Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam Państwa bardzo serdecznie :)

Początek tej historii zaczyna się w 2004 roku, kiedy do naszej rodziny dołączył mały, kilkukilogramowy TYRAN. Wtedy, nieświadomi konsekwencji podjętej decyzji :diabloti: rozpoczęliśmy przygodę z "gatunkiem" przypominającym boksera.

Oto istota, która jest głównym sprawcą rewolucji w naszym i tak już szalonym domku:

jestem grzeczna, nic nie mówię :cool3:

Interesuje mnie tylko i wyłącznie jedzenie, spanie i gryzienie wszystkiego co napotkam

Jak trzeba będzie, to nawet zaatakuję ;)

I tak to się właśnie zaczęło kochani. Mam nadzieję, że jesteście ciekawi, co było, dalej

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Los tak zechciał, że do naszej rodziny dołączyła jeszcze ta Pani.
Przygarnięta chudzina, która nie wyglądała zbyt okazale
Sami oceńcie

Potem jednak przemieniła się w łabędzia (to moje subiektywne zdanie :))

Narazie tyle, żeby potencjalnych "oglądaczy" nie spłoszyć

Posted

super Bokser,fotki świetne.mnie ujeły te jak Boksia była mała,bo takiej jej nie pamietam.Boksia to kuleżanka moich super dwóch psów "morderców" oczywiście,noi ta znajomości z Boksera zrobiła Pitbulla.nasze suki świetnie się dogaduja momo że obie dwie szefowe są.rude suczydła urodziły sie nawet tego samego dnia miesiąca i roku.

a tu trójca-napewno nie swieta!!!

Posted

A jednak, ktoś tu zajrzał
Dziękujemy za miłe słowa

Widzę, że Figasia się zbuntowała, że brakło tu jej szefowej, więc specjalnie dla niej wstawiam listę przyjaciół Boksi i moich również ;)
Oto Figa Czarny Charrakter- przyjaciółka Boxy jeszcze z lat szczenięcych

Bullet- druga bestia Figasi- oaza łagodności

Dianka- sucz z totalnym ADHD

Lori- ADHD w wersji mega hiper

To nasza lokalna ekipa- myślę, że wielce doborowa

Posted

Śliczne pieski szcególnie boksia:loveu:Tez tu bede wpadac:cool3:czesto!! No i pozatym wszytskich miłosników boksi i nie tylko zapraszam tez do naszej galeryjki- bannerek w moim podpisie;)ZAPRASZAMY

Posted

Moniek193 napisał(a):
Śliczne pieski szcególnie boksia:loveu:Tez tu bede wpadac:cool3:czesto!! No i pozatym wszytskich miłosników boksi i nie tylko zapraszam tez do naszej galeryjki- bannerek w moim podpisie;)ZAPRASZAMY

oczywiście będziemy zaglądać, jakby inaczej

Posted

Moniek193 napisał(a):
Ja tez lubie:loveu:a nawet bardzo i tez czekam na foteczki:multi:

Dziękuję Moniek :)

My mamy teraz urwanie głowy, bo wczoraj znalazłam kota- 3 miesięcznego i chcę żeby został z nami. Więc narazie proces oswajania bestii i kota :)
Trzymajcie kochani kciuki, ten kot musi u nas zostać.
Niedługo znów zasypię zdjeciami

Posted

Ale sie dziewczyna rozbrykała:loveu:I te zębuszki u wszystkich boksiow tak samo słodkie:loveu::loveu:No to czekamy na te zdjecia zapowiedziane:diabloti:I pozdrawiamy tam psiaki:multi:Wymiziac je od nas prosze:diabloti: