Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie no Sara piekna!! A jakie ma oczka madre :p Az mam ochote ja podrapac za uszkiem...szkoda tylko ze tak daleko mieszkacie. Chociaz, swiat sie kurczy, jak to mowia... nigdy nic nie wiadomo ;)

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ageralion napisał(a):
Nie no Sara piekna!! A jakie ma oczka madre :p Az mam ochote ja podrapac za uszkiem...szkoda tylko ze tak daleko mieszkacie. Chociaz, swiat sie kurczy, jak to mowia... nigdy nic nie wiadomo ;)

Witamy, witamy w naszych skromnych progach:loveu:
No skoro mowia ze sie kurczy to pewnie w niedlugim czasie sie spotkamy:evil_lol: Pozdrawiamy i calujemy fafelki z Sarą:loveu:
PS I jak udalo sie zalozyc galeryjke bo wszyscy z niecierpliwoscia czekamy:diabloti:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Pozdrawiamy i calujemy fafelki z Sarą:loveu:

Caluski przekazane :lol:

Moniek193 napisał(a):
PS I jak udalo sie zalozyc galeryjke bo wszyscy z niecierpliwoscia czekamy:diabloti:

Podobno udalo ale czekam na akceptacje. Pewnie wkrotce sie pojawi ;) Dzieki wielkie za pomoc :grins:

Posted

[quote name='Moniek193']Nareszcie do nas zajazalas:eviltong: Hej:loveu:

Mialysmy isc dzisiaj ale juz jest 6 osob zapisanych wiec DUPA moze faktycznie jutro chociaz podobno tez juz wszytsko zajete:placz:
LODOWISKO:diabloti:jasne ze tak (mysmy juz byly w tym roku ale dopiero raz) wiec Tak tak tak tylko kiedy??:diabloti:
PS faktycznie dlugo Cie nie bylo w schronie tylko my takie systematyczne a co!:evil_lol:
Happy New Year:loveu: Wszytskim dogomaniakom :loveu:

To trzeba będzie się zapisywać tydzień, dwa przed. Wtedy będą miejsca. :evil_lol: To co powiecie na przyszłą sobotę? :cool3:
I jak było? Dużo ludzi na lodowisku?
Paulina teraz będzie pewnie jeszcze bardziej systematyczna, bo wiesz, Ci chłopcy. :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='psiulka']To trzeba będzie się zapisywać tydzień, dwa przed. Wtedy będą miejsca. :evil_lol: To co powiecie na przyszłą sobotę? :cool3:
I jak było? Dużo ludzi na lodowisku?
Paulina teraz będzie pewnie jeszcze bardziej systematyczna, bo wiesz, Ci chłopcy. :evil_lol: :diabloti:
My niestety ale jestesmy juz zapisane na piatek:oops:Paulina nas zapisala, (prosilam ja zebys do Cie napisala ale....:roll:) WIec w takim razie musimy sie umowic na lodowisko:loveu: Ja jestem chetna bardzo:loveu:
PS Przystojni jak przystojni -kazdy ma inny gust-sie zobaczy:evil_lol:

ageralion- no przekaz jeszce 1 buziaka i czekamy na link do galeryjki:loveu:

POZDRAWIAMY wszytskich dogomaniaków:loveu:

Posted

groszek83 napisał(a):
Cześć Sarowe;)
Zazdroszcze mocnych nerwów ja do schronislka boje sie nawet iść:roll:
Za to na łyżwy też sie wybieram może nóg nie połamie:evil_lol:

Schronisko nie gryzie :evil_lol: Tam sie pomaga ale na początku łza sie zawsze kręci, ale potem juz o tym sie niemysli tylko pomaga ;)

Posted

[quote name='Selenne']Witamy imienniczkę
Witamy naszego nowego goscia:loveu: Musze dla Ciebie specjalnie przygotowac jakies foty Sary (jak cos to sie upomnij:loveu:) i mamy nadzieje ze bedziecie tu czestymi gosciami;)
PS juz lecimy na Wasza galeryjke:multi:
Groszek83
Nie wiem jak jest w Waszym schronisku ale w naszym jest calkiem przyzwoicie;) Sa schrony w ktorym psy wcale nie sa na 1 miejscu a aktywnych wolontariuszy unika sie jak ognia i tam takze nie chcialabym chodzic ale u Nas to sama przyjemnosc:loveu: Przychodze tam glasiam miziam prtytulam przynosze jedzonko, kwestuje i to moje zycie -PSY:diabloti:

Posted

[quote name='Moniek193']My niestety ale jestesmy juz zapisane na piatek:oops:Paulina nas zapisala, (prosilam ja zebys do Cie napisala ale....:roll:) WIec w takim razie musimy sie umowic na lodowisko:loveu: Ja jestem chetna bardzo:loveu:
PS Przystojni jak przystojni -kazdy ma inny gust-sie zobaczy:evil_lol:

ageralion- no przekaz jeszce 1 buziaka i czekamy na link do galeryjki:loveu:

POZDRAWIAMY wszytskich dogomaniaków:loveu:

Osz, no chyba będę musiała sobie z nią pogadać. :mad:
Poczekajmy na Pauline, to we 3 ustalimy kiedy na lodowisko, albo w szkole to umówcie i mi powiecie. :razz:
Wy macie w sumie podobny, no wiesz, K. i te sprawy... :diabloti:

Nera - Mogę spytać czemu mówisz o jakimś "potem" skoro byłaś w schronisku jako wolontariusz 1 raz?

PS. Aha, nie pójdę z Wami na lodowisko, jak zdjęć Sarki nie dodasz. :mad: Hahah, to szantaż. :eviltong:

Edit: Nowy bannerek :cool3: Ale ten co wczoraj mi pokazywałaś (niebieski) ładniejszy. :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='psiulka']Osz, no chyba będę musiała sobie z nią pogadać. :mad:
Poczekajmy na Pauline, to we 3 ustalimy kiedy na lodowisko, albo w szkole to umówcie i mi powiecie. :razz:
Wy macie w sumie podobny, no wiesz, K. i te sprawy... :diabloti:

Nera - Mogę spytać czemu mówisz o jakimś "potem" skoro byłaś w schronisku jako wolontariusz 1 raz?

PS. Aha, nie pójdę z Wami na lodowisko, jak zdjęć Sarki nie dodasz. :mad: Hahah, to szantaż. :eviltong:

Edit: Nowy bannerek :cool3: Ale ten co wczoraj mi pokazywałaś (niebieski) ładniejszy. :loveu: :evil_lol:
To my z Paulina sie dogadamy i dam Ci znac:loveu: Tylko czy pasuje Ci na weekendzie??
K. to wiesz jest uniwersalny:eviltong:Wszytskim sie podoba nawet Tobie zapewne:diabloti:
O kurcze szantaz na moim watku:placz: No dobra moze da sie cos zrobic:evil_lol:
Tamten ladniejszy to pewnie zaraz zmienie:diabloti:albo nie jutro zmienie:diabloti:

Posted

groszek83 napisał(a):
:siara:
Witanko;)
Byłam na łyżwach, doopka mnie troche boli ale żyje:evil_lol:

Ale Ci dobrze ja ide dopiero na weekend:placz: narazie zakuwam:angryy:
PS Mnie doopka nie boli bo ja sie zadko wywracam, a co!:evil_lol:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Mnie doopka nie boli bo ja sie zadko wywracam, a co!:evil_lol:

Ale jak się wywracasz to najfajniejsze chłopaki chcą Cię zaraz ratować, więc czasem warto, żeby pupsko bolało :evil_lol::evil_lol:

Posted

aneczka23 napisał(a):
Ale jak się wywracasz to najfajniejsze chłopaki chcą Cię zaraz ratować, więc czasem warto, żeby pupsko bolało :evil_lol::evil_lol:

Jeszcze na naszym lodowisku az tak fajnych nie znalazlam:evil_lol:
A potem to ani sie z domu ruszyc z bolacym poopskiem:evil_lol:

Posted

Moniek193 napisał(a):
To my z Paulina sie dogadamy i dam Ci znac:loveu: Tylko czy pasuje Ci na weekendzie??
K. to wiesz jest uniwersalny:eviltong:Wszytskim sie podoba nawet Tobie zapewne:diabloti:
O kurcze szantaz na moim watku:placz: No dobra moze da sie cos zrobic:evil_lol:
Tamten ladniejszy to pewnie zaraz zmienie:diabloti:albo nie jutro zmienie:diabloti:

No i co, kiedy się dowiem co i jak? :mad:
Mi? Taa, szczególnie na tym Waszym zdjęciu z II kl. :diabloti:
Gdzie te zdjęcia? :mad: Bo inaczej będzie źle (z Tobą), jak ich nie zobaczę! :mad:

Posted

Zdjcia zrobione:loveu:I musze przyznac ze Sara wyszla na nich cudnie:loveu: Teraz tylko zgrac i wstawic:oops: Pewnie na weekendzie beda;) Ale sa naprawde cudne:eviltong:
Zimowe pozdrowienia:multi:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Zdjcia zrobione:loveu:I musze przyznac ze Sara wyszla na nich cudnie:loveu: Teraz tylko zgrac i wstawic:oops: Pewnie na weekendzie beda;) Ale sa naprawde cudne:eviltong:
Zimowe pozdrowienia:multi:

No to na co czekasz, wstawiaj! :razz:

Posted

psiulka napisał(a):
No to na co czekasz, wstawiaj! :razz:

Łatwo powiedziec:eviltong: Wyszlam z domu o 7.00 rano i dopiero ppol godziny temu wrocilam:shake: Jestem padnieta i do tego jeszcze musze sie uczyc wiec musicie poczekac do weekendu:diabloti: