ageralion Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Nie no Sara piekna!! A jakie ma oczka madre :p Az mam ochote ja podrapac za uszkiem...szkoda tylko ze tak daleko mieszkacie. Chociaz, swiat sie kurczy, jak to mowia... nigdy nic nie wiadomo ;) Quote
Moniek193 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 ageralion napisał(a):Nie no Sara piekna!! A jakie ma oczka madre :p Az mam ochote ja podrapac za uszkiem...szkoda tylko ze tak daleko mieszkacie. Chociaz, swiat sie kurczy, jak to mowia... nigdy nic nie wiadomo ;) Witamy, witamy w naszych skromnych progach:loveu: No skoro mowia ze sie kurczy to pewnie w niedlugim czasie sie spotkamy:evil_lol: Pozdrawiamy i calujemy fafelki z Sarą:loveu: PS I jak udalo sie zalozyc galeryjke bo wszyscy z niecierpliwoscia czekamy:diabloti: Quote
ageralion Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Moniek193 napisał(a):Pozdrawiamy i calujemy fafelki z Sarą:loveu: Caluski przekazane :lol: Moniek193 napisał(a):PS I jak udalo sie zalozyc galeryjke bo wszyscy z niecierpliwoscia czekamy:diabloti: Podobno udalo ale czekam na akceptacje. Pewnie wkrotce sie pojawi ;) Dzieki wielkie za pomoc :grins: Quote
psiulka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Moniek193']Nareszcie do nas zajazalas:eviltong: Hej:loveu: Mialysmy isc dzisiaj ale juz jest 6 osob zapisanych wiec DUPA moze faktycznie jutro chociaz podobno tez juz wszytsko zajete:placz: LODOWISKO:diabloti:jasne ze tak (mysmy juz byly w tym roku ale dopiero raz) wiec Tak tak tak tylko kiedy??:diabloti: PS faktycznie dlugo Cie nie bylo w schronie tylko my takie systematyczne a co!:evil_lol: Happy New Year:loveu: Wszytskim dogomaniakom :loveu: To trzeba będzie się zapisywać tydzień, dwa przed. Wtedy będą miejsca. :evil_lol: To co powiecie na przyszłą sobotę? :cool3: I jak było? Dużo ludzi na lodowisku? Paulina teraz będzie pewnie jeszcze bardziej systematyczna, bo wiesz, Ci chłopcy. :evil_lol: :diabloti: Quote
Moniek193 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='psiulka']To trzeba będzie się zapisywać tydzień, dwa przed. Wtedy będą miejsca. :evil_lol: To co powiecie na przyszłą sobotę? :cool3: I jak było? Dużo ludzi na lodowisku? Paulina teraz będzie pewnie jeszcze bardziej systematyczna, bo wiesz, Ci chłopcy. :evil_lol: :diabloti: My niestety ale jestesmy juz zapisane na piatek:oops:Paulina nas zapisala, (prosilam ja zebys do Cie napisala ale....:roll:) WIec w takim razie musimy sie umowic na lodowisko:loveu: Ja jestem chetna bardzo:loveu: PS Przystojni jak przystojni -kazdy ma inny gust-sie zobaczy:evil_lol: ageralion- no przekaz jeszce 1 buziaka i czekamy na link do galeryjki:loveu: POZDRAWIAMY wszytskich dogomaniaków:loveu: Quote
groszek83 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Cześć Sarowe;) Zazdroszcze mocnych nerwów ja do schronislka boje sie nawet iść:roll: Za to na łyżwy też sie wybieram może nóg nie połamie:evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 groszek83 napisał(a):Cześć Sarowe;) Zazdroszcze mocnych nerwów ja do schronislka boje sie nawet iść:roll: Za to na łyżwy też sie wybieram może nóg nie połamie:evil_lol: Schronisko nie gryzie :evil_lol: Tam sie pomaga ale na początku łza sie zawsze kręci, ale potem juz o tym sie niemysli tylko pomaga ;) Quote
Moniek193 Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Selenne']Witamy imienniczkę Witamy naszego nowego goscia:loveu: Musze dla Ciebie specjalnie przygotowac jakies foty Sary (jak cos to sie upomnij:loveu:) i mamy nadzieje ze bedziecie tu czestymi gosciami;) PS juz lecimy na Wasza galeryjke:multi: Groszek83 Nie wiem jak jest w Waszym schronisku ale w naszym jest calkiem przyzwoicie;) Sa schrony w ktorym psy wcale nie sa na 1 miejscu a aktywnych wolontariuszy unika sie jak ognia i tam takze nie chcialabym chodzic ale u Nas to sama przyjemnosc:loveu: Przychodze tam glasiam miziam prtytulam przynosze jedzonko, kwestuje i to moje zycie -PSY:diabloti: Quote
psiulka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Moniek193']My niestety ale jestesmy juz zapisane na piatek:oops:Paulina nas zapisala, (prosilam ja zebys do Cie napisala ale....:roll:) WIec w takim razie musimy sie umowic na lodowisko:loveu: Ja jestem chetna bardzo:loveu: PS Przystojni jak przystojni -kazdy ma inny gust-sie zobaczy:evil_lol: ageralion- no przekaz jeszce 1 buziaka i czekamy na link do galeryjki:loveu: POZDRAWIAMY wszytskich dogomaniaków:loveu: Osz, no chyba będę musiała sobie z nią pogadać. :mad: Poczekajmy na Pauline, to we 3 ustalimy kiedy na lodowisko, albo w szkole to umówcie i mi powiecie. :razz: Wy macie w sumie podobny, no wiesz, K. i te sprawy... :diabloti: Nera - Mogę spytać czemu mówisz o jakimś "potem" skoro byłaś w schronisku jako wolontariusz 1 raz? PS. Aha, nie pójdę z Wami na lodowisko, jak zdjęć Sarki nie dodasz. :mad: Hahah, to szantaż. :eviltong: Edit: Nowy bannerek :cool3: Ale ten co wczoraj mi pokazywałaś (niebieski) ładniejszy. :loveu: :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='psiulka']Osz, no chyba będę musiała sobie z nią pogadać. :mad: Poczekajmy na Pauline, to we 3 ustalimy kiedy na lodowisko, albo w szkole to umówcie i mi powiecie. :razz: Wy macie w sumie podobny, no wiesz, K. i te sprawy... :diabloti: Nera - Mogę spytać czemu mówisz o jakimś "potem" skoro byłaś w schronisku jako wolontariusz 1 raz? PS. Aha, nie pójdę z Wami na lodowisko, jak zdjęć Sarki nie dodasz. :mad: Hahah, to szantaż. :eviltong: Edit: Nowy bannerek :cool3: Ale ten co wczoraj mi pokazywałaś (niebieski) ładniejszy. :loveu: :evil_lol: To my z Paulina sie dogadamy i dam Ci znac:loveu: Tylko czy pasuje Ci na weekendzie?? K. to wiesz jest uniwersalny:eviltong:Wszytskim sie podoba nawet Tobie zapewne:diabloti: O kurcze szantaz na moim watku:placz: No dobra moze da sie cos zrobic:evil_lol: Tamten ladniejszy to pewnie zaraz zmienie:diabloti:albo nie jutro zmienie:diabloti: Quote
groszek83 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 :siara: Witanko;) Byłam na łyżwach, doopka mnie troche boli ale żyje:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 groszek83 napisał(a)::siara: Witanko;) Byłam na łyżwach, doopka mnie troche boli ale żyje:evil_lol: Ale Ci dobrze ja ide dopiero na weekend:placz: narazie zakuwam:angryy: PS Mnie doopka nie boli bo ja sie zadko wywracam, a co!:evil_lol: Quote
aneczka23 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Moniek193 napisał(a):Mnie doopka nie boli bo ja sie zadko wywracam, a co!:evil_lol: Ale jak się wywracasz to najfajniejsze chłopaki chcą Cię zaraz ratować, więc czasem warto, żeby pupsko bolało :evil_lol::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 aneczka23 napisał(a):Ale jak się wywracasz to najfajniejsze chłopaki chcą Cię zaraz ratować, więc czasem warto, żeby pupsko bolało :evil_lol::evil_lol: Jeszcze na naszym lodowisku az tak fajnych nie znalazlam:evil_lol: A potem to ani sie z domu ruszyc z bolacym poopskiem:evil_lol: Quote
psiulka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Moniek193 napisał(a):To my z Paulina sie dogadamy i dam Ci znac:loveu: Tylko czy pasuje Ci na weekendzie?? K. to wiesz jest uniwersalny:eviltong:Wszytskim sie podoba nawet Tobie zapewne:diabloti: O kurcze szantaz na moim watku:placz: No dobra moze da sie cos zrobic:evil_lol: Tamten ladniejszy to pewnie zaraz zmienie:diabloti:albo nie jutro zmienie:diabloti: No i co, kiedy się dowiem co i jak? :mad: Mi? Taa, szczególnie na tym Waszym zdjęciu z II kl. :diabloti: Gdzie te zdjęcia? :mad: Bo inaczej będzie źle (z Tobą), jak ich nie zobaczę! :mad: Quote
Moniek193 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Zdjcia zrobione:loveu:I musze przyznac ze Sara wyszla na nich cudnie:loveu: Teraz tylko zgrac i wstawic:oops: Pewnie na weekendzie beda;) Ale sa naprawde cudne:eviltong: Zimowe pozdrowienia:multi: Quote
psiulka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Moniek193 napisał(a):Zdjcia zrobione:loveu:I musze przyznac ze Sara wyszla na nich cudnie:loveu: Teraz tylko zgrac i wstawic:oops: Pewnie na weekendzie beda;) Ale sa naprawde cudne:eviltong: Zimowe pozdrowienia:multi: No to na co czekasz, wstawiaj! :razz: Quote
Moniek193 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 psiulka napisał(a):No to na co czekasz, wstawiaj! :razz: Łatwo powiedziec:eviltong: Wyszlam z domu o 7.00 rano i dopiero ppol godziny temu wrocilam:shake: Jestem padnieta i do tego jeszcze musze sie uczyc wiec musicie poczekac do weekendu:diabloti: Quote
Małgośka z Boksą Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Moniek193 napisał(a):Łatwo powiedziec:eviltong: Wyszlam z domu o 7.00 rano i dopiero ppol godziny temu wrocilam:shake: Jestem padnieta i do tego jeszcze musze sie uczyc wiec musicie poczekac do weekendu:diabloti: Jaka wredna baba :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 http://lh6.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SWiDpRJQQPI/AAAAAAAABas/4_uEme91QTo/s640/P1060471.JPG Uwielbiam taką minę:loveu::loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 No wiesz:diabloti:Nie ma nawet takiej emotikonki którą zdołalabys mnie przeprosic:eviltong: A teraz foteczki: :loveu: Quote
Moniek193 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 A teraz obiecane foty dla Selenne, Ageralion i Psiulki:loveu: Quote
Recommended Posts