LadyK Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 http://lh6.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SlYPU91AJ7I/AAAAAAAABUE/TcOszUnD--M/s512/P1120549.JPG :loveu::loveu::loveu: Quote
groszek83 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 http://lh5.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SlYN5bclb7I/AAAAAAAABS8/wtPC-cVwrys/s512/P1120525.JPG dobrze że jeszcze sie własnym językiem nie udławiła:evil_lol: Dół już sobie poszedł?? Quote
Moniek193 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Owczarkowa napisał(a):http://lh6.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SlYPU91AJ7I/AAAAAAAABUE/TcOszUnD--M/s512/P1120549.JPG :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: Izuuus napisał(a):witanko :hand: :loveu: Witomy:evil_lol: sandrulka napisał(a):hej hej!:multi: Hejkaaaa:multi: Karolina&Lucky napisał(a):Hej wam :multi: :multi::multi: groszek83 napisał(a):http://lh5.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SlYN5bclb7I/AAAAAAAABS8/wtPC-cVwrys/s512/P1120525.JPG dobrze że jeszcze sie własnym językiem nie udławiła:evil_lol: Dół już sobie poszedł?? :evil_lol:Narazie sie jeszcze nie udlawila:evil_lol: Chyba powoli tak:loveu:;) Quote
Ania :) Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 http://lh5.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SlYQVPnGJjI/AAAAAAAABUo/wD-HnWvhFAY/s512/P1120612.JPG :loveu: śliczna Sarcia :loveu: A ja idę po raz setny oglądać 101 dalmatyńczyków :D :eviltong: Quote
Moniek193 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Ania :) napisał(a):http://lh5.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SlYQVPnGJjI/AAAAAAAABUo/wD-HnWvhFAY/s512/P1120612.JPG :loveu: śliczna Sarcia :loveu: A ja idę po raz setny oglądać 101 dalmatyńczyków :D :eviltong: :evil_lol::evil_lol:Ić ić:evil_lol: Quote
Ania :) Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Moniek193 napisał(a)::evil_lol::evil_lol:Ić ić:evil_lol: oglądam :evil_lol: i tam nawet był boksiu podobny do Sarci, tylko, że samiec :evil_lol: :loveu: Quote
Tequila1017 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Hej :hand: Co tam ? :p Też oglądam 101 dalmatyńczyków :lol: :cool3: No widziałam tego Boksia :grins: Na takiej górce stał :cool3: Ale ja i tak najbardziej polubiłam Lejka :loveu::loveu: :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Mqrtynq napisał(a):Hej :hand: Co tam ? :p Też oglądam 101 dalmatyńczyków :lol: :cool3: No widziałam tego Boksia :grins: Na takiej górce stał :cool3: Ale ja i tak najbardziej polubiłam Lejka :loveu::loveu: :eviltong: "też ogladam" xD z tego co wiem o godzinie 00:29 już tego nie było chyba ze sie myle xD:evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Izuuus napisał(a):Łubu dubu dup! :sweetCyb: tany :Cool!: yyyyyy w domu wszyscy zdrowi ??:evil_lol::evil_lol::cool3: Quote
LadyK Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Izuuus napisał(a):Łubu dubu dup! :sweetCyb: To po afrykańsku? :diabloti: A łimba łe a łimba łe a łimba łe... tururu tu ru tu ruru..:siara::cunao: Quote
Moniek193 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Ania :) napisał(a):oglądam :evil_lol: i tam nawet był boksiu podobny do Sarci, tylko, że samiec :evil_lol: :loveu: Chłopak dla niej:eviltong::loveu: Mqrtynq napisał(a):Hej :hand: Co tam ? :p Też oglądam 101 dalmatyńczyków :lol: :cool3: No widziałam tego Boksia :grins: Na takiej górce stał :cool3: Ale ja i tak najbardziej polubiłam Lejka :loveu::loveu: :eviltong: Hejka:multi:A u nas?? Probuje cos z ta Sara zrobic i z jej strachem, cwuczymy sztuczki itd. Czyli chyba nic nowego:evil_lol: Izuuus napisał(a):Łubu dubu dup! :sweetCyb: tany :Cool!: Owczarkowa napisał(a): To po afrykańsku? :diabloti: A łimba łe a łimba łe a łimba łe... tururu tu ru tu ruru..:siara::cunao: Oj babk, babki:evil_lol: Jakie Wy macie pomysły:loveu: Śpiewajce dalej:evil_lol::multi: Bruuum.... ...w środku dżungli, potężnej dżungi lew stary moco śpiii....:evil_lol: Quote
LadyK Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [CENTER]eeeeeee, eeeeeee um mubaway :diabloti::evil_lol::diabloti:[/CENTER] Quote
Izuuus Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Owczarkowa napisał(a): To po afrykańsku? :diabloti: A łimba łe a łimba łe a łimba łe... tururu tu ru tu ruru..:siara::cunao: Po memu! :mad: w dżungli nic nie jest straszne gdy groźne zwierzęta potrafią śmieszne być :bigcool: Quote
Onomato-Peja Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Masz już ten new aparat ;)? Fotki widziałam fajowskie :loveu: Cezarek słodziak :lol: a jak fajnie Saruch śpi w samochodzie :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):rozmyśliła sie i chyba teraz kupuje lustrzanke <hahaha><lol2>:loveu::loveu::cool3: aha :D powodzenia :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Masz już ten new aparat ;)? Fotki widziałam fajowskie :loveu: Cezarek słodziak :lol: a jak fajnie Saruch śpi w samochodzie :evil_lol: rozmyśliła sie i chyba teraz kupuje lustrzanke <hahaha><lol2>:loveu::loveu::cool3: Quote
Foxowa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):rozmyśliła sie i chyba teraz kupuje lustrzanke <hahaha><lol2>:loveu::loveu::cool3: Wszystko po wczorajszej rozmowie z psiulką :evil_lol:. Ona to mąci w głowie :diabloti: Quote
Moniek193 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Owczarkowa napisał(a):eeeeeee, eeeeeee um mubaway :diabloti::evil_lol::diabloti: Auuuuuu umbaway uauaua:evil_lol: Izuuus napisał(a):Po memu! :mad: w dżungli nic nie jest straszne gdy groźne zwierzęta potrafią śmieszne być :bigcool: Po Twemu:evil_lol:SłoTko:loveu: Taaa:evil_lol: deer_1987 napisał(a):Dawac fotki a nie sie obijacie.. :roll:Żebym ja miała:roll: Onomato-Peja napisał(a):Masz już ten new aparat ;)? Fotki widziałam fajowskie :loveu: Cezarek słodziak :lol: a jak fajnie Saruch śpi w samochodzie :evil_lol: Hehe już Ci dziewczyny odpowiedziały ale może zaraz to sprecyzuje:evil_lol: Dziekowac:loveu: Onomato-Peja napisał(a):aha :D powodzenia :D :diabloti: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):rozmyśliła sie i chyba teraz kupuje lustrzanke <hahaha><lol2>:loveu::loveu::cool3: Dzieki za wyreczenie mnie:D:loveu: Foxowa napisał(a):Wszystko po wczorajszej rozmowie z psiulką :evil_lol:. Ona to mąci w głowie :diabloti: Właśnie:diabloti::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 No to było tak:evil_lol: Po dłuugim zastanawianiu się, szukaniu, przerzucaniu z modelu na model wybrałam słynnego Canona sx10is, jednak ciągle z myślą o lustrzance, że może w przyszłości, że poduczę się do lustrzanki itd.:roll: Na forum za te cene (1400zl) tez radzili mi już lustro, ale ja jakoś nie byłam przekonana, ale że zdjęcia z lustrzanek sa o niebo piekniejsze i na lustrzance też przecież można się uczyć, dokupić obiektwy, to zacząłam się zastanawiać noi jeszcze psiulka mi namieszkała:evil_lol: Także teraz szukam lustrzanki na allegro i chyba stanie na Canonie 400d, bądź ewntualnie nikon d50, a może Canon 350d:roll: Nie wiem, tak samo jak nie wiem czy jestem na 100% pewna kupna lustra, może jednak wróce do hybrydy:lol: Jak ktoś chce coś dodać to proszę:evil_lol:Doradzcie mi pliss bo czasu coraz mniej:placz: Quote
Onomato-Peja Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Moniek193 napisał(a):No to było tak:evil_lol: Po dłuugim zastanawianiu się, szukaniu, przerzucaniu z modelu na model wybrałam słynnego Canona sx10is, jednak ciągle z myślą o lustrzance, że może w przyszłości, że poduczę się do lustrzanki itd.:roll: Na forum za te cene (1400zl) tez radzili mi już lustro, ale ja jakoś nie byłam przekonana, ale że zdjęcia z lustrzanek sa o niebo piekniejsze i na lustrzance też przecież można się uczyć, dokupić obiektwy, to zacząłam się zastanawiać noi jeszcze psiulka mi namieszkała:evil_lol: Także teraz szukam lustrzanki na allegro i chyba stanie na Canonie 400d, bądź ewntualnie nikon d50, a może Canon 350d:roll: Nie wiem, tak samo jak nie wiem czy jestem na 100% pewna kupna lustra, może jednak wróce do hybrydy:lol: Jak ktoś chce coś dodać to proszę:evil_lol:Doradzcie mi pliss bo czasu coraz mniej:placz: Ja ci nic nie doradzę, bo z lustrem bym sobie nigdy nie poradziła chyba :D Ale jednak najlepszej hybrydy nie porównasz do dobrego lustra :lol: Quote
Recommended Posts