resuruss Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Krajowa Wystawa Psów Rasowych w Przemyslu: sędzia :Paweł Szemraj . PSY: Klasa pośrednia : Karat Pastoral dosk1 ,CWC,NDPwR BOB SUKI : Klasa młodzieży Sasquahanna Chou-Chou Zikurat dosk 1 Klasa pośrednia: Cynia Pokerowy Żywot dosk 1 NSwR ,CWC Quote
Juta Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 KARAT Pastoral : ocena doskonała, lokata pierwsza, medal złoty, CWC, Najlepszy Dorosły Pies w Rasie i BOB Aniu gratki jeszcze raz A jak wypadł na grupie? I jak suczki? Ma ktoś zdjęcia? Quote
AnkaW Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 w uzupełnieniu, suczka w mł dosk ale bez Zw. Mł. i foteczki, mojego tylko takie bo siostra zamiast pstrykać to się gapiła :angryy: i na wyraźne upomnienie pstryknęła aż 2 :evil_lol: a tu już ja dorwałam aparat - śliczna malutka sunieczka :loveu: Quote
resuruss Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Dzięki za foteczki Aniu i wielkie gratulacje dla Karata .Bardzo mi sie podoba ten Twój synek :loveu: Quote
miniaga Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Gratulacje Anka!!!! A fotki fajowe:multi: Z pierwszego co prawda nie dało się nic zrobić , ale z drugiego... Quote
AnkaW Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Dzięki, fotki w naturalnych barwach :evil_lol::evil_lol: żadnych różów bo córci aparat zakosiłam :cool3: Quote
Dada Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Gratulacje, foteczki fajne, ale szkoda, że tak mało. Siostrze widocznie się podobało bardzo skoro zapomniała o robieniu zdjęć :lol: Quote
AnkaW Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Z luźnych to jeszcze mam takie :lol: ogonek idzie do góry bo panienka na horyzoncie :evil_lol: Quote
AnkaW Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Upał prawie 40 stopni, zero cienia, namiotów też mało i nie było się gdzie schować. Przemyśl "schodzi na psy". Ringi nie za duże, honorowy ze dwa razy większy :roll: choć miejsce było, skoszona trawa nie wszędzie zgrabiona :shake: pisarze na ringu z łapanki, nie przeszkoleni /sędzia z tego powodu był wściekły/ - trzeba było dokładnie sprawdzać bo nie wszystko było wpisane w karte oceny. "Parking" na trawce w pełnym słońcu - tylko 20 zł :roll:. Jeszcze potrafili ściągać z wystawców dopłaty jeśli ich pieniądze zostały zaksięgowane szóstego a nie piątego sierpnia :razz:. I piękne puchary za rasę /15 cm :evil_lol:/ Dziwić się że coraz mniej psów tam jest zgłaszanych. Na drugi rok pewnie będzie jeszcze mniej :roll: Quote
Recommended Posts