Małgośka z Boksą Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Witam Państwa bardzo serdecznie :) Początek tej historii zaczyna się w 2004 roku, kiedy do naszej rodziny dołączył mały, kilkukilogramowy TYRAN. Wtedy, nieświadomi konsekwencji podjętej decyzji :diabloti: rozpoczęliśmy przygodę z "gatunkiem" przypominającym boksera. Oto istota, która jest głównym sprawcą rewolucji w naszym i tak już szalonym domku: jestem grzeczna, nic nie mówię :cool3: Interesuje mnie tylko i wyłącznie jedzenie, spanie i gryzienie wszystkiego co napotkam Jak trzeba będzie, to nawet zaatakuję ;) I tak to się właśnie zaczęło kochani. Mam nadzieję, że jesteście ciekawi, co było, dalej Quote
Małgośka z Boksą Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Myślę, że właściwie ustaliłam sobie hierarchię :diabloti: Quote
Małgośka z Boksą Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Los tak zechciał, że do naszej rodziny dołączyła jeszcze ta Pani. Przygarnięta chudzina, która nie wyglądała zbyt okazale Sami oceńcie Potem jednak przemieniła się w łabędzia (to moje subiektywne zdanie :)) Narazie tyle, żeby potencjalnych "oglądaczy" nie spłoszyć Quote
MARCHEWA Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Gosiu,super galeria:loveu:czekamy na więcej;) Quote
Figasia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 super Bokser,fotki świetne.mnie ujeły te jak Boksia była mała,bo takiej jej nie pamietam.Boksia to kuleżanka moich super dwóch psów "morderców" oczywiście,noi ta znajomości z Boksera zrobiła Pitbulla.nasze suki świetnie się dogaduja momo że obie dwie szefowe są.rude suczydła urodziły sie nawet tego samego dnia miesiąca i roku. a tu trójca-napewno nie swieta!!! Quote
Małgośka z Boksą Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Później w sumie już tylko szaleństwa z przyjaciółmi Święta czwórca Quote
Aganiok Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Wspaniale! Będę tu stale zaglądać i czekam na więcej zdjęć :eviltong: Piękne psy i takie szczęśliwe :loveu: Quote
anilla Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 świetne fotki;) dawaj Gosiu więcej - nie ma to jak widok uśmiechniętych psich pycholców;) Quote
Figasia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 jaka świeta czwórca??? powinna byc szczęśliwa piatka,szefowej tam nie wiedze-Figusi mojej,mojego drugiego szczęścia. Quote
Małgośka z Boksą Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 A jednak, ktoś tu zajrzał Dziękujemy za miłe słowa Widzę, że Figasia się zbuntowała, że brakło tu jej szefowej, więc specjalnie dla niej wstawiam listę przyjaciół Boksi i moich również ;) Oto Figa Czarny Charrakter- przyjaciółka Boxy jeszcze z lat szczenięcych Bullet- druga bestia Figasi- oaza łagodności Dianka- sucz z totalnym ADHD Lori- ADHD w wersji mega hiper To nasza lokalna ekipa- myślę, że wielce doborowa Quote
Figasia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 ha ha ha są moje kwiatuszki ;-)) a teraz poproszę zdjęcia Boksi z Figusią ;-p Quote
Moniek193 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Śliczne pieski szcególnie boksia:loveu:Tez tu bede wpadac:cool3:czesto!! No i pozatym wszytskich miłosników boksi i nie tylko zapraszam tez do naszej galeryjki- bannerek w moim podpisie;)ZAPRASZAMY Quote
Małgośka z Boksą Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Nikt nas nie lubi :shake: Quote
Małgośka z Boksą Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Moniek193 napisał(a):Śliczne pieski szcególnie boksia:loveu:Tez tu bede wpadac:cool3:czesto!! No i pozatym wszytskich miłosników boksi i nie tylko zapraszam tez do naszej galeryjki- bannerek w moim podpisie;)ZAPRASZAMY oczywiście będziemy zaglądać, jakby inaczej Quote
Aganiok Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 zaglądamy, zaglądamy i lubimy i ...czekamy na kolejne foteczki :loveu::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Ja tez lubie:loveu:a nawet bardzo i tez czekam na foteczki:multi: Quote
Małgośka z Boksą Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Moniek193 napisał(a):Ja tez lubie:loveu:a nawet bardzo i tez czekam na foteczki:multi: Dziękuję Moniek :) My mamy teraz urwanie głowy, bo wczoraj znalazłam kota- 3 miesięcznego i chcę żeby został z nami. Więc narazie proces oswajania bestii i kota :) Trzymajcie kochani kciuki, ten kot musi u nas zostać. Niedługo znów zasypię zdjeciami Quote
Moniek193 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Fajnie ze kotek zostaje z Wami:multi:3mam kciuki i czekam czekam na te fociaki:loveu: Quote
Małgośka z Boksą Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Zdjęcia kota są, ale narazie w aparacie:) trzeba przerzucić, więc będą później... Narazie wakacyjne zdjęcia Boćki Z radości puściły "zwieracze gębowe" :):):) Quote
Moniek193 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ale sie dziewczyna rozbrykała:loveu:I te zębuszki u wszystkich boksiow tak samo słodkie:loveu::loveu:No to czekamy na te zdjecia zapowiedziane:diabloti:I pozdrawiamy tam psiaki:multi:Wymiziac je od nas prosze:diabloti: Quote
Agga Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 http://img402.imageshack.us/img402/8080/piacyszczeniakzjezoremfh6.jpg I jak nie kochać takie mordeczki :loveu: Quote
kwiatek82 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Świetna rodzinka !!! Dziewczynki pierwsza klasa ! Bedziey tu pilnie zagladac w oczekiwaniu na nowe fotki !! Pozdrawiamy !! ps święta czwórca - superowa ! Quote
Recommended Posts