Moniek193 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Z Sarowych to tyle na dziś:loveu: Ale zaraz Was moim "talentem" pomęcze:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Dzika malinka:multi: Czy wolicie taką:evil_lol: Kffiatek (taki średni):roll: I coś takiego:loveu: Koniec:multi: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='Izuuus']Sara albo mi się wydaje, albo na tych fotkach ma inny kolorek. Ale i tak jest PRZEPIĘKNA! :loveu: http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SlD9aSpVjuI/AAAAAAAABLA/ZrA6GE3f5MY/s512/P1120504.JPG śliczne! :cool1::loveu: ona właśnie taka jest jak solarka taka ciemna że szok :-o:evil_lol::evil_lol: http://lh5.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SlD-SMII2nI/AAAAAAAABLw/Qc8dvzMI1L8/s512/P1120519.JPG lubie malinki ale hmm taaa jakaś taka nie ładna sie wydaje xD Quote
Izuuus Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Sara albo mi się wydaje, albo na tych fotkach ma inny kolorek. Ale i tak jest PRZEPIĘKNA! :loveu: http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SlD9aSpVjuI/AAAAAAAABLA/ZrA6GE3f5MY/s512/P1120504.JPG śliczne! :cool1::loveu: Quote
Foxowa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Dobry nocek :D Hah piękna. :loveu: To do jutra :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Ale pięknowskie pannisko :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Izuuus Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Ale pięknowskie pannisko :loveu::loveu::loveu::loveu: Bo MOJE jest piękne! :D Dlatego Moniek i Sara grzeszą urodą :loveu: :diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Izuuus napisał(a):Bo MOJE jest piękne! :D Dlatego Moniek i Sara grzeszą urodą :loveu: :diabloti: Szalejesz kobieto :evil_lol: Quote
LadyK Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [CENTER]Fotki superowe :loveu::loveu::loveu:[/CENTER] Quote
Izuuus Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Szalejesz kobieto :evil_lol: Hah no widzisz :diabloti: Fiodor, Madie też są moi i piękni :diabloti: Witaaaam Panie :hand: :calus: Quote
Onomato-Peja Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Izuuus - przygarnij Atosa, może też wypięknieje :evil_lol: Quote
Izuuus Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 On jest piękny bo też jest mój :loveu: Dobra nie offujmy tu Sarcic :diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Czy ja wiem, czy taki piękny... ogon ma wyskubany, uchi klapnięte, sierść na karku mu się ruda robi od słońca :placz: no koniec off, bo się Sarcia obrazi Quote
Karolina. Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Superowe zdjęcia :multi: :lol: :loveu: [SIZE="1"]Zamówiłaś już nowy aparat? :cool3: Bo ja jakoś nie w temacie :oops: Quote
Foxowa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Hej, hej :loveu: Dawno się nie widziałyśmy :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Izuuus']Sara albo mi się wydaje, albo na tych fotkach ma inny kolorek. Ale i tak jest PRZEPIĘKNA! :loveu: http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SlD9aSpVjuI/AAAAAAAABLA/ZrA6GE3f5MY/s512/P1120504.JPG śliczne! :cool1::loveu: :oops:Ma inny kolorek bo zapomnialam balans światła z niebieskiego na czerwony przerzucić i takie blade te 1 wyszły:evil_lol: Dziekowac:loveu::multi: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ona właśnie taka jest jak solarka taka ciemna że szok :-o:evil_lol::evil_lol: http://lh5.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SlD-SMII2nI/AAAAAAAABLw/Qc8dvzMI1L8/s512/P1120519.JPG lubie malinki ale hmm taaa jakaś taka nie ładna sie wydaje xD Pewnie że piękna, ale faktycznie na żywo trochę ciemniejsza:loveu: Co ta malina Ci sie nie podoba:mad::diabloti:Jak dają w rodznie jeść to sie bierze:evil_lol: [quote name='Foxowa']Dobry nocek :D Hah piękna. :loveu: To do jutra :evil_lol: :diabloti::diabloti: [quote name='Onomato-Peja']Ale pięknowskie pannisko :loveu::loveu::loveu::loveu: Dziekowac:loveu::multi: Quote
Moniek193 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Izuuus']Bo MOJE jest piękne! :D Dlatego Moniek i Sara grzeszą urodą :loveu: :diabloti: Mooje:mad:Ale mogem Ci pozyczyc czasami:eviltong: Sara tak, ja nie:cool1: [quote name='Owczarkowa'] Fotki superowe :loveu::loveu: Dziekujemy pieknie:multi::loveu::multi: [quote name='Selenne']Dżemek dobry :) Doberek :bigcool: [quote name='Izuuus'] Witaaaam Panie :hand: :calus: Witam:loveu: [quote name='Karolina&Lucky']Superowe zdjęcia :multi: :lol: :loveu: Zamówiłaś już nowy aparat? :cool3: Bo ja jakoś nie w temacie :oops: Dziekowac:multi: Nie jeszcze nie zamowilam bo chce byc w domu w dzien dostawy a narazie do czwartku wszytsko zajete :D Wiec zamowie w czwartek, albo srode, moze:roll::multi: [quote name='Foxowa']Hej, hej :loveu: Dawno się nie widziałyśmy :evil_lol: Hejka Ci:diabloti::loveu: No bardzo daaaaawno:eviltong: Quote
Foxowa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Zapraszany na zaległe Fuksia fotki do naszej galerii :lol: Quote
Moniek193 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Kisses napisał(a):Ja się już zapisuje do niej na widzenie :diabloti: Chcem poznać Sare :loveu: Oki:multi: Zapraszamy do nas:loveu: Mamy duuzy ogrod, w miare ogordzony (bo Twoj Wombek maly, moze się gdzieś wcisnac:evil_lol:) no i Sara chetnie Was pozna:loveu::multi: Quote
Kisses Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ja się już zapisuje do niej na widzenie :diabloti: Chcem poznać Sare :loveu: Quote
Kisses Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Moniek193 napisał(a):Oki:multi: Zapraszamy do nas:loveu: Mamy duuzy ogrod, w miare ogordzony (bo Twoj Wombek maly, moze się gdzieś wcisnac:evil_lol:) no i Sara chetnie Was pozna:loveu::multi: Rozumiem iz dostałam zaproszenie 'z osobą towarzyszącą' w postaci Bombkowego? :loveu: Będziemy liczyć ile jej zajmie zjedzenie Simby :evil_lol: Quote
Recommended Posts