Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tu masz kobieto racyję: nasze boćki widzą wtedy, kiedy chcą widzieć, wiedzą wtedy, kiedy chcą wiedzieć i słyszą wtedy, kiedy słyszeć im się podoba. Dla przysmaków zrobią wszystko- bez przysmaków pocałuj mnie pańcia w cztery litery :evil_lol:
Ale z drugiej strony to jest sztuka: potrafią zbałamucić, wykorzystać doskonale daną sytuację, żeby osiągnąć swój cel- ot boksery ;)

już idę Moniś do Twej galerii

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Małgośka z Boksą napisał(a):
Tu masz kobieto racyję: nasze boćki widzą wtedy, kiedy chcą widzieć, wiedzą wtedy, kiedy chcą wiedzieć i słyszą wtedy, kiedy słyszeć im się podoba. Dla przysmaków zrobią wszystko- bez przysmaków pocałuj mnie pańcia w cztery litery :evil_lol:
Ale z drugiej strony to jest sztuka: potrafią zbałamucić, wykorzystać doskonale daną sytuację, żeby osiągnąć swój cel- ot boksery ;)

już idę Moniś do Twej galerii

Dokaldnie:evil_lol: Jest tak: Sara noga, do nogi = nic cisza:roll:
A potem Sara noga (pokazuje ręke, udaje ze cos jem ) a tu nagle tak abestia:diabloti:wypada zza zakretu z oczami które pytają wołalas mnie na cos pysznego:evil_lol:

Posted

Bry dzień, bry dzień
Fotki niebawem :oops::oops::oops:

Niebawem:diabloti:??Nie wolno jej wierzyc tylko trza cisnąc az wstawi:diabloti: :eviltong: FOTKI FOTKI FOTKI FOTKI:mad:

Posted

Zdjęcia, fakt faktem nie są zimowe, ale ze względu na moją niedyspozycję nie ma szans narazie na zimowe szaleństwo uwieńczone fotkami :shake:

Siostry :diabloti:

U siostry, po spotkaniu z nią :evil_lol:

To się nazywa pospolicie: żebractwo

cd sępienia

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='groszek83']http://img65.imageshack.us/img65/6379/zbyyd7.jpg
spadłam z krzesła:roflt:
http://img356.imageshack.us/img356/6550/fotyczerwiecllll407mq5.jpg
boksie i ich miny- genialne:loveu:
Co do obżarstwa Ziuta zje wszystko i wszędzie :loveu: no jedno musze jej przyznać od obcych nie wezmie;)
Pozdrawiam i zdrowia życze!!

witaj Groszku :)
A jaka jest definicja obcego wg Twojej Ziuty :diabloti::diabloti::diabloti:
również pozdrawiam i dzięki za odwiedzinki ;)

• 4 weeks later...
Posted

Dzięki dziewczynki :)
foty będą, jakby inaczej
buziaczki

I kiedy tys to napisala co:mad:A fot nie ma i nie ma:shake: Czy ja mam przejac te galerie :evil_lol:Bo jak narazie to tu tylko kurz sprzatam:shake:
Wracajcie do nas szybciutko!!

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Hej kobietki kochane
przepraszam, ale chroniczny brak czasu robi swoje.....
apropo przejęcia mojej galerii, to wyrażam pełną akceptację, bo wiem, że bardziej się o nią zatroszczycie niż ja :loveu:

pozdrawiam ślicznotki
acha, dziękuję za miłe słowa

Posted

Hej kobietki kochane
przepraszam, ale chroniczny brak czasu robi swoje.....
apropo przejęcia mojej galerii, to wyrażam pełną akceptację, bo wiem, że bardziej się o nią zatroszczycie niż ja :loveu:

pozdrawiam ślicznotki
acha, dziękuję za miłe słowa

Mhmm widze ze sie tych fot nie doczekamy:mad:
Jak mam przejac te galerie to musze miec foty do wstawiania, narazie to ja tu moge tylko zagladac:eviltong:

Posted

Moniś- serdecznie dziękuję :loveu: jesteś kochana, że pamiętasz...
nawet nie mam czasu zajrzeć do Twojej galerii, a cóż dopiero pielęgnować swoją :-( ale mam nadzieję, że to się zmieni....

Kochani Wam wszystkim, a szczególnie tym, którzy czasem tu zajrzą życzę wszystkiego najlepszego....i nie tylko z okazji tych świąt, a raczej...każdego dnia...
ściskam WAS serdecznie ;)