Moniek193 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Małgośka z Boksą napisał(a):Moniś- serdecznie dziękuję :loveu: jesteś kochana, że pamiętasz... nawet nie mam czasu zajrzeć do Twojej galerii, a cóż dopiero pielęgnować swoją :-( ale mam nadzieję, że to się zmieni.... Kochani Wam wszystkim, a szczególnie tym, którzy czasem tu zajrzą życzę wszystkiego najlepszego....i nie tylko z okazji tych świąt, a raczej...każdego dnia... ściskam WAS serdecznie ;) Coś ja wiem o tym braku czasu:roll:Ale ja tu bede cierpliwie czekac na fotki:cool3: I poscieram czasem kurz:evil_lol: Quote
groszek83 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Ja też przewietrze jak nie zapomne:eviltong: Quote
Małgośka z Boksą Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 super, że wreszcie mogę pisać....bo wcześniej nie wiedzieć dlaczego miałam zablokowaną tą opcję... mam nadzieję, że mimo mojej nieobecności ktoś jeszcze czasem tu zajrzy...nie obiecuję, acz postaram się to poprawić :diabloti: Quote
Moniek193 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 O może galeryjka odżyje:multi::multi: Super :bigcool: PS Śmiesz tu przychodzić bez fotek:evil_lol: Quote
Małgośka z Boksą Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 niestety nici ze zdjęć, bo nie wiedzieć znowu dlaczego zbuntował się albo serwer, albo nie wiem co, bo nie umiem wstawić zdjęć.... Quote
groszek83 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Oczom nie wierze:crazyeye: kogo ja widze:multi: Quote
Małgośka z Boksą Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 witam WAS dziewczynki kochane....fajnie WAS tu widzieć.... mam Wam kogoś do przedstawienia, ale nie potrafię wstawić zdjęć, jakieś błędy wyskakują...nazywa się FOKUS i jest przepiękny...:) oczywiście znaleziona bida...tyle powiem :) ściskam WAS bardzo serdecznie i ...przepraszam Quote
Moniek193 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Małgośka z Boksą napisał(a):witam WAS dziewczynki kochane....fajnie WAS tu widzieć.... mam Wam kogoś do przedstawienia, ale nie potrafię wstawić zdjęć, jakieś błędy wyskakują...nazywa się FOKUS i jest przepiękny...:) oczywiście znaleziona bida...tyle powiem :) ściskam WAS bardzo serdecznie i ...przepraszam To wklej tu linki do zdjęć tylko, a my sobie już obejrzymy to nowe cuś:evil_lol::loveu: Quote
groszek83 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Pies ?kot? inny stwór?? ? ? ? :evil_lol: Quote
Małgośka z Boksą Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 http://img9.imageshack.us/img9/1097/kotwczapce.jpg zamieńcie ten link na zdjęcie dziewczyny, bo niestety dalej mam jakieś błędy :/ dziękuję :) Quote
Grosziwo Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Skąd ja znam tego gościa w czapeczce :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 A dlaczemu nie ma nowych wpisów ani zdjęć koleżanko Małgorzato ;) Quote
Recommended Posts