Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Małgośka z Boksą napisał(a):
Co za wredna istota :diabloti:
Dzisiaj nie dam rady wkleić zdjęć, ale obiecuję, że jutro (albo w najbliższym czasie) będziesz miała nas dosyć :)

fajnych fotek nigdy dość;)

Posted

Co za wredna istota :diabloti:
Dzisiaj nie dam rady wkleić zdjęć, ale obiecuję, że jutro (albo w najbliższym czasie) będziesz miała nas dosyć :)

Że ja:crazyeye:wredna:obrazic:może tylko troszke dokuczliwa:oops: ale żeby tak odrazu z grubej rury:diabloti::evil_lol:

Posted

Dla tych, którzy czasem tu lukają :)
pozdrawiamy

Zdjęcia z serii "Spokojny niedzielny spacer" :diabloti:

Moja maszyna

Uśmiechnięta morda ;)

A teraz z serii: "świnki wietnamskie" (to ciągle spokojny niedzielny spacer hahaha)
Miło się pierze to umorusane cóś <lol>

Brudny pies= szczęśliwy pies ;)

Posted

Oj kochana u nas jest tak samo:placz:Cicho nawet jak zdjecia wstawiam to ze 2 , 3 osoby zajza :placz: Ja tam Wasze zdjeciochy uwielbiam:evil_lol:Twoja psinka jest strasznie podobna do mojej no i z tym kotkiem tak słodko wyglada:loveu::loveu:Pozazdroscic:diabloti:

Posted

Dla tych, którzy byli bliscy memu sercu...
Dla tych, których nikt nie kochał..., którzy odeszli w samotności i zapomnieniu...
Da tych, którym nikt nie zapalił płomyka nadziei i wiary, że można odejść spokojnie, z godnością i z czułym dotykiem kogoś bliskiego :-(

Posted

Mońku, nie martw się- stworzymy koło wzajemnej adoracji i będziemy totalnie "spamować" nasze galeryje :diabloti:

ściskam ciepło

Hehe:loveu:,,Naspamujemy" sobie cale strony piszac w poscie po 1 slowie:evil_lol::evil_lol: