Moniek193 Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Kisses napisał(a):Rozumiem iz dostałam zaproszenie 'z osobą towarzyszącą' w postaci Bombkowego? :loveu: Będziemy liczyć ile jej zajmie zjedzenie Simby :evil_lol: Oczywiscie:loveu:A jak Ty myslalas inaczej:eviltong: Nie zje, ale utopi w slinie :D:diabloti: Izuuus napisał(a):Dobry Wieczór :) Dobra, dobra zupa z bobra:loveu::evil_lol: deer_1987 napisał(a):A fotek jak nie ma tak nie ma :P Beda, niedlugo:roll: Foxowa napisał(a):Zapraszamy na fotki u nas i u Kiss :evil_lol: Jak jest tam TA fota to zglaszam do moda:diabloti: Lece zobaczyc:eviltong: Quote
Izuuus Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Nie wolno jeść zupów z bobrów :mad: Kto Cie dziecko wychował :shake: dobranoc. :loveu: Quote
Moniek193 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='Izuuus']Nie wolno jeść zupów z bobrów :mad: Kto Cie dziecko wychował :shake: dobranoc. :loveu: Nie jadam takich zup:roll:O ile takie wogole sa:evil_lol: Ty mnie przecie wychowalas:-o:diabloti: [quote name='bianka19']Dzieńdoberek:loveu: Bry:multi: Quote
Izuuus Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Moniek193 napisał(a):Nie jadam takich zup:roll:O ile takie wogole sa:evil_lol: Ty mnie przecie wychowalas:-o:diabloti: Tak, najlepiej zwalić wine na mnie! :mad: Quote
Moniek193 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Izuuus napisał(a):Tak, najlepiej zwalić wine na mnie! :mad: Ja tylko mówię prawdę:diabloti::evil_lol: Teraz Ty mi tą pała machasz:mad::diabloti: Quote
Izuuus Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Moniek193 napisał(a):Ja tylko mówię prawdę:diabloti::evil_lol: Teraz Ty mi tą pała machasz:mad::diabloti: Prawde? :crazyeye: Ja Ci macham, bo Tym machasz, więc przestań. :mad: Uspokój się! Dość! :diabloti: Quote
Moniek193 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Izuuus napisał(a):Prawde? :crazyeye: Ja Ci macham, bo Tym machasz, więc przestań. :mad: Uspokój się! Dość! :diabloti: Sama mi mówiłaś, że mnie wychowałaś więc:eviltong: Ok, już nie macham:loveu:Ale Ty też już masz przestać:diabloti: Quote
Izuuus Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Moniek193 napisał(a):Sama mi mówiłaś, że mnie wychowałaś więc:eviltong: Ok, już nie macham:loveu:Ale Ty też już masz przestać:diabloti: Ja cię wychowałam na dobro! :roll: A na zło to pewnie .. Włodzimir! :shake: Przestałam, nie machamy pałami :loveu: Quote
Moniek193 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Izuuus napisał(a):Ja cię wychowałam na dobro! :roll: A na zło to pewnie .. Włodzimir! :shake: Przestałam, nie machamy pałami :loveu: Haha kk^^ Włodzimir:-oA no faktycznie:evil_lol: Quote
Izuuus Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Moniek193 napisał(a):Haha kk^^ Włodzimir:-oA no faktycznie:evil_lol: Jak tylko dopade drania to mu z oczu wydłubie.. oczy :roll: Powyrywam palce! Spale ucho! Powiesze za jaja, a do ryja napcham dynamitu! Wybuchnie, a jego resztki zjedzą dzikie koty! :multi: Quote
Moniek193 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Izuuus napisał(a):Jak tylko dopade drania to mu z oczu wydłubie.. oczy :roll: Powyrywam palce! Spale ucho! Powiesze za jaja, a do ryja napcham dynamitu! Wybuchnie, a jego resztki zjedzą dzikie koty! :multi: Ło matko, ale oberwie:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 cockermaister napisał(a):Witanko środowe :multi::multi::multi: Witamy:loveu::multi: Quote
Izuuus Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Moniek193 napisał(a):Ło matko, ale oberwie:evil_lol: Ty jak będzisze niedobra też oberwiesz! :D Ale nie będę mogła powiesić cię za jaja :icon_roc::evilbat: Quote
Moniek193 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Foxowa napisał(a):Znowu u nas fotki Fuksiastego :evil_lol: Byłam, widziałam:eviltong: Izuuus napisał(a):Ty jak będzisze niedobra też oberwiesz! :D Ale nie będę mogła powiesić cię za jaja :icon_roc::evilbat: O niet:placz:Ale ja przecie jestem grzeczna:loveu:ZAWSZE:diabloti: Foxowa napisał(a):Odpowiedz na PW :evil_lol: Odpowiedziałam downy:evil_lol::loveu: Quote
Izuuus Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Moniek193 napisał(a):O niet:placz:Ale ja przecie jestem grzeczna:loveu:ZAWSZE:diabloti: Nie garb się :hand: mój grzeczny Cosiu :loveu::diabloti: Quote
Cavy Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Buu, gdzie sie fotki podziały? Jak nie było, tak nie ma :P Quote
Moniek193 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Izuuus napisał(a):Nie garb się :hand: mój grzeczny Cosiu :loveu::diabloti: O faktycznie:oops:Już przestaje:lol: Cosiu:-o:diabloti: Cavy napisał(a):Buu, gdzie sie fotki podziały? Jak nie było, tak nie ma :P Bedą dziś, ale nie Maji tylko Sary:mad::diabloti: PS Wczesniej był bład widzialam haha! :loveu::loveu: Quote
Izuuus Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Moniek193 napisał(a):O faktycznie:oops:Już przestaje:lol: Cosiu:-o:diabloti: mój Coś jesteś, a cosie są fajne :loveu: Quote
Moniek193 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Izuuus napisał(a):mój Coś jesteś, a cosie są fajne :loveu: Alem jam jest Pomidor z krwi i kości:loveu::diabloti: Quote
Recommended Posts