi: Quote
miniaga Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Teraz to się ja już wyspałam.... Mam gorączkę i ledwo żyję. Mila już ma 37 i 4 więc nie spodziewam się by na tym się skończyło. Parę foteczek Wery i Tobiaszka za 10 min tu i w jej galerii. Quote
Dada Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 KOCHANI OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Quote
miniaga Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 To lecimy ze zdjęciami: Psy szczeniaki Quote
miniaga Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 W mojej ocenie o zwycięstwie zadecydował wzrost, choć miarka sedziego mocno odbiegała od standartu niestety:evil_lol: Quote
miniaga Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Rosini Capo Vaticano Psy klasa posrednia TONIC DAIQUIRI Sua Sponte (oczywiście mi fot nikt nie zrobił nio może po za AIK) a Tosiek dodatkowo trząsł sie tak z zimna, że nie było mowy by się ustawił. Cały skulony dziubasek: Psa z otwartej nie mam bo szykowałam się do porownania o NDPwR. Porównania nie było i szkoda, że nie robiłam fot w tym czasie. Quote
miniaga Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Suczki szczenięta: Nie wiem jak Aik robi te foty, że moje psy zawsze pogięte... Jej pies w przeciwieństwie do Tosia jest dosyć bojaźliwy a mi się jakieś normalne fotki udało zrobić:evil_lol: Stawka: SATISFACTION Just Like Summer XENA Rosa Thea Quote
Recommended Posts