Moniek193 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 [Iś & Chester napisał(a):Hej Ciamajdy :D http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SmNlFHoH9zI/AAAAAAAAB8U/Ux9KmJNOpuc/s400/P1130047.JPG :evil_lol: a gdzie znaczek + 18 ? :D http://lh4.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SmNlmupGCTI/AAAAAAAAB8o/n2TpP09inzo/s400/P1130052.JPG dobre xD się an początku zastanawiałam gdzie yu coś jest :evil_lol::loveu: http://lh6.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SmNjk4Ebq5I/AAAAAAAAB7o/nf7Tt-TBcA4/s400/P1130034.JPG niuchacz pospolity :loveu: Twoje komentarze są bezcenne:evil_lol: Chesterowe:evil_lol::eviltong: Karolina&Lucky napisał(a):Hej :multi: Wszystkie zdjęcia śliczne :loveu: Udanego wyjazdu :multi: Taaak :sweetCyb: Ja zamawiam jedno fafluniątko! :grins: A nawet dwa! :knuje: :evil_lol::evil_lol: Dziękujemy:loveu: Mhmm..rozważę czy jesteś odpowiednim domkiem dla przyszłych szczęniąt królewskich:evil_lol:Joke:eviltong: Yana napisał(a):zdjęcie z sypialni super :loveu: własciwy pies na własciwym miejscu :evil_lol: bo niby gdzie miałby spać bokser :razz: mam nadzieję, że nie każesz Saruni spać na podłodze :mad: No a jak, bokser śpi tylko w sypialni i tylko w łóżko nie obok:diabloti: Nawet jakbym chciała jej zakazać (a mam nieraz taką ochotę) to nie mogę, bo ona siądzie i będzie mi płakać, żebym ją wpuściła:evil_lol::diabloti: psiulka napisał(a):Monice już doszedł niKONIK :multi: Już się nie mogę doczekać zdjęć, tyle, że Monika nam pojechała na wczasy do babci! Ale ja tam ją nawiedzę, nie martwcie się :evil_lol: Ta to tylko o tym:diabloti: Quote
Moniek193 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 groszek83 napisał(a):http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SmNlFHoH9zI/AAAAAAAAB8U/Ux9KmJNOpuc/s400/P1130047.JPG :evil_lol: Udanego wyjazdu:multi: Dbaj o oczka:nono: i nie zapomnij duuuużo fotek przywiezć;) Dziękować:loveu: Dbałam o oczka:roll: Fotki są:loveu: Byłam grzeczna??:evil_lol: Karolina&Lucky napisał(a):Hej wczasowiczko :loveu: Hejka:multi: Kamila i Heksa napisał(a): jaki zasmarkany kinolek :loveu: miziańce przesyłam! :) Dziękujemy i witamy w galerii:loveu::multi: Cavy napisał(a):Hej dziołchy! :hand: http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SmNkAK0_6ZI/AAAAAAAAB7s/C0OKgzK5z0s/s400/P1130035.JPG Jaki śliczny nosieeek! :loveu: Tylko wycałować go :evil_lol: Zapraszamy do nas :cool3: Dziołchy:-o:evil_lol: Haha, niech będzie:evil_lol: No to całuj:loveu:Przyjeżdzaj do nas:loveu: groszek83 napisał(a)::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Tak, też się cieszę:evil_lol: cockermaister napisał(a):Hej :) czemu nas nie odwiedzacie ??? :-( Bo nas nie było:eviltong: Quote
Moniek193 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Agata_Roki napisał(a):Ciamajdki jutro wracają ? :multi::loveu::loveu: Noo to czekamy na te zdjęcia :cool3: Hehe no jutro to już dziś- jesteśmy :bigcool: Będą foty będą:loveu: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):wracać ale mi to już !!:evil_lol::loveu::loveu: twoje oczy wypoczeły :diabloti::eviltong: Wróciłam:razz: psiulka napisał(a): Moniek w sianie. Ciekawe kto ją tam zaciągnął? :diabloti: No wiesz:diabloti:Nie udawaj ojcze:mad::evil_lol: psiulka napisał(a):No i tyle ich, aż 9. Więcej mam takich Mońkowych, a ona by mi żyć nie dała, gdybym wstawiła, więc wole nie próbować. Cezar wrócił ze spaceru cały w qpie końskiej :diabloti: Wytarzał się gdzieś i dpoiero później zauważyłyśmy. Szeleczek nie oszczędził, zapach był (pewnie i jest dalej) uderzający. No i jamnik w ten sposób trafił do wanny. Tak i owszem jak je wstawisz to nie dość, że zginiesz to jeszcze ja wstawie Twoje:diabloti::mad: Haha dał chłopak czadu:evil_lol:Mam foty:D:D Izuuus napisał(a):Wróciłaaam :multi::loveu: i teraz czekam na ciebie, a do wieczora daleko..:-( I Mońku ty wiesz, że ja tu czekam na fotki :diabloti: A ja wróciłam dziś:loveu:I jesteśmy w domku we 2:loveu:Jest super:loveu: Wiem:eviltong: Quote
Moniek193 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):mam nadzieje ze sie napilas i nie spotkalas laleczki chucky :evil_lol: Ić Ty nie dobra:mad: Ja się potem tak bałam:shake: I nie poszłam się napić przez Cię wiesz! Karolina&Lucky napisał(a):Hej :multi: Jej, jakie zdjęcia :crazyeye: Od razu widać że superowym aparatem robione :loveu: Hejka:multi: No to było aparatem Lonki:loveu: Sony alpha 100:loveu:Moje będą zaraz, chyba :siara: Izuuus napisał(a):Ale chyba nie Moniki :eviltong: Już po 20 będziesz w domku :multi: :loveu: deer_1987 napisał(a):piekne kolory na zdjeciach :D No Sony ma ładne, ale mojego Konika też po wyprawie w pole doceniłam, foty wyszły piękne:loveu::multi: Kaya93 napisał(a):Noo Sarciowata wracaj! :mad: już powinnaś być godzine i 50 min temu! To wszystko przez rodziców:shake: Ale jestem:multi: Izuuus napisał(a):A nie bo będzie później :-( A ta jest zawsze na bieżąco:loveu::eviltong: Foxowa napisał(a):Super fotki, a Moniki dziś jak znam życie nie spotkam :placz: A byłaś dziś w Rzeszowie:crazyeye: Izuuus napisał(a):Już jedzie do domku :loveu: Oj Ty, Ty:evil_lol: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):Czekam :mad: ale tutaj ładnie wyszłaś muszę ci powiedzieć :loveu: no gdzie ty jesteś kampie już i kampie Dziękuje, ja zawsze w tej wersji jestem ładna:evil_lol: Jestem już, jestem:multi: Quote
Moniek193 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 No galeria nadrobiona:loveu::multi: Postrama się dziś dać foty, ewentualnie jutro:roll: Wasze galeryjki odwiedze już jutro;) Dziś padam z nóg:roll: Jak mi dobrze w domku :bigcool: Quote
Karolina. Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Daj fotki dzisiaj :loveu: Chociaż kilka :multi: Quote
Izuuus Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 mój Ty :loveu: a jutro Sarcia sesyjke będzie miała? :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Moniek193 napisał(a):No galeria nadrobiona:loveu::multi: Postrama się dziś dać foty, ewentualnie jutro:roll: Wasze galeryjki odwiedze już jutro;) Dziś padam z nóg:roll: Jak mi dobrze w domku :bigcool: napisaas to o 23:52 więc już jest jutro :multi: nie dotrzymałaś obietnicy wczoraj wiec dotrzymasz dzis xD:loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 No więc nie spodziewajcie się za wiele:evil_lol:Moje 1-sze lustro, 1-sze foteczki i do tego na manualu:evil_lol:Więc daję: Cezarek:loveu: Wyprawa w pola: cdn... Quote
Moniek193 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Gdzie jest Cezar:evil_lol:Nawet go nie szukajcie: cdn... Quote
Moniek193 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Z Pańcią:roll: I z cioteczką psiulką:loveu:: A oto co on ze sobą zrobił:-o W pachnącej kupie był cały: cdn... PS Niektóre foty z pól robiła Lonka:loveu: Więc nie wszytsko co tu piękne to moja praca:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 I moja amatorska fotografia:evil_lol: cdn... Quote
Moniek193 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Zabawa ostrością na manualu:lol: cdn... Quote
Moniek193 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 I ja:lol: Ale nie z Konikiem:placz: Tylko z Soniakiem Lonki:loveu: Nie śmiać się:mad: Koniec:loveu: Quote
Karolina. Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Super fotki :loveu: Jednak lustro to lustro, nie żaden kompakt czy hybryda :lol: :loveu: Od razu widać różnicę w jakości ;) Zadowolona jesteś z zakupu? :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 jakie śliczne zdjęcia robi :loveu::loveu::loveu: ja też chce lustro :placz::placz: jak cie tylko z nim zobacze to lepiej sie miej na bacznosci :evil_lol::evil_lol: chwila nie uwagi i lustro staje sie moje :evil_lol: nie no żartuje ^^:loveu: Quote
Izuuus Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ja już Ci wszytsko powidziałam na temat tych zdjęć :loveu: Quote
Yana Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 zdjęcia super! i jakoś i tematy, piękne :loveu: szczególnie te ze zbożem a dla Sarci sto latek w zdrówku i miłości :laola: Quote
psiulka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Hej :multi: Jej, jakie zdjęcia :crazyeye: Od razu widać że superowym aparatem robione :loveu: deer_1987 napisał(a):piekne kolory na zdjeciach :D Foxowa napisał(a):Super fotki, a Moniki dziś jak znam życie nie spotkam :placz::placz: Dziękować :evil_lol: Monika, cudne! Kolorki cud miód :loveu: Ale to ze mną mogłabyś sobie łaskawie oszczędzić! :mad: Haha to ostatnie najlepsiejsze :loveu: Quote
.Agata. Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Jednak lustro to lustro, nie żaden kompakt czy hybryda :lol: :loveu: Od razu widać różnicę w jakości ;) co znowu chciałaś dogryźć wiedząc że to czytam ? :cool1: Widzę obszerną wiedzę po długotrwałym stosowaniu hybrydy,tak ? Hybrydą można zrobić równie dobrze TAKIE zdjęcia jak Moniek - wystarczą dobre filtry,dobre ustawienia i pogoda :p Nie mniej do hybrydy nie da się kupić lepszego obiektywu,takiego jak do lustra.Gdybyś umiała sama byś moim mogła zrobić niezłe zdjęcie - widać by było lepszą jakość :p eot. http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SmzSEzxP5GI/AAAAAAAAB-Y/tHlZmo_i5NI/s576/DSC_8240_dogo_A.JPG łał,świetne :cool3: W czymś takim Ty.. no wiesz ? :evil_lol::lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 nie dziwie sie że nie chcialas zejsc na dol po wode :evil_lol::evil_lol: http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SmzSEzxP5GI/AAAAAAAAB-Y/tHlZmo_i5NI/s576/DSC_8240_dogo_A.JPG ale z drugiej strony twoja babcia ma piekny dom robi wrazenie :evil_lol::evil_lol: Quote
Kaya93 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 psiulka napisał(a): Haha to ostatnie najlepsiejsze :loveu: Ja wiem dlaczego Ci sie to ostatnie podoba :evil_lol: Monik wiem, że chciałąś mieć takie samo jak... nasze GURU :loveu: ale ona i tak ładniej wyszła :eviltong: :evil_lol: wybacz :evil_lol: A tak wgl to fotki śliczne som :loveu: :loveu: - przecież ja expert wiec wiem co mówie :diabloti: PS coś długo to śniadanie jesz:mad: Quote
Moniek193 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Super fotki :loveu: Jednak lustro to lustro, nie żaden kompakt czy hybryda :lol: Od razu widać różnicę w jakości ;) Zadowolona jesteś z zakupu? :cool3: Dziękuje za komplementy:loveu: Jestem baardzo zadowolona;) HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):jakie śliczne zdjęcia robi :loveu: ja też chce lustro :placz: jak cie tylko z nim zobacze to lepiej sie miej na bacznosci :evil_lol: chwila nie uwagi i lustro staje sie moje :evil_lol: nie no żartuje ^^:loveu: Ekhmmm...czy już człowiek nigdzie nie może czuć się bezpiecznie:diabloti: Izuuus napisał(a):Ja już Ci wszytsko powidziałam na temat tych zdjęć :loveu: Ahh..ta to mi nawaliła komplementów aż mi głupio było:oops: Dziekuję:calus: Yana napisał(a):zdjęcia super! i jakoś i tematy, piękne :loveu: szczególnie te ze zbożem a dla Sarci sto latek w zdrówku i miłości :laola: Dziękować Yanka:loveu::multi: Jedyna co czyta uważnie to co napisałąm:loveu: Foxowa napisał(a):Super te fotki :loveu: Dziękuje:multi: Ania :) napisał(a):Świetne zdjęcia :loveu: :loveu:Już nie wiem jak dziękować:evil_lol: psiulka napisał(a): Monika, cudne! Kolorki cud miód :loveu: Ale to ze mną mogłabyś sobie łaskawie oszczędzić! :mad: Haha to ostatnie najlepsiejsze :loveu: Nie mogłam, musiałam pokazać, iż byłaś u mnie:loveu: No to ba:D Quote
Recommended Posts